Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Legjobb beszólások anyóstól?

Legjobb beszólások anyóstól?

Figyelt kérdés

Ma voltunk családi ebéden, itt izgi dolgok vannak, kedvem támadt más sztorikat is meghallgatni! :)

Csak a frissebbek:

9 hónapos terhesen elmentünk fagyizni, véletlen találkoztunk anyóssal:

"Lehet nem kéne 12 kiló hízás után még enni, ki neveli fel azt a gyereket ha az anyja 120 kilós lesz?

Anyósom 150 centi és 80 kiló, én 163 vagyok és 9 hós terhesen voltam 67 :)

"Mi lenne ha elkezdenél rendes kajákat főzni?"

No komment... Rendes kaját főzök csak neki sz@r...

"Miért nincs elmosogatva? Ja értem gyerek mellett már nem szokás"

Szülés után 6 nappal és a millió homonommal ezen fél napot bőgtem

"Hoztam kaját! Had egyen rendesen a fiam"...

"nagyon szép a kis Lilike (kislányom) , bár egy kis anyja is van benne" MI A FRANC??? 😂😂

"Normálisan nem is tudsz mosni?"

Szárítót használok, ez a nagy "mosás tudatlanság"

Nah több nem fér ki, de sztem ennyi példa elég

2020. okt. 2. 19:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%

Úristen, ti ezeket hagyjátok? Nem tudom, én már rég nem beszélnék az ilyenekkel, birka türelmetek van. :D Mondjuk sajnos én nem tudom, milyen ez, mert sosem lesz anyósom, férjem anyukája nagyon régen elhunyt.

Kérdező, csak arra vigyázz, hogy mivel téged utal, nehogy a gyereket is majd ellened akarja hangolni. Sok ilyen van.

2020. okt. 3. 06:16
 22/35 anonim ***** válasza:
95%

Fuu, mennyit mesélhetnék. Az első húzása az volt, hogy összeköltöztünk, átjött megnézni a házat, ÉS kiszedte a szekrényből a ruhákat, mert rosszul vannak összehajtva. (Hogymi? Hogyan?) Épp a konyhába csináltam teát, lehidaltam, amikor a nappaliba belépve azt látom, hogy anyós szigorú tekintettel ruhákat hajtogat a kanapén... Aztán a konyhába nagy ciccegések közepette kifikázta a polcokat, mert nem egymáshoz illő a bőgrekészletünk.

Fél évvel később bejelntettük az eljegyzésünket, anyós erre: Fiam, ugye ez csak vicc? Olyan trehány ez a lány, amikor meglátogattalak is pakolhattam utána! (Az említett eset, utána többet nem láttuk nálunk) Én meg rámosolyogtam és azt mondtam, hogy akkor az esküvőre se kötelező eljönni. Majd felrobbant a feje.

Nyilván az esküvőt is végighisztizte, legfőképp, mert nem vehetett részt a szervezésben. (Ő 300 fős falusi lakodalmat akart, mi 25 fős családit)

Aztán, voltunk nyaralni, és feltettem fb-ra egy képet ahogy a tengerparton fekszünk, kezünkben koktéllal. Írt egy üzenetet a fiának, hogy tán ennyire kiborítom, hogy máris inni kezd? Biztos alkesz lesz belőle miattam...

2020. okt. 3. 09:23
 23/35 anonim ***** válasza:
71%

(((az embernek ilyeneket a saját anyja mond, jobb esetben az se...

olyan pofátlanok az emberek :o

De idegenek is, utcabeliek is úgy ugatnak bele dolgaidba...

pl volt falumbeli nő közli velem, hogy hát ám "jujjjjj nagyon sokat híztál, fogyjál le, vedd ezt meg azt, az Evike is szépen lefogyott". Köpni nyelni nem tudtam. Én sose teszem senkivel, ha tanácsot kér, akkor is finom vagyok, nem tudom, hogy viselném, ha ilyen anyósom lenne, akinél ez rendszeres)))

2020. okt. 3. 09:59
 24/35 anonim ***** válasza:
94%
Halva született a 8.hónapba a fiam. Rá 2 hétre kérdőre vont hogy miért nem oltattam még be az ő kutyáját. Mondtam neki h ekkora tragédia után nem a kutyája lesz az első erre benyögött egy ilyet h: " ne foglalkozz te már azzal (itt a halott kisbabánkra utalt) oltasd be a kutyát.
2020. okt. 3. 12:32
 25/35 anonim ***** válasza:
65%
:(((((
2020. okt. 3. 12:36
 26/35 anonim ***** válasza:
94%

Terhesen náluk voltunk, ittam egy pohár kólát:

"Na ezért nem kellett volna gyereket vállalni, ha már most nem tudok rá vigyázni"

Kb 4hós volt a fiunk:

"Mi az, hogy még nem eszi meg a disznópörköltet tarhonyával? Peti (férjem) ilyenkor már csülökpörköltet evett"

6hós volt a fiunk:

"Ez a gyerek még nem sétál egyedül?! Inkább mentél volna vissza dolgozni, adtad volna be bölcsibe, ott legalább foglalkoznának vele, nem úgy mint te otthon, gyereknevelés címszoval, ami magyarul mondva munkakerülés."

8hós volt a fiunk, akkor volt az esküvőnk:

"Látod, még mindig nem sétál a gyerek, pedig vihette volna a gyűrűket. Én megmondtam. Egyébkén a zsuzsika (férjem exe, akivel vagy 8éve szakított, 5évig jártak)

2020. okt. 3. 12:38
 27/35 anonim ***** válasza:
80%

Bakker lemaradt a vége :D

Szóval a zsuzdika sokkal szebb menyasszony volt mint én (férjemmel valo szakításuk után 1 honappal volt az esküvőjük, a férjemtől lopott pénzből)

Illetve rá 1hetre megszületett zsuzdika 2.gyereke, ezt csak a facebookon olvastam:

"Deszép kislány, szívesen lennék a pótmamája"

Masfél éves a fiunk, eddig 8x látta, abból 7x mi vittük hozzá.

2020. okt. 3. 12:40
 28/35 anonim ***** válasza:
90%
#26-27, én megöltem volna
2020. okt. 3. 12:47
 29/35 anonim ***** válasza:
88%

28. Az esküvő óta nem láttuk. Letiltottam minden felületről is. Férjemet azóta 1x hóvta telefonon, nem vette fel neki.

Nem tervezem újra látni ebben az életben.

2020. okt. 3. 13:02
 30/35 A kérdező kommentje:
Úristen 13:02: alapból nehéz felidegesíteni de itt még én is ciánt raktam volna kávéba...
2020. okt. 3. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!