Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak szerintem furcsa apósom...

Csak szerintem furcsa apósom szokása?

Figyelt kérdés

Akár hova megyünk neki mindig le kell fényképezni a szállást, ahol megszálltunk, vagy pl. nyáron voltunk a keresztfiánál babalátogatóban és a felújított házról kellett képet csinálni, vagy az én családom nyaralójáról.

Nekem kicsit kellemetlen, és nem érzem, hogy feltétlenül közé lenne hozzá.

2020. okt. 31. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha te mèsz valahova ès lefotózgatod a szobàt magadnak akàrmilyen okból kifolyólag az mindenkinek a sajàt dolga, ügye mièrt teszi, de hogy lenne màr normális, hogy após arra kèr, hogy màs otthonàról, hàzàról fotozzak kèpet ès vigyek neki ? Èn nem tennèm, rèm kellemetlen. De a sajàt gyereke, akinek ô az apukàja se tudja mièrt kèri ezt?
2020. nov. 1. 07:20
 12/13 anonim ***** válasza:
22%
Nagymamám ilyen, bár ő nem az épületekre kíváncsi, hanem a növényekre. Minden szálláson körbe kell fotózni az összes cserepes gazt :D. Ő már nagyon rég nem mer elmenni sehova, mert vízhajtót szed, és szerinte sehol nincs wc, de a képteket mindig kéri, ő így nyaral, hogy nézi a mi fotóinkat. Miért érzed ezt kellemetlennek? A mai világban az emberrek jelentős része a saját kajáját, ágyát, fürdőszobáját, mindenét is képes feltölteni facebookra, senkit nem fog zavarni négy kép az épületről.
2020. nov. 2. 09:19
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
Van aki 20-on évesen is ezt csinálja... :D
2020. nov. 2. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!