Mit tehetek hogy a párom szülei elfogadjanak?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok (22 éves) és összejöttem egy 18 éves sráccal akiről késöbb tudtam meg hogy csak 16 éves. Lassan 8 hónapja vagyunk együtt és ő meg már 17 éves. A szülei eleinte nagyon ellenezték a kapcsolatot utána már rendesen tiltották is. Jelenleg úgy állunk hogy egy kicsit megenyhültek és már csak közepesen ellenzik. Lehet hogy december első hetébe vagy januárba találkozni fogok velük de nem biztos.
(A témába már tettem fel kérdést)ja es nem tudom hogy jó kategóriaba tettem a kérdést)
Ugye első találkozás lenne és igaz még messze van de szerintetek hogy kéne viselkednem hogy szinpatukusnak tünjek egy picit?
Tudom hogy nem fognak egyből megkedvelni csak szeretném ha kicsit megismernének.
2020. szept. 29. 19:32
11/11 anonim válasza:
Az idő neked dolgozik. A korkülönbség egyre kisebb jelentőségű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!