Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak szerintem furcsa apósom...

Csak szerintem furcsa apósom szokása?

Figyelt kérdés

Akár hova megyünk neki mindig le kell fényképezni a szállást, ahol megszálltunk, vagy pl. nyáron voltunk a keresztfiánál babalátogatóban és a felújított házról kellett képet csinálni, vagy az én családom nyaralójáról.

Nekem kicsit kellemetlen, és nem érzem, hogy feltétlenül közé lenne hozzá.

2020. okt. 31. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Papám csinálta ezt régen,nem demens,csak nehezen jegyzi meg mikor hol járt, és pár kép alapján be tudja azonosítani az adott dologgal a helyet.

Azt,hogy az aposod miért csinálja nem tudom,de amúgy megkérdeztétek már tőle?

2020. okt. 31. 21:38
 2/13 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
69%

Én is lefotóztam eddig a szobát is, ahol laktunk. Az oka egyszerű: én fiatalon még voltam egyszer egy nyaraláson, ahol volt egy szállodai szoba, különleges kialakítással (nem négyszögletes alakú, nem úgy voltak elrendezve az ágyak, a szekrények, stb.), persze akkor megjegyeztem hogyan volt, de idővel elfelejtettem. És olyan jó lenne ezt felidézni/áttekinteni, hogy hol is aludtam.

Ha idegen helyre megyek, mindig lefotózom, hogy milyen a szoba, hol alszok, milyen a fürdő, a konyha (ha van).

Nem beteges ez kicsit sem. Neked miért kellemetlen ez?

23/f

2020. okt. 31. 21:46
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom, szerintem nem feltétlenül van ahhoz közé, ha még nem volt meghívva a családi nyaralóba, hogy milyen, vagy elmehetne megnézni a keresztfia gyerkőcét és meglátná, hogy milyen, nem képet kéne kérni

De lehet azért vannak vele fenntartásaim, mert magánnyomozó volt.

2020. okt. 31. 22:02
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezd meg tőle ,miért csinálja?
2020. okt. 31. 22:13
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem, kezeltesd magad!
2020. okt. 31. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
34%

Pontosítanád a kérdést?

Ahol ő jár, azt fényképezi le mindig, vagy ahol ti többiek jártok, arról kér mindig egy fotót?

2020. okt. 31. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Felmész pinterestre és milliónyi szálloda- és apartmanbelső fotót találsz. Apósod sem másabb, csak ő gondolom amatőrebb szinten műveli.
2020. okt. 31. 22:31
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Én is lefotózom a szállást, mert segít felidézni a nyaralást. Más kérdés, hogy ezeket nem teszem fel sehova, és mások magánlakását nem szoktam, csak szállodai vagy panziós szobákat.
2020. okt. 31. 22:33
 9/13 A kérdező kommentje:
Ahol mi járunk, arról kér képet, ahol megszállunk főleg.
2020. okt. 31. 22:34
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is kellemetlen a kérese. Semmi köze mások házához csak kíváncsi. És simán azt kamuznám, hogy elfelejtettem, lemerült a telefonom bármi. Ha nem tetszene neki rákérdeznék, hogy ez miért fontis neki? Az o.k. hogy nyaraláson a saját szobád lefotózod emléknek, de magánszemélyek tulajdonát fotózgatni más tészta.
2020. okt. 31. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!