Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mennyire elfogadha...

Szerintetek mennyire elfogadható anyóssal lakni?

Figyelt kérdés
Úgy volt 1 éve hogy elköltözünk, de akkor nem jött össze, mert elvesztette az állását a párom. Viszont én várandós lettem. Most én mindennél jobban szeretnék egy külön életet, de a páromnál ez változó. Az anyósommal lehetetlen kijönni, mindenbe beleszól, bár amennyire tudunk külön kasszán vagyunk tőle, mégis van hogy beleszól a költségvetéseinkbe. Attól tartok, hogy a gyerek nevelésében is ugyanez lesz. Szerintem egyáltalán nem fér bele, hogy egy család az anyóssal lakjon, hiszen nincs magánélet, nincs élettér. Nem 1 szobában szeretném nevelni a picit. Vélemény?

2020. aug. 28. 22:49
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
37%
23-as: Ha hülyeségekre költik, ha nem, neki semmi köze, és joga beleszólni.
2020. aug. 29. 01:09
 22/38 anonim ***** válasza:
79%
Igazad van, utolsó abban az esetben, ha nem az ő nyakán lógnak. Csak elképzelem, valakit befogadnék, mert mondjuk szorult helyzetben van, és nem azon lenne, hogy minél előbb elhúzzon, hanem minden másra költi a pénzt. Ja, meg még húzzam is meg magam a saját házamban, hogy jelenlétemmel ne idegesítsem fel a kedves becuccolót. Így is lehet, ebből a szemszögből is lehet nézni ezeket a sztorikat.
2020. aug. 29. 02:20
 23/38 anonim ***** válasza:
73%

Hat en biztos nem orulnek neki ha mas hazaban kellene gyereket nevelnem...

En ugy nottem fel hogy a szuleim az anyai nagymamamhoz koltoztek es soha nem epitettek sajat hazat.

Eleinte nem volt gaz nekem mint gyereknek de nehez volt a kulon szobat megoldani, ami egyre fontosabb volt tinedzser korban es ahogy egyre idosebb lett a mama ugy egyre rosszabb volt egy fedel alatt lakni vele.

Mikor megnosultem akkor elkoltoztem es 1 evig sem laktuk anyoseknal, epp csak addig hogy rendezodjon a munka es mentunk is alberletbe.

Gondolj abba is bele hogy nem lesz igy normalis csaladi eletetek ugy hogy csak apuka, anyuka es gyerekek. Mindig ott lesz anyosod is.

Koltozz el es mondd meg a parodnak hogy vagy jon veled, vagy marad, de te mesz abbol a hazbol.

Ez a legjobb modszer ha magatol nem akar koltozni es csak halogatja.

2020. aug. 29. 03:49
 24/38 anonim ***** válasza:
83%
Persze mert elhisszük, hogy tervezett gyerek volt pont akkor, amikor a párod elvesztette a munkáját. Nagyon nagy felelőtlenség volt!
2020. aug. 29. 06:21
 25/38 anonim ***** válasza:
83%

"Cukrászként dolgozom itthonról, elhiheted, hogy ezek után se kell eltartani!"

Akkor a bejelentett telephelyed, ahonnan dolgozol maradna az anyósodnál, csak lakni költöznétek el? Mert egy új cukrászati telephely létesítése és engedélyeztetése se időben, se pénzben nem kevés.

Másik kérdés, hogy van-e annyi pénzetek, hogy lakást vegyetek? Mert ha a párod munkahelyének elvesztése miatt költöztetek az anyóshoz, akkor mégsem keresel olyan nagyon jól. Plusz ez a hitelnél se kedvező, mint ahogy az sem, hogy a párod csak 2 hónapja dolgozik az új munkahelyén.

2020. aug. 29. 06:37
 26/38 anonim ***** válasza:
82%
Én arra az egy évre se telepedtem volna a nyakába. Mégis mit vártok, ingyen lakhattok a házában. Ha nem tetszik, menjetek albérletbe.
2020. aug. 29. 06:43
 27/38 anonim ***** válasza:
81%
A felelős gyermekvállalás alapja az önálló lakhatás....
2020. aug. 29. 07:04
 28/38 anonim ***** válasza:
78%
Semennyire! Mi is laktunk az anyámmal mikor megszületett a gyerek, fél évet. Semennyire nem fér bele, öszintén mondom mindenbe beleszólt, ha nem hanggal akkor arckifejezéssel stb. Majdnem ráment a kapcsolatunk.
2020. aug. 29. 07:15
 29/38 anonim ***** válasza:
87%

ÖSzintén szólva ami nekem nagyon fucsa, hogy ELÖSZÖR a párod elveszti a munkáját, anyóshoz költöztöl és UTÁNA EGYBÖL terhes leszel.

Ilyen helyzetben - férj munkanélküli, anyósnál lakni szükségböl - a leheö legalapvetöbb dolog lenne minden felelöségteljes ember számára a maximális védekezés, nem pedig teherbe esni!

2020. aug. 29. 07:55
 30/38 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy átvállaltuk a számlák fizetését és teljesen külön kasszán vagyunk tőle. Nem értem akkor, hogy milyen hülyeségre költenénk a pénzt. A páromnak még volt munkája, mikor próbálkoztunk, közben elvesztette. Erre senki nem számított, nem volt betervezve. De akkor én már babát vártam, csak még nem tudtunk róla.
2020. aug. 29. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!