Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ennyire nem érdekli, nem...

Ennyire nem érdekli, nem kíváncsi az unokáira, létezik?

Figyelt kérdés
Anyósom, alapjáraton is kevésszer találkozunk bár tőlünk fél órára lakik. Már 3 hónapja nem találkoztunk, unokáit se látta, nem is nagyon érdeklődik. Gyerekek lassan már meg se ismerik. Hétvégére elhívtuk de válaszul azt kaptuk, főz nem jön. Számomra hihetetlen ez az egész.
2020. nov. 29. 03:47
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
55%

De 39-es, mi a tökömet nem bírsz megérteni azon, hogy nem az anyós és a meny kapcsolatáról van szó, hanem az unokáéról és nagymamáéról?

A nagymama unoka iránti szeretetének mi köze ahhoz, hogy a meny akar-e foglalkozni az anyósával? Attól, hogy a menyt nem érdekli az anyósa, az anyóst még érdekelheti az unoka, mert a kettő nem feltétele egymásnak.

Azért, hogy a meny nem megy az anyósához, az anyós még mehetne az unokához. Ne keverd már bele a menyt az anyós-unoka kapcsolatba, nem az ő felelőssége.

2020. nov. 29. 18:08
 42/45 anonim ***** válasza:
76%
Nemelyik nagymamát sem irigylem. Talald ki hogy lehet e hivogatni, meg menni hozzájuk mert sok kérdésnél mar az is baj ha heti 2x hívja a gyerekekwt, ha nem akkpr nem kíváncsi. Ha tanácsol valamit mit dumal, ha nem akkpr nem segít. Mi lenne ha megbeszélnétek ki hogy szeretné, hogy gondolja a kapcsolattartast.
2020. nov. 29. 18:11
 43/45 A kérdező kommentje:
Valóban nem felhőtlen a kapcsolatunk. Még nem volt gyerek addig jó volt. De mióta van azóta csak akkor jött ha hívtuk magától sosem, és ha esetleg jött ha hívtuk akkor jött a duma hogy de rég látta őket már úgy hiányoztak. De magától sose jut eszébe se telefonálni se jönni. Ha mi elmegyünk hozzá, ott alig volt játék, szinte semmi, se egy ruha a gyerekeknek vagy pelenka vagy játék, semmi nem volt, úgy vittünk mi kocsival hogy tudjanak játszani a kertben vagy a lakásban. Nem volt elvárás de természetes lett volna hogy vesz ezt azt szerintem. Aztán mikor kórházba kerültem a masodikkal az 1 hónap alatt 1x jött látogatni, majd mondta akkor hogy.majdnem úgy jött le hogy olyan jó nem vagyok otthon mert lehet az unokájával, jelentette ez azt hogy már reggel 7kor ment a lakásra és ott volt egész nap. Na akkor lett elegem és finoman celoztam hogy nem fog a nyakunkra járni. De az hogy abszolút nem érdeklődik az már fura, gyerekek se ismerik meg lassan.
2020. dec. 1. 22:36
 44/45 anonim ***** válasza:
Anyukámnál sincs semmilyen játék igyha át is megyünk max tv tud a gyerek.
2020. dec. 2. 05:57
 45/45 anonim ***** válasza:
45%

Ne haragudj kérdező, de miért lenne a nagyszülő dolga ruhát meg pelenkát otthon tartani a te gyerekednek? A te dolgod ezeket beszerezni és oda vinni, ahol a gyerek van.

Amúgy meg:

"Valóban nem felhőtlen a kapcsolatunk."

"De mióta van azóta csak akkor jött ha hívtuk magától sosem, és ha esetleg jött ha hívtuk akkor jött a duma hogy de rég látta őket már úgy hiányoztak"

"Aztán mikor kórházba kerültem a masodikkal az 1 hónap alatt 1x jött látogatni, majd mondta akkor hogy.majdnem úgy jött le hogy olyan jó nem vagyok otthon mert lehet az unokájával, jelentette ez azt hogy már reggel 7kor ment a lakásra és ott volt egész nap. "

"Na akkor lett elegem és finoman celoztam hogy nem fog a nyakunkra járni. "

Ezekutan egyáltalán nem fura, hogy nem érdeklődik, hiszen te állítottad le.

2020. dec. 2. 06:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!