Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez már nem fog megoldodni ?

Ez már nem fog megoldodni ?

Figyelt kérdés

1 éve hozzánk költözött anyósom mert meghalt a férje .

Külön szoba konyha van a hátsó részlegen de rajtunk keresztűl mászkál hátra wc közös. Mi dolgozunk a ferjemmel és mikor még hazajövök a takarítasból áll ki a napom. Külön konyhában van igaz de van hogy mar annyira zavar a retek hogy hatramegyek és kitakaritok . Mondtam a paromnak hogy utolso! erre hogy majd ő akkor megcsinalja . Nappaliban a vilagos butorokat géppel takaritom havonta mert szó szerint sárosak lesznek .

Már szamtalanszor elmondtam /mondtuk neki hogy papucsot hasznaljon . Vigyazzon a rendre . Takaritson maga utan . De suket fulekre talal.

Minden heten elmondja hogy mostmar hazamegy,de olyan jó itt neki ki fog neki ilyen finomakat fozni ?!

Enmeg mar beleorulok a hajam tepnem legszivesebben . Gyerekvállalás elott vagyunk de így hogy ? Hogy egy ilyen oriasi teher van meg pluszban rajtunk ?sokszor mintha direkt idegesitene anyosom. A ferjem sem birja mar idegileg hogy amiert dolgoztunk mindent tonkre tesz de nem akarja kitenni .

Mit tennétek a helyemben ? Mar a váláson gondolkozok.

2020. okt. 18. 15:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

A férjednek kéne megmondania kedvesen, hogy anya ideje menni. Ő nem fog megváltozni ennyi idősen, nem lesz se rendesebb, se tisztább. Van hova mennie, látogassátok, hívjátok át amilyen gyakran szeretnétek, de ez így nem ok. 1 év gyászidő azért nem rossz, nem volt egyedül, most már át kellene állnia az új életére.

Azt meg nálad nem értem, hogy gyerekvállaláson gondolkoztok ugyanakkor válni akarsz már két sorral lejjebb. Azért gondold még át a dolgokat és beszélgess a férjeddel, mondd el neki mi van benned.

2020. okt. 18. 15:26
 2/18 A kérdező kommentje:
Igazabol ket eve varunk a babara , akartam!mostmeg már benne vagyok a gyogyszeres kezelésekbe és sodrodom ... jo is lenne minden a parommal , ahogy éltunk egyutt ...de ez igy már nem az az "élet "
2020. okt. 18. 15:33
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Neharagudj de a férjed miért nem képes kiállni érted? Mi vagy te az anyjának a cselédje? Az meg királynő vagy mi a szr. Ilyen embernek nem érdemes gyereket szülni mert bármi lesz ottis mindent te fogsz majd csinálni a gyerek körül. Mindent csak azzal lehet megcsinálni aki engedi. Neked jó ez hogy idegbetegvagy? Én megmondanám hogy akkor bzd meg anyádat azt takarítson utánnatok a villám mi vagy te hamupipőke? Szros bugyiját nem kell kimosd? Bocsi de őszintén.. Nem sértésnek de kapjál észbe és nyisd ki a szád de hatalmasra.
2020. okt. 18. 15:33
 4/18 anonim válasza:
100%
Én a helyedben nem főznék neki finomakat!
2020. okt. 18. 15:40
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
De ha saját konyhája van, miért takarítasz utána? Takarítson ő, te oda be se menj. Ha megeszi a kosz, az ő dolga, szerencsére te nem ott tárolod az ételeidet, egyebet, nem ott főzöl.
2020. okt. 18. 15:44
 6/18 anonim ***** válasza:
65%
Kuka! Válás
2020. okt. 18. 15:50
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
mi a francnak takartasz nála? amúgy meg fizesd be egy menzára, onnan nem fog finomakat kapni, hátha lendít az ügyön.
2020. okt. 18. 16:05
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor csinálja meg a párod. Aztán rájön, hogy mibe élsz. Vagy pedig megsértődik rád, és szakít veled. De ez ebben a helyzetben nem is akkora probléma.
2020. okt. 18. 16:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a stressz, így baba várás előtt nem hiányzott. A teherbe esést is csökkenti az állandó idegesség. Vannak ilyen emberek, akik nem becsülik a jót, hanem még többet akarnak szemtelen módon, ők semmit nem tesznek. Hány éves az anyósod? Ez így nem maradhat, nem mehet rá az életetek. Beszélj a férjeddel, és menjen vissza a mama. Akkor is tudtok róla gondoskodni.
2020. okt. 18. 16:32
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

"Mi dolgozunk a ferjemmel és mikor még hazajövök a takarítasból áll ki a napom."

És a férjecskéd mit csinál munka után?

"Mondtam a paromnak hogy utolso! erre hogy majd ő akkor megcsinalja "

És meg is csinálja? Gondolom nem, csak a drámai hatás kedvéért mondja, hogy szarul érezd magad.

Már most is a ház urának csicskája vagy, így akarsz gyereket? Most az anyja után ganajozol, de ha anyuka el is megy, a gyerekkel ugyan ez lesz, sőt.

Arra is készülj, hogy ha most sikerül is megszabadulni a mamától, pár év és költözik vissza mikor ápolni kell majd, akár mert valóban ápolásra szorul, akár ha csak unatkozik egyedül, mindegy a te nyakadba szakad majd.

2020. okt. 18. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!