Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez már nem fog megoldodni ?

Ez már nem fog megoldodni ?

Figyelt kérdés

1 éve hozzánk költözött anyósom mert meghalt a férje .

Külön szoba konyha van a hátsó részlegen de rajtunk keresztűl mászkál hátra wc közös. Mi dolgozunk a ferjemmel és mikor még hazajövök a takarítasból áll ki a napom. Külön konyhában van igaz de van hogy mar annyira zavar a retek hogy hatramegyek és kitakaritok . Mondtam a paromnak hogy utolso! erre hogy majd ő akkor megcsinalja . Nappaliban a vilagos butorokat géppel takaritom havonta mert szó szerint sárosak lesznek .

Már szamtalanszor elmondtam /mondtuk neki hogy papucsot hasznaljon . Vigyazzon a rendre . Takaritson maga utan . De suket fulekre talal.

Minden heten elmondja hogy mostmar hazamegy,de olyan jó itt neki ki fog neki ilyen finomakat fozni ?!

Enmeg mar beleorulok a hajam tepnem legszivesebben . Gyerekvállalás elott vagyunk de így hogy ? Hogy egy ilyen oriasi teher van meg pluszban rajtunk ?sokszor mintha direkt idegesitene anyosom. A ferjem sem birja mar idegileg hogy amiert dolgoztunk mindent tonkre tesz de nem akarja kitenni .

Mit tennétek a helyemben ? Mar a váláson gondolkozok.

2020. okt. 18. 15:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ő lakásával mi van? Üresen áll? Szerintem csinálj neki "kiköltözős bulit". A férjeddel kicsit dobjátok fel az anyós lakását, esetleg tegyétek el a férjére emlékeztető dolgokat (ruhákat, tárgyakat stb) dobozba. Vegyetek egy új függönyt, kicsit változzon a kinézet. Ha van másik gyereke, testvére, azzal fogjatok össze, tegyetek pár adag kaját a fagyasztójába és lepjétek meg! Most már mehet haza, mindenki visszatérhet a rendes életéhez.
2020. okt. 18. 16:57
 12/18 anonim válasza:
57%
Add be a válópert. A férjed majd ilyenkor észhez tér és első tárgyaláson kibékültök. PONT!!!
2020. okt. 18. 17:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Most nyilván csak panaszkodsz, pedig ti fogjátok valahogy megoldani, ebben kívülálló nem tud tanácsot adni.
2020. okt. 18. 17:27
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Komolyan mondom röhej, hogy én egyedülálló férfiként külön lakással nem kellek a kutyának se mások meg simán együtt vannak ilyen fos kapcsolatban.
2020. okt. 18. 17:28
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

14: most akkor te is ilyen fős kapcsolatra vágysz vagy mivan?

Kérdező, sztem a párod mondja meg áperté anyósnak, hogy ez a ti otthonotok, ott a ti szabályaitok szerint kell élni és ha ez neki nem megfelelő, akkor költözzön haza. Nem neked kell beleállnod a konfliktusba, hanem neki, mert ő a gyereke.

2020. okt. 18. 17:38
 16/18 anonim válasza:
92%
Mama! Tessék gyorsan inni azt a KV-t, mert mindjárt indul a busz!
2020. okt. 18. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Inkább váljál el, ha a férjed ennyire nem áll ki melletted. Neki kéne beszélni az anyjával.
2020. okt. 18. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:
A férjednek el kéne dönteni, hogy kivel tovább: az anyjával, vagy veled. Ennek nem lesz jó vége.
2020. okt. 21. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!