Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek milyen a mostoha...

Nektek milyen a mostoha anyósotok? Jóban vagytok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 18:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%

Annyiban nem passzol a dolog, hogy nem anyós, hanem após, valamint nem mostoha, hanem nevelő (bár férjem és apósom tényleg apának és fiának tekintik egymást), de köszi, mi tök jól kijövünk egymással.

Élvezi ugyanis,hohy a férjemen kívül más is mosolyogva, két mondattal helyreteszi a szekatúráját...

2020. szept. 27. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Bírom hogy rögtön anyósék, apósék lesznek a partner szülei, már az első randitól.
2020. szept. 28. 09:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudom értelmezni a kérdést.

De, hogy választ is adjak, már amennyire sikerül.

Anyósom és apósom elváltak, amikor a férjem 17 éves volt. Apósomnak lett új párja. Tehát definiálhatjuk őt "mostoha anyósnak". Jóban vagyok vele, ahogy a férjem is, nem maitta ment szét a szülők házassága, szóval nincs harag vagy érdekellentét köztük. Rendes nő, nekem kissé harsány, de jól ki lehet jönni vele.

2020. okt. 7. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!