Legjobb beszólások anyóstól?
Ma voltunk családi ebéden, itt izgi dolgok vannak, kedvem támadt más sztorikat is meghallgatni! :)
Csak a frissebbek:
9 hónapos terhesen elmentünk fagyizni, véletlen találkoztunk anyóssal:
"Lehet nem kéne 12 kiló hízás után még enni, ki neveli fel azt a gyereket ha az anyja 120 kilós lesz?
Anyósom 150 centi és 80 kiló, én 163 vagyok és 9 hós terhesen voltam 67 :)
"Mi lenne ha elkezdenél rendes kajákat főzni?"
No komment... Rendes kaját főzök csak neki sz@r...
"Miért nincs elmosogatva? Ja értem gyerek mellett már nem szokás"
Szülés után 6 nappal és a millió homonommal ezen fél napot bőgtem
"Hoztam kaját! Had egyen rendesen a fiam"...
"nagyon szép a kis Lilike (kislányom) , bár egy kis anyja is van benne" MI A FRANC??? 😂😂
"Normálisan nem is tudsz mosni?"
Szárítót használok, ez a nagy "mosás tudatlanság"
Nah több nem fér ki, de sztem ennyi példa elég
Elő volt a porszívó mikor jött,
igazából 1. Váratlanul állított be
2. Nem kiállítás hanem lakás ahol élünk
Nem szólt hanem megdöbbenésemre rokonoktól hallottuk vissza, gyorsan le reagáltam és a rokonoknak (mindnek akitől hallottam) mondtam, hogy direkt volt előhagyva, mert éreztük többször a férjemmel, hogy feszeng mikor itt van a túl nagy rend miatt ami nála ugye sajnos egyatalan nem jellemző és meg akartuk mutatni, hogy nem csak ő rendelten nálunk is előfordul néha ilyen, mi nem ítélkezunk és örülünk hogy észrevette. Több ilyen támadás azóta nem volt. Szerintem megértette az üzenetet.
Anyósom a lányának:
Főzni tudsz-e? (Meg is válaszolta a kérdéseit.) Tud anyám.
Mosni tudsz-e? Tud anyám.
B@szni tudsz-e? Tudok ám!
Én meg a röhögéstől leestem a székről... :DDD
14 év együttélés után bejelentettük a családnak, hogy a férjem külön költözött, én maradtam a közös lakásunkban, de nem veszekszünk, csak úgy érezzük, hogy elfáradt a kapcsolat. Azt tudni kell, hogy nekem a párom szülei szinte pótszülők voltak, apósom apám helyett apám (mindig úgy üdvözölt, ha megérkeztem, hogy "Anyuka gyere, itt van a lányunk!"). Anyósommal sok időt töltöttem, úgy gondoltam, hogy nagyon jóban vagyunk.
Meghallgatták csendben a mondandónkat (én zokogtam) és az anyósom csak ennyit tudott mondani nekem: "És mondd csak, te mennyi pénzt fizetsz a fiamnak havonta, hogy ott lakhatsz?!"
Bár jó kapcsolatom van az anyósommal 13 év alatt 2 megszólalása maradt meg a fejemben.
Az egyik, hogy "már itt az ideje, hogy megszülj, mert kezdesz ráaszódni a gyerekre". Terhességi cukrom volt és diétáznom kellett. Tök jól éreztem magam a bőrömben mellesleg :D
A másik, hogy férjem minden gyerekkori karácsonyából arra emlékszik, hogy anyukája szétidegeli magát a konyhában és a nap végére biztos volt a sírás+üvöltözés. Ezért határozottan megkért, hogy ne legyen semmi bonyolult az ünnepi ebéd. Amikor ezt elmondta az anyjának, azt felelte, hogy "persze, könnyebb Zsófikámnak, hogy majd itt esztek normálisan".
Nálunk már kicsit idős anyós, és mindig Lilikének hívja a gyereket, mivel neki nem tetszik amit választottunk. Én már csak nevetek rajta. Lányom egy éves de csak értetlenül néz rá. Imádom, mert ilyenkor “te teljesen hülye vagy” arccal tud nézni az emberekre. Az egész jelenet komikus.
Illetve nálunk a lányom születése után 4 hónappal teherbeestem a tesóval. Apósom annyit mondott a férjemnek, hogy ezt történik, ha valaki olyan érmét dobál fel, aminek mindkét oldalán csak fej van. Én ezen is csak nevetem, hogy akkor ne csak tesót ne akarjunk, hanem ne is dugjunk többet.
Akkor nekem szerencsém van😊😊😊😊Én kijövök az anyósommal,sok mindenben segít,főzni is szokott,a gyerekre is vigyáz,meg meglehet vele beszélni olyan dolgokat is,amit a párommal nem nagyon,nekem ő olyan,mintha anyám lenne.Néha beszól,de csak olyanokat,mint például:"Miért nem ettél zöldbab levesból,nem öreg babból van!"(Utálom a zöldbabót!"D)"Miért nem hoztad vissza a fazekat?"
Nem szól bele a magán dolgokba,de ha tanácsra van szükségem segít.Sajnálom,hogy neked,kedves kérdező ilyen anyós jutott,de csak megváltozik később.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!