Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ennyire nem érdekli, nem...

Ennyire nem érdekli, nem kíváncsi az unokáira, létezik?

Figyelt kérdés
Anyósom, alapjáraton is kevésszer találkozunk bár tőlünk fél órára lakik. Már 3 hónapja nem találkoztunk, unokáit se látta, nem is nagyon érdeklődik. Gyerekek lassan már meg se ismerik. Hétvégére elhívtuk de válaszul azt kaptuk, főz nem jön. Számomra hihetetlen ez az egész.
2020. nov. 29. 03:47
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
88%

Tudod,az anyòsom vállalt 2 gyereket.

A sògoromék vállaltak 4 gyereket,nem birjàk az iramot állandò segitség kell nekik.

Anyòsomék feladtak mindent amit elértek,ott hagyták a házat amiért egész èletükben dolgoztak h közelebb költözzenek h tudjanak segiteni.

Kérdem én?ö akart szerinted 4 unokát?ö ugy gondolta 40 éve h a nyugdijas éveit egy panelban tölti le?h minden nap megy viszi hozza az unokákat,föz takarit mindent megkell csinálnia.

Sokszor kivan,elvan fáradva.de itt van és segit nekik.

Azért mert 4 unokàja lett.Nem hiszem h 40 éve gondolt erre.

Mint irtam egy szülö magának vállaljon gyereket.

Van aki alkalmas nagyszülönek valaki meg nem.

Màsrészröl meghallgatnám a màsik oldalt is.Mik történtek az elmult években h ennyire nem tartják a kapcsolatot.Mert kettön áll a vásár!!!

Lehet megvan az oka annak h miért nem erös a kapcsolat.

Miert nem megy a nagyi,és miért nem megy a sajàt gyereke az anyjához az unokával.

Nehéz igazságot tenni igy,hogy nem látunk bele teljesen.

2020. nov. 29. 10:34
 22/45 anonim ***** válasza:
52%
11-es. Én mint meny nem vagyok kíváncsi az anyósomra. Esetleg ő sem kíváncsi rám. Így nem járunk egymáshoz. Lesz egy unoka. Mért nekem kéne odavinni? Jöjjön ő ha kíváncsi az unokájára. Ka, hogy nem kíváncsi? Hát igen ez van, vannak szar nagymamák is.
2020. nov. 29. 11:59
 23/45 anonim ***** válasza:
92%

"Felénk pl a fiatal az, aki az időset látogatja és nem fordítva."

Igen, csak mai viszonylatban az sem biztos, ha az idős örül, hogy nála van a rumli.

2020. nov. 29. 11:59
 24/45 anonim ***** válasza:
87%
21- es ne keverd a szezont a fazonnal. A kérdező nem azt várja el, hogy az anyóssal bébiszitteljen, hanem csak esetleg menjen át és nézze meg az unokáját.
2020. nov. 29. 12:02
 25/45 anonim ***** válasza:
33%

Azt megértem, hogy nem akar valaki nagyszülő lenni, de akkor miért vállalt gyermeket? A gyermeke nem akar szülő lenni? Vagy meg kell kérdezni előtte anyát/apát, hogy akarsz e nagyszülő lenni?

Nem kell a mamának se a menye/lánya/vője/fia nyakára járnia, de szerintem a (főleg) kezdő szülőknek jól jönne egy tapasztalt segítő-persze, ha a szülők kérik, hogy segítsen.

Normális emberek többnyire tudják hány gyereket vállalhatnak, hogy őt minimális segítséggel fel tudják nevelni. Azt tudom elképzelni, hogy a nagyszülő, azért nem akar mama/papa lenni, mert vagy fiatal még hozzá, hogy így hívják, vagy a gyerekével vagy a menyével/vejével van olyan rossz viszonyban, hogy még az "utódra" sem kíváncsi.

2020. nov. 29. 12:03
 26/45 anonim ***** válasza:
82%

22!

Nem kell neked oda vinni. Vigye a másik szülő.

2020. nov. 29. 12:20
 27/45 Metionin ***** válasza:
93%
Lehet hogy csak simán nem szereti a gyerekeket, nem érdekli. Az ő idejükben még szinte kötelező volt szülni, de ettől nem biztos hogy szereti is a gyerekeket, pláne másét. Az is lehet hogy örül hogy az övéi felnőttek és nem akar már kicsikkel foglalkozni.
2020. nov. 29. 12:21
 28/45 anonim ***** válasza:
25%
26- os. Szerintem meg menjen a nagyszülő ha látni akarja az unokát. Ha meg nem akarja akkor ennyi, nem kötelező. Majd az unokának se lesz kötelező látogatni ha felnő.
2020. nov. 29. 12:44
 29/45 anonim ***** válasza:
82%

28!

Aha. Értem. Te, mint szülő, nem vagy kíváncsi anyósodra, nem szereted, ergo nem fogadod szívesen az otthonodban. Ennek ellenére menjen ő a gyerekedet látogatni. Épeszű ember ezt úgy oldaná meg, hogy az apjával elkuldene a gyereket.

2020. nov. 29. 12:51
 30/45 anonim ***** válasza:
38%

Én azt vettem észre,hogy akinél aktívan segítettek,részt vettek a szülei a gyereknevelesben, azok hozzászoktak hogy körülöttük surog mindenki, és utána belőlük lesznek az olyan nagyszülők, akik rohadtul el vannak fáradva, és még vendégségbe is lusták menni a gyerekeikhez (és unokaikhoz).

Persze van ahol az egész családban szeretet van és odafigyelés :)

2020. nov. 29. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!