Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Legjobb beszólások anyóstól?

Legjobb beszólások anyóstól?

Figyelt kérdés

Ma voltunk családi ebéden, itt izgi dolgok vannak, kedvem támadt más sztorikat is meghallgatni! :)

Csak a frissebbek:

9 hónapos terhesen elmentünk fagyizni, véletlen találkoztunk anyóssal:

"Lehet nem kéne 12 kiló hízás után még enni, ki neveli fel azt a gyereket ha az anyja 120 kilós lesz?

Anyósom 150 centi és 80 kiló, én 163 vagyok és 9 hós terhesen voltam 67 :)

"Mi lenne ha elkezdenél rendes kajákat főzni?"

No komment... Rendes kaját főzök csak neki sz@r...

"Miért nincs elmosogatva? Ja értem gyerek mellett már nem szokás"

Szülés után 6 nappal és a millió homonommal ezen fél napot bőgtem

"Hoztam kaját! Had egyen rendesen a fiam"...

"nagyon szép a kis Lilike (kislányom) , bár egy kis anyja is van benne" MI A FRANC??? 😂😂

"Normálisan nem is tudsz mosni?"

Szárítót használok, ez a nagy "mosás tudatlanság"

Nah több nem fér ki, de sztem ennyi példa elég

2020. okt. 2. 19:36
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:

Jhaj de hülye vagyok! Csak a mai maradt ki!

Elmentem ringatni a picit, mert nagyon sírt, de nem akarta abbahagyni. Erre anyósom megszólal:"Hát eddig 2 unokát akartam, de szerintem nektek egy való"

A férjem erre annyit reagált, hogy "igen anya, más gyerek nem sír, csak mi vagyunk sz@r szülők" erre mar nem mondott semmit. Amúgy nem panaszkodas, sőt neha jót rohogok ezen:D

2020. okt. 2. 19:39
 2/35 anonim ***** válasza:
88%

Hú, nem irigyellek 😍. Nalunk szerencsere ez nincsen. Nevettem amiket írtál, de csodalom h meg nem volt ordibalas. Jó hogy tudsz rajta nevelni. En biztos mosolyogva visszaszurkalnek. Vagy csak 4szemkozt megmondanam neki, h nem biztos ezzel a hozzaallassal sokat fogja latni az unokajat.... A fiat ha igy folytatja, mert senki nem kivancsi a folyamatos bantasokra megalazasokra, es szar lesz oregen egyedül, ha eluldozott titeket.

Remelem valtozni fog!

Ui:, egy normalis anyós, segíteni megy át az újszülött mellé az anyukának. Tehat o mos, főz, takarít az első 2 hétben hogy segítsen! Hogy legyen időd regeneralodni megismerni a babát, szomorú hogy vki még beléd rúg, ilyen állapotban, amikor minden annyira nehéz és új.

2020. okt. 2. 19:48
 3/35 anonim ***** válasza:
95%

"én csak egy rendes nagyit szerettem volna tőled, de hát ez se jött össze..."

😀 Mondtam volna vissza a helyedben.

2020. okt. 2. 19:50
 4/35 anonim ***** válasza:
92%

Hú, igazi mérgező anyós!

Most konkrét példát nem tudok, de ha valamit ránk akart erőltetni, akkor mindig a "nem gondolod?" "nem kellen?" kifejezéssel kezdte, és akkor azt kellett gondolnunk és az kellett, amit ő mondott, különben sz.r szülők voltunk rögtön.

2020. okt. 2. 19:52
 5/35 anonim ***** válasza:
76%
Amikor páromnál vagyok és az anyja is otthon van folyton hisztizik, megjegyzéseket tesz, addig amíg el megyek. Az a nô egy kétszínű szemét, legutóbb páromnak azt mondta hogy "az a kis qurva", alias én. (16/17 évesek vagyunk, 2,5 éve vagyunk együtt, nem futókaland, remélem nem baj hogy ilyen fiatalon írtam)
2020. okt. 2. 19:52
 6/35 anonim ***** válasza:
95%
"Unoka?? Ilyen hamar?" (13 éve együtt, 2 éve házasok)
2020. okt. 2. 20:00
 7/35 anonim ***** válasza:
93%
Akkor én összeteszem a 2 kezem, mert az anyósom igazi vagány nő. 2 éves a fiam- Csak úgy jönnek látogatóba, hogy előtte felhív jöhetnek-e. Volt, hogy telefonáltak, hogy 2 percre vannak, bemehetnek? Igen, de kupi van. Erre anyósom.- Kit érdekel, hogy nincs elmosogatva? Nem mosogatni akarok, csak meglátogatni titeket, és az unokámat. Anyósomék motorosok, nagy motorral járnak túrázni, élvezik az életet. Nem avatkozik az életünkbe, de ha segítség kell, mindig segítenek. Anyósom szerint hagyni kell mindenkit élni, és így senkinek nem lesz fejfájása a másik miatt. Nagyon szeretem őket. Szerintem a fiam is nagy motoros lesz, mert imád a motoron ülni papával. ( csak ül rajta, és a papája gurítja a motort. , nem viszik , mert kiciske még)
2020. okt. 2. 20:04
 8/35 A kérdező kommentje:
Nekünk is mondta, hogy korai az unoka. :) Én 26 a férjem 32 éves és 5 éve vagyunk együtt. Igazából a szavaiból ki lehetett venni, hogy az volt a baja, hogy az unokáját én szülöm meg.
2020. okt. 2. 20:06
 9/35 anonim ***** válasza:
89%

Hát sajnos az én anyósom ilyen vicceseket nem tud. De állandó hasfájása, hogy rendetlen vagyok. (Szerintem meg ő tisztaságmániás. A lényeg, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon. :))) )

Talán a legdurvább húzása az volt, amikor összefutott anyámmal, és nagy lelkesen elmesélte neki, hogy szerinte a férjemnek ki kéne raknia a bőröndjeimet a lépcsőházba, és megmondania nekem, hogy addig nem költözhetek haza, amíg ki nem takarítottam tisztességesen, majd várta, hogy anyám helyeselni kezd. Anyukám konkrétan szóhoz sem jutott a döbbenettől, hogy ezt biztos, hogy pont neki akarta így támogatásra várva elregélni? Valahogy nem lettek puszipajtik.

Ami meg nekem esett a legrosszabbul, az az volt, amikor a 2. gyerek születése után közölte, hogy nem érti, miért nem végzi a védőnő meg a gyerekorvos a munkáját, mert ebbe a disznóólba nem lett volna szabad hazaengedniük egy csecsemőt. 2 hónapig nem álltam vele szóba.

2020. okt. 2. 20:09
 10/35 anonim ***** válasza:
93%

Anyósom a férjemnek:

"Csak a pénzedre és az állampolgárságodra hajt"- schengenen belül, 2 év kapcsolat után, miközben a pici fia nálam lakott.

"Itt van ez is a finnyásnak" "Itt divatvegáskodik...."-3 éve voltam akkor teljesen vega, de babakorom óta is inkább zöldséges voltam/vagyok, 1 évvel azelőtt semmi baja nem volt ezzel.

"Meg akar téged venni a pénzén"- A golddigeres beszólás után fél évvel egy 3000 ft-os ajándékra, amit a szülinapjára vettem neki.

Még voltak hisztijei, csak azóta a fia szépen leosztja, én meg vigyorgok a hülyeségein.

2020. okt. 2. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!