Mi előnyük lenne abból, hogy szétszednek minket?
Az lesz az elönyük h dròton rángathatják a kicsi fiùkat.
Szerinted nálunk nem ez volt??
Mindennek én voltam a hibája,miattam nem ülhetnek nálunk minden hétvégén stb...
Mikor bekerültem a képbe kevesebb ideje volt rájuk ami az én hibám volt
Nálunk válás lett a vége igaz,mert a férjem nem állt ki mellettem.
A pàrodnak kell helyre tennie öket.Beszélj vele.
Szakitsd meg a csalàdjával a kapcsolatot.Nektek nem kell találkozni.
Ugyanez volt nálunk is. Még az esküvőnkre sem jöttek el (szülei és testvérei).
Szinte ahogy írod, nálunk szembesült vele, hogyan működik egy normális család (nem kihasználva, letromfolva a legtanultabb, legjobban kereső tagját, őt).
Próbáltak ellenem beszélni, de ő csinált egy teljes hátraarcot nekik. Kérdésedre a válasz az, hogy igen, visszakapnák a kihasználható, dróton rángatható fiúgyereket/fiútestvért.
Bár nálunk ha szét is tudtak volna szedni minket, ő már nem állt volna be a sorba újra.
Külföldön élünk már 5 éve, semmi kapcsolat a családjával, de ezt csak így lehetett megoldani sajnos.
Ahogy írták, nincs befolyásuk felette és azt hiszik lesz megint. Persze ehhez az kell, hogy elhitessék vele, hogy te egy szar ember vagy vele és VELÜK szemben!
De kár, hogy az én férjem még mindig homokba dugja a fejét és nem akarja látni, hogy az ahogy van az szar amit vele művel a családja...
Tudja, hogy nem igazi jó a családja, de rosszabb lenne szembesülni és konfrontálódni mert akkor a szar sem lenne.
Amikor pedig látja hogy én törődök a családommal és ők viszont velem, olyankor mindig feljön benne hogy felhívja má ő is az övét hogy mi van velük. Olyankor feltámad benne a hiányérzet. Én ezt figyeltem meg. Kár hogy ők nem tartanak igényt rá hogy lássák is személyesen. Rám meg végképp nem kíváncsiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!