Szerintetek az gáz ha anyosomek csak ugy betoppannak hozzánk órákra, és mi mar bejövünk a házba fürdeni, vacsorázni gyerekeket intézni, és ők még mindig kint vannak az udvarunkba? Télen meg a nappaliba már mindenki fürdik de ők még mindig ott vannak
Figyelt kérdés
Nem akarok bunkó lenni velük, de sose veszik észre magukat h mikor kéne hazamenni.Többször volt olyan h mi elmentünk otthonról,de ők azért bejöttek h jó majd megvárnak minket míg hazaérünk.
Igazán zavaró ez egy családos embernek.
Vagy legalább is nekem...
Ti mit tennetek?
Többször is miattuk vitazunk a párommal és mostmár kezdek besokalni...
2020. aug. 29. 14:50
21/23 anonim válasza:
Mondjátok meg nekik kerek perec, hogy ez nektek sok és jelentkezzen be látogatás előtt + ne sértődjenek meg, ha nem értek rá. Ennyi. Ha megsértődnek, akkor is nyersz, mert a lényeg ugyanaz: kevesebbet mennek.
22/23 A kérdező kommentje:
Már ezt is mondtam h legalább csorogjon ide.3alkalomig ment.
De igazából eldöntöttem hogy én is csak azt fogom tükrözni nekik ahogy ők viselkednek érezzék jól magukat.... én is tudok bunkó módjára viselkedni.
2020. szept. 23. 12:10
23/23 anonim válasza:
Ha rángatja a zárt akkor oda kell menni csak kinézni az ajtón. Nyilván egyből jönne befele de el kell állni az útját. Sajnos az ilyen csak ebből ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!