Ennyire nem érdekli, nem kíváncsi az unokáira, létezik?
Nem olvastam a kommenteket...
Mi 3 éve voltunk együtt férjemmel, amikor először talalkoztam az anyjával. Akkor terhes voltam a fiunkkal. Mikor szültem, akkor bejött a kórházba, amikor kifejezetten megkértem mindenkit, hogy ne tegyék. Mindenki megértette, ő nem.
Aztán kb 3 hós volt a fiunk, akkor bejelentkezett, hogy délre jön. Mondta neki férjem, hogy az úgy jó, mert este 6kor fürdetjük a gyereket, addigra magyarul jó lenne ha már nem lennének ott. Este fél6kor beállitott. Azzal a magyarázattal, hogy hát mert messziről jöttek (kocsival 40perc...) férjem 6kor hazaküldte őket, ezen meg is sértődött.
Innentől amit kitettem facebookra képet a gyerekről, ő osztotta is meg, hogy így szeretlek kisunokám, mama büszkesége, stb. Látszat nagymama. Mert eközben azt se tudta a gyerekről, hogy él-e. 1x nem kérdezte meg mi van vele, 1x nem hívott minket, vagy írt volna. Aztán besokalltam, azóta nem látja amiket kiteszek.
Legközelebb mikor 11hós volt a fiunk, akkor láttuk a "mamát". Akkor volt az esküvőnk. 2 tanu, a párjaik, meg a fotós és a babyszitter lett meghívva, senki más. Anyukámék elfogadták, otthon megünnepeltük velük is. Anyóst felhívta férjem, hogy lesz esküvő, tudjon róla, tőlünk, ne mástól. Ő ezt meghívasnak vette, beállított. Ezzel nem is lett volna baj. Olyan jelenetet rendezett, hogy úgy zavartuk haza.
Most 20hós a fiunk, azóta nem láttuk, nem hallottunk felőle.
Nekem nem is hiányzik, tartsa meg jószokását.
31!
Ha nem kedveled, nem is fogadod szívesen. Épeszű ember nem megy oda, ahol nem kedvelik. Még mindig a másik szülő dolga ilyenkor az unokát a nagyszülőhöz vinni
33-as, senkinek nem dolga az unoát vinni sehova. Nehogy már apuka hordja oda a gyereket, mikor a nagyi láthatóan nem is kíváncsi rá.
Ennek oda-vissza dolognak kellene lennie, ahol jó a kapcsolat, ott mindkét félnek illene látogatnia a másikat. De gondolom, nem véletlen jelen esetben, hogy apuka sem megy magától az anyjához, biztos őt is annyira szerette, mint az unokát. Semennyire.
35!
Honnan veszed, hogy a nagyi nem kíváncsi az unokára? A leírásból nekem egy alapból xar kapcsolat jön le. 3 hónapja egyik oldalról sincs latogatas. A kérdezőt se érdekli, el e, hal e az anyósa. Neki is annyi lenne latogatnia. Sot....Eselyes, higy neki fiatalabb lévén könnyebb lenne.
Igen, ha anyós és meny között xar a kapcsolat, akkor apuci dolga -lenne- a gyereket vinni. Mire tanítjátok a gyerekeiteket? Xarjunk az idősekre?
35-ös, bmeg, ha érdekelné az unoka, akkor menne magától is meglátogatni, mert hiányozna neki. De nem megy, még ha meghívják sem.
A gyereket meg nem arra tanítjuk, hogy sz*rja le az időseket, csak hogy szimplán sz*rja le azt, aki öt is leszarja.
Mondjuk, nálunk a nagyszülőket érdekli az unoka, 3 hétig se bírnák ki nélkülük, nemhogy 3 hónapig...
E7,
B+, ha a kérdezőt érdekelné a gyerekek nagymamája, -rég elvitte volna a 3 hónap alatt hozza.
Megegyszer, épeszű ember nem megy oda, ahol nem látják szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!