Ki gondolja furán?
Párom anyja 54 éves,párom 31F én 25N
2 éve vagyunk együtt,most költöztünk össze egy éve és az a helyzet,hogy 2 hetente hétvégén folyton mi járunk le a szüleihez, ők alig jönnek hozzánk 2 havonta 1x.
Általában ebből vita van,mert szerintem amíg van lehetőségünk a szülőknek,hogy jöjjenek ők is látogatóba hozzánk,pl van jogsi,van autó,egészségesek, nem öregek,szóval semmi akadályt nem érzek,hogy ne tudnának jönni mégis 2 havonta egyszer jönnek csak es ez idegesít,hogy folyton nekünk kell lejárkálni én erről szóltam páromnak ugyan ezeket mondtam el.
És szerinte nincs igazam,mert az anyukája igen is öregnek számít hisz 54 éves és ha 60 évesen meghal akkor már csak 6 éve van csak hátra a páromnak,hogy láthassa az anyukáját, találkozzanak és ezért akar 2 hetente találkozni
Én ezt szintem hülyeségnek tartom, mert nem tudhatjuk,hogy mikor jön el az az idő,hogy meghal
És ha anyós 80 évesen hal meg akkor folyton csak egy tudja majd a párom mondjani,hogy öreg mindjárt elmegy az élők sorából
Szerintem az lenne a normális,hogy amíg van lehetőségünk a szülőknek ők is jöjjenek rendszeresen és amikor eljön az az idő,hogy már nem tudnak jönni akkor úgy is mi nekünk kell látogatni.
Ki mit gondol erről
Nálatok hányszor van találkozás
Ki megy többször ti vagy a szülők
Ki gondolkodik hülyén én vagy a párom?
A párod agyban 13, ha egy 54 éves embert öregnek lát.
Egy kisfiúval élsz együtt, ne várj tőle sokat az élet egyetlen területén sem.
32N
2!
45 vagyok. Időnként kb 80 evésnek érzem magam. Az emberek nem oregszenek egyforman es vannak egeszssegugyi problémáik is, amiket nem feltétlenül osztanak meg másokkal.
Tehát akkor nem az a gondod, hogy 2 hetente ez a program, hanem az, hogy ki megy kihez.
Borítékolom, hogyha ők jönnének 2 hetente, akkor meg az lenne a bajod.
Ez megbeszélés kérdése. Nálunk generációk óta hagyomány, hogy a gyerekek mennek az idősebbhez, de amikor úgy jön ki jobban, akkor a szülők is ellátogatnak a gyerekekhez.
Mennyiségben kb úgy mint nálatok.
Ebből nem tudom miért kell problémát csinálni, ha ugyanannyi idődet veszi el elmenni hozzájuk, mintha ők mennének hozzátok.
Én ezen nem rugóznék, kákán a csomó.
54 éves esetében a közelgő halálra gondolni....??? Ez nem normális!
Akkor kezdtem el élni! :-DDD Gyerekek kirepültek, végre volt időnk sportolni, utazgatni, stb. stb.
Nagyszülők 62 évesen haltak meg az apja 60 évesen
Kb innen jön ez a gondolata
2 hetente mentek ti, egyszer pedig ő havonta. Teljesen ideális ez így. Mi lenne, ha minden nap a nyakatokra járna?
Persze azért az sem mellékes, hogy milyen messze laktok tőlük, és hogy a háttérben nem az a gond, hogy anyagilag nem fér bele az utazgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!