Ennyire nem érdekli, nem kíváncsi az unokáira, létezik?
De 39-es, mi a tökömet nem bírsz megérteni azon, hogy nem az anyós és a meny kapcsolatáról van szó, hanem az unokáéról és nagymamáéról?
A nagymama unoka iránti szeretetének mi köze ahhoz, hogy a meny akar-e foglalkozni az anyósával? Attól, hogy a menyt nem érdekli az anyósa, az anyóst még érdekelheti az unoka, mert a kettő nem feltétele egymásnak.
Azért, hogy a meny nem megy az anyósához, az anyós még mehetne az unokához. Ne keverd már bele a menyt az anyós-unoka kapcsolatba, nem az ő felelőssége.
Ne haragudj kérdező, de miért lenne a nagyszülő dolga ruhát meg pelenkát otthon tartani a te gyerekednek? A te dolgod ezeket beszerezni és oda vinni, ahol a gyerek van.
Amúgy meg:
"Valóban nem felhőtlen a kapcsolatunk."
"De mióta van azóta csak akkor jött ha hívtuk magától sosem, és ha esetleg jött ha hívtuk akkor jött a duma hogy de rég látta őket már úgy hiányoztak"
"Aztán mikor kórházba kerültem a masodikkal az 1 hónap alatt 1x jött látogatni, majd mondta akkor hogy.majdnem úgy jött le hogy olyan jó nem vagyok otthon mert lehet az unokájával, jelentette ez azt hogy már reggel 7kor ment a lakásra és ott volt egész nap. "
"Na akkor lett elegem és finoman celoztam hogy nem fog a nyakunkra járni. "
Ezekutan egyáltalán nem fura, hogy nem érdeklődik, hiszen te állítottad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!