Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki gondolja furán?

Ki gondolja furán?

Figyelt kérdés

Párom anyja 54 éves,párom 31F én 25N

2 éve vagyunk együtt,most költöztünk össze egy éve és az a helyzet,hogy 2 hetente hétvégén folyton mi járunk le a szüleihez, ők alig jönnek hozzánk 2 havonta 1x.

Általában ebből vita van,mert szerintem amíg van lehetőségünk a szülőknek,hogy jöjjenek ők is látogatóba hozzánk,pl van jogsi,van autó,egészségesek, nem öregek,szóval semmi akadályt nem érzek,hogy ne tudnának jönni mégis 2 havonta egyszer jönnek csak es ez idegesít,hogy folyton nekünk kell lejárkálni én erről szóltam páromnak ugyan ezeket mondtam el.

És szerinte nincs igazam,mert az anyukája igen is öregnek számít hisz 54 éves és ha 60 évesen meghal akkor már csak 6 éve van csak hátra a páromnak,hogy láthassa az anyukáját, találkozzanak és ezért akar 2 hetente találkozni

Én ezt szintem hülyeségnek tartom, mert nem tudhatjuk,hogy mikor jön el az az idő,hogy meghal

És ha anyós 80 évesen hal meg akkor folyton csak egy tudja majd a párom mondjani,hogy öreg mindjárt elmegy az élők sorából

Szerintem az lenne a normális,hogy amíg van lehetőségünk a szülőknek ők is jöjjenek rendszeresen és amikor eljön az az idő,hogy már nem tudnak jönni akkor úgy is mi nekünk kell látogatni.

Ki mit gondol erről

Nálatok hányszor van találkozás

Ki megy többször ti vagy a szülők

Ki gondolkodik hülyén én vagy a párom?

2020. dec. 7. 18:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%

Hú de beteg a palid!

1. Nem szakadt le anyuciról és már nem is fog.

2. Egy 54 éves embernek a halálát vizionálni...

Anyós jobb lenne, ha nem az óriáscsecsemőjét tyutyujgatná, hanem magával törődne.

Én alig várom már, hogy végre csak magammal meg a férjemmel foglalkozzak a jelenleg kamasz gyerekeim után.

50N

2020. dec. 7. 20:40
 12/15 A kérdező kommentje:

2 vagy 3 havonta jönnek ők 1x

30 kmről van szó

2020. dec. 7. 20:59
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Nekem pont az (lenne) az ideális ha nekem nem kéne vendégeket fogadnom, max nagyon ritkán. Az stresszes dolog, meg nagyon munkás. Akkor inkább jobb ha mi megyünk valahová, mint ha hozzánk jönnek.
2020. dec. 7. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

54 éves öreg? 🤣 53 vagyok, és még legalább 20 évre való tervem van. Eszemben sincs meghalni 6 év múlva 😊

Igaz, nekem nincs ilyen “öreg” gyerekem, az enyém még csak most érettségizik, lehet azért.

2020. dec. 7. 23:04
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Azt írod 30 km... Hát én áldanám a sorsot a helyedben. Nem neked kell folyton főzni, takarítani, vendéget fogadni. Szerintem ezek stresszes dolgok, én jobb szeretek lejárni anyósékhoz (100km).
2020. dec. 9. 03:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!