Mindenkit tönkre tesz magakörül.A lánya a bezzeg gyerek,minden partner nem elég jó hozzá igy el kergeti öket.A férjem a szemét haszontalan gyerek akiért mindig mindent megtett de ő egy hálátlan.Sokszor nagyon indulatos máskor meg túl kedves.A férjemnél évekig depressziot azán mániás depressziót majd bordenleint állapitotak meg.Kérdéseim:
1.Ebben az állapotába megmondjam neki hogy rájöttem hogy mi a baj anyukával,vagy ez sok lenne neki inkább az orvosnak mondjam aki kezeli.
2.Most hogy tudom hogy évekig hogy gyötört ,manipulált hogy álljak hozzá?
Anyósod nárcisztikus,magát túlértékeli,állandóan dicséretet vár.Magát mártírnak tekinti,ennek hangot is ad.Csak tudod,ahol az anya ilyen,ott a fiával is baj van,tapasztalat. Ők nem változnak,de Te még találhatsz egészséges lelkű férfit,és családot.
2020. nov. 21. 13:32
12/17 anonim válasza:
Senki sem diagnoszta, pláne nem távdiagnoszta aki majd egy másik emberről szóló párbetűs leírás alapján megmond, vagy joga lenne megmondani bármit, egy szakember se tenne ilyet. A minősítgetés, címkézés ("nárcisztikus") helyett a megoldásra kellene törekedni, illetve lenne érdemes.
2020. nov. 21. 14:37
13/17 anonim válasza:
Van egy csoport troll, akik bármilyen kifejezés használatát megkérdőjelezik, és h_lye, életszerűen tanácsokat adnak. Kérdező, ne foglalkozz velük.
2020. nov. 21. 14:59
14/17 anonim válasza:
Személyiségzavart csak szakember diagnosztizálhat és manapság a "nárcisztikus" személyiségzavar vált divattá laikus körökben úgyhogy bárki, aki adott illetőnek nem szimpatikus, e jelzőt kapja meg a "neten olvasott, bulvárpszichológiai alapok" szerint a szintén laikusoktól.
2020. nov. 21. 15:16
15/17 anonim válasza:
A gonosz meg a jó fogalmáról meg a vallásosok szerint csak az egyház dönthet, nemde.
2020. nov. 21. 15:46
16/17 anonim válasza:
Teljesen más, két teljesen eltérő dolgot akarsz összemosni, igazad bizonyítása érdekében.
2020. nov. 21. 16:07
17/17 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, minek hívják, én kizárnám az életünkből.
Apám volt valami ilyesmi, (de ő még főzni se tudott 😂 )
Valami hasonlót szólt be a feleségemnek, de nem az esküvőn, mert oda el se jött,aztán vagy másfél évig nem találkoztunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!