Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi előnyük lenne abból, hogy...

Mi előnyük lenne abból, hogy szétszednek minket?

Figyelt kérdés
A párom szülei, sőt, az egész családja azt akarja elérni, hogy szétmenjünk. Hónapok óta munkálkodnak rajta, mert nem bírják elviselni, hogy a páromnak mellettem lett tartása és nem hagyja többé, hogy csúnyán beszéljenek vele. Nekem ehhez semmit nem kellett tennem, hanem ahogy megismerte a családomat és látta hogy hogyan viselkedünk egymással, rájött, hogy vele gyerekkora óta milyen undorítóan bánnak és hogy beszélnek vele. Mostmár ott tartunk, hogy jobban érzi magát az én családomnál, mert mindig kérdezik, hogy milyen a munkahelye, egyáltalán mi a helyzet vele, míg saját családja csak kritizálja, nem hallgatja meg soha, rendszeresen kötözködnek vele. A páromnak nagyon alkalmazkodó természete van, de egy ideje udvariasan kiáll magáért és ezért rám fogták, hogy rossz hatással vagyok rá. A kérdésem, hogy mit várnak attól, ha szét is szednek minket, hiszen a párom soha többé nem lesz ugyanolyan, mint volt. Ráadásul nagyon szeretjük egymást és szerintem soha nem bocsátaná meg teljesen, hogy a családja miatt mentünk szét. Akkor nem egyszerűbb lenne inkább elfogadni, hogy együtt vagyunk? A kulturált véleményeket előre is köszönöm.
2020. dec. 10. 21:58
 1/5 anonim válasza:
73%
Velünk is ugyanez volt csak az én szüleim fáradoztak ezen nem a páromé. Kb 2 évig tartott ez aztán megszakítottam velük a kapcsolatot.. 3 hónap telt el úgy hogy nem beszéltünk és utána ők hívtak fel. Azóta nincs semmi gond ezzel. Sajnos sok szülő ilyen. El kell dönteniük hogy vagy elfogadják hogy együtt vagytok vagy nem tudnak semmit a gyerekükről.. Rossz és nehéz kibírni de ha szerintem ezt kell tenni hogy rájöjjenek a dolgokra.. Nekem 2 év alatt nem sikerült máshogy elfogadtatni velük pedig próbáltam.. Kitartás.
2020. dec. 10. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Az lesz az elönyük h dròton rángathatják a kicsi fiùkat.

Szerinted nálunk nem ez volt??

Mindennek én voltam a hibája,miattam nem ülhetnek nálunk minden hétvégén stb...

Mikor bekerültem a képbe kevesebb ideje volt rájuk ami az én hibám volt

Nálunk válás lett a vége igaz,mert a férjem nem állt ki mellettem.

A pàrodnak kell helyre tennie öket.Beszélj vele.

Szakitsd meg a csalàdjával a kapcsolatot.Nektek nem kell találkozni.

2020. dec. 10. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Értem, hogy elvileg visszakapnák, hogy dróton rángassák, de szerintem nagy esély van arra, hogy többé nem viselné el vele szemben a tiszteletlenséget. Még az is lehet, hogy elmenne egy másik országba dolgozni és nem is látnák hónapokig. Biztos vagyok benne, hogy nagyon dühös lenne.
2020. dec. 10. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

Ugyanez volt nálunk is. Még az esküvőnkre sem jöttek el (szülei és testvérei).

Szinte ahogy írod, nálunk szembesült vele, hogyan működik egy normális család (nem kihasználva, letromfolva a legtanultabb, legjobban kereső tagját, őt).

Próbáltak ellenem beszélni, de ő csinált egy teljes hátraarcot nekik. Kérdésedre a válasz az, hogy igen, visszakapnák a kihasználható, dróton rángatható fiúgyereket/fiútestvért.

Bár nálunk ha szét is tudtak volna szedni minket, ő már nem állt volna be a sorba újra.

Külföldön élünk már 5 éve, semmi kapcsolat a családjával, de ezt csak így lehetett megoldani sajnos.

2020. dec. 11. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
61%

Ahogy írták, nincs befolyásuk felette és azt hiszik lesz megint. Persze ehhez az kell, hogy elhitessék vele, hogy te egy szar ember vagy vele és VELÜK szemben!

De kár, hogy az én férjem még mindig homokba dugja a fejét és nem akarja látni, hogy az ahogy van az szar amit vele művel a családja...

Tudja, hogy nem igazi jó a családja, de rosszabb lenne szembesülni és konfrontálódni mert akkor a szar sem lenne.

Amikor pedig látja hogy én törődök a családommal és ők viszont velem, olyankor mindig feljön benne hogy felhívja má ő is az övét hogy mi van velük. Olyankor feltámad benne a hiányérzet. Én ezt figyeltem meg. Kár hogy ők nem tartanak igényt rá hogy lássák is személyesen. Rám meg végképp nem kíváncsiak.

2020. dec. 12. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!