Csak szerintem furcsa apósom szokása?
Akár hova megyünk neki mindig le kell fényképezni a szállást, ahol megszálltunk, vagy pl. nyáron voltunk a keresztfiánál babalátogatóban és a felújított házról kellett képet csinálni, vagy az én családom nyaralójáról.
Nekem kicsit kellemetlen, és nem érzem, hogy feltétlenül közé lenne hozzá.
Papám csinálta ezt régen,nem demens,csak nehezen jegyzi meg mikor hol járt, és pár kép alapján be tudja azonosítani az adott dologgal a helyet.
Azt,hogy az aposod miért csinálja nem tudom,de amúgy megkérdeztétek már tőle?
Én is lefotóztam eddig a szobát is, ahol laktunk. Az oka egyszerű: én fiatalon még voltam egyszer egy nyaraláson, ahol volt egy szállodai szoba, különleges kialakítással (nem négyszögletes alakú, nem úgy voltak elrendezve az ágyak, a szekrények, stb.), persze akkor megjegyeztem hogyan volt, de idővel elfelejtettem. És olyan jó lenne ezt felidézni/áttekinteni, hogy hol is aludtam.
Ha idegen helyre megyek, mindig lefotózom, hogy milyen a szoba, hol alszok, milyen a fürdő, a konyha (ha van).
Nem beteges ez kicsit sem. Neked miért kellemetlen ez?
23/f
Nem tudom, szerintem nem feltétlenül van ahhoz közé, ha még nem volt meghívva a családi nyaralóba, hogy milyen, vagy elmehetne megnézni a keresztfia gyerkőcét és meglátná, hogy milyen, nem képet kéne kérni
De lehet azért vannak vele fenntartásaim, mert magánnyomozó volt.
Pontosítanád a kérdést?
Ahol ő jár, azt fényképezi le mindig, vagy ahol ti többiek jártok, arról kér mindig egy fotót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!