Legjobb beszólások anyóstól?
Ma voltunk családi ebéden, itt izgi dolgok vannak, kedvem támadt más sztorikat is meghallgatni! :)
Csak a frissebbek:
9 hónapos terhesen elmentünk fagyizni, véletlen találkoztunk anyóssal:
"Lehet nem kéne 12 kiló hízás után még enni, ki neveli fel azt a gyereket ha az anyja 120 kilós lesz?
Anyósom 150 centi és 80 kiló, én 163 vagyok és 9 hós terhesen voltam 67 :)
"Mi lenne ha elkezdenél rendes kajákat főzni?"
No komment... Rendes kaját főzök csak neki sz@r...
"Miért nincs elmosogatva? Ja értem gyerek mellett már nem szokás"
Szülés után 6 nappal és a millió homonommal ezen fél napot bőgtem
"Hoztam kaját! Had egyen rendesen a fiam"...
"nagyon szép a kis Lilike (kislányom) , bár egy kis anyja is van benne" MI A FRANC??? 😂😂
"Normálisan nem is tudsz mosni?"
Szárítót használok, ez a nagy "mosás tudatlanság"
Nah több nem fér ki, de sztem ennyi példa elég
Jhaj de hülye vagyok! Csak a mai maradt ki!
Elmentem ringatni a picit, mert nagyon sírt, de nem akarta abbahagyni. Erre anyósom megszólal:"Hát eddig 2 unokát akartam, de szerintem nektek egy való"
A férjem erre annyit reagált, hogy "igen anya, más gyerek nem sír, csak mi vagyunk sz@r szülők" erre mar nem mondott semmit. Amúgy nem panaszkodas, sőt neha jót rohogok ezen:D
Hú, nem irigyellek 😍. Nalunk szerencsere ez nincsen. Nevettem amiket írtál, de csodalom h meg nem volt ordibalas. Jó hogy tudsz rajta nevelni. En biztos mosolyogva visszaszurkalnek. Vagy csak 4szemkozt megmondanam neki, h nem biztos ezzel a hozzaallassal sokat fogja latni az unokajat.... A fiat ha igy folytatja, mert senki nem kivancsi a folyamatos bantasokra megalazasokra, es szar lesz oregen egyedül, ha eluldozott titeket.
Remelem valtozni fog!
Ui:, egy normalis anyós, segíteni megy át az újszülött mellé az anyukának. Tehat o mos, főz, takarít az első 2 hétben hogy segítsen! Hogy legyen időd regeneralodni megismerni a babát, szomorú hogy vki még beléd rúg, ilyen állapotban, amikor minden annyira nehéz és új.
"én csak egy rendes nagyit szerettem volna tőled, de hát ez se jött össze..."
😀 Mondtam volna vissza a helyedben.
Hú, igazi mérgező anyós!
Most konkrét példát nem tudok, de ha valamit ránk akart erőltetni, akkor mindig a "nem gondolod?" "nem kellen?" kifejezéssel kezdte, és akkor azt kellett gondolnunk és az kellett, amit ő mondott, különben sz.r szülők voltunk rögtön.
Hát sajnos az én anyósom ilyen vicceseket nem tud. De állandó hasfájása, hogy rendetlen vagyok. (Szerintem meg ő tisztaságmániás. A lényeg, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon. :))) )
Talán a legdurvább húzása az volt, amikor összefutott anyámmal, és nagy lelkesen elmesélte neki, hogy szerinte a férjemnek ki kéne raknia a bőröndjeimet a lépcsőházba, és megmondania nekem, hogy addig nem költözhetek haza, amíg ki nem takarítottam tisztességesen, majd várta, hogy anyám helyeselni kezd. Anyukám konkrétan szóhoz sem jutott a döbbenettől, hogy ezt biztos, hogy pont neki akarta így támogatásra várva elregélni? Valahogy nem lettek puszipajtik.
Ami meg nekem esett a legrosszabbul, az az volt, amikor a 2. gyerek születése után közölte, hogy nem érti, miért nem végzi a védőnő meg a gyerekorvos a munkáját, mert ebbe a disznóólba nem lett volna szabad hazaengedniük egy csecsemőt. 2 hónapig nem álltam vele szóba.
Anyósom a férjemnek:
"Csak a pénzedre és az állampolgárságodra hajt"- schengenen belül, 2 év kapcsolat után, miközben a pici fia nálam lakott.
"Itt van ez is a finnyásnak" "Itt divatvegáskodik...."-3 éve voltam akkor teljesen vega, de babakorom óta is inkább zöldséges voltam/vagyok, 1 évvel azelőtt semmi baja nem volt ezzel.
"Meg akar téged venni a pénzén"- A golddigeres beszólás után fél évvel egy 3000 ft-os ajándékra, amit a szülinapjára vettem neki.
Még voltak hisztijei, csak azóta a fia szépen leosztja, én meg vigyorgok a hülyeségein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!