Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Túl sok idő együtt anyósékkal?

Túl sok idő együtt anyósékkal?

Figyelt kérdés

2 éve 400kmre költöztünk a szülővárosunktól.

Haza szoktunk látogatni rövidebb időkre.A problémám az hogy a férjem szülei most már elég gyakran jönnek és nem csak pár napra hanem másfél 2 hetekre.

Sokat gondolkodtam azon h kiirjam e a kérdést de kiváncsi vagyok ki mit gondol erről.3 napja jelentették be h ma jönnek(hosszúhétvége de anyós kivette a jövő hetet is szabinak.

Minden hosszúhétvégén ami van egy évben mindig itt akarnak lenni,anyós a szabadságát is mindig idetervezi.Májusban voltak 10 napra.Mi juliusban voltunk 2 éjszakára.Most megint jönnének 11 napra.

Mindketten dolgozunk,sőt nekem van egy mellékállásom is a főmunka mellett.Korán kelek,heti 2-3szor este 7 re haza.A férjemmel nagyon nagyon jòl megvagyunk,kivéve ezeket a heteket amikor anyòsomék nálunk vannak.

Én is feszültebb vagyok,fáradtabb vagyok.Érzem néha h szinte robbani tudnék pàr nap után minden kis apròsàg miatt mert nem tudom magam kipihenni.Azért itt vannak,elvárják h körül legyenek ugràlva,mindig anyósom kitalál 1-2 kirándulast akár 2-300kmrel odébb.Anyós imád vàsárolgatni szóval több alkalommal kell cipelni őket.Apósom imád sörözni.

Naponta 5-6 sört megiszik.Mellé 4 személyre főzni,sütni,mosni.Csak úgy röpködnek a 10 ezresek.

Egyébként nem rossz emberek,csak annyira nem veszik észre ezt az egészet,hogy most már nagyon nagy teher ez nekünk.

Férjem még azért jobban viseli,persze azért megkönnyebül ha elmennek.H minden visszaáll a régi kerèkvágásba de mégis a szülei igy könnyebb neki.

Az en szüleim 1-2 szer jönnek évente 2-3 éjszakàra.

Ehhez viszonyitottan ugy gondolom h nagyon jó szokott lenni igy.Nem fàradunk el,ők is mi is jól éreztük magunkat.Senkise érzi magát kellemetlenül.Szép emlékek az ilyen alkalmak.

Én nem bánnám ha anyósék is hasonlóan jönnének.

Csak nem tudom ezt h tálaljam.Szeretem és tisztelem őket de félek h megbántom őket,h én leszek a feketebárány aki ellenük uszitotta a fiúkat.H én mit képzelek h én szabom meg mikor jön a fiához...stb...(szoktam ilyeneket hallani,olvasni)

Mivan ha a férjem megharagszik rám?Ha olyan hidat okozok hogy nagyon kínos lesz.

Volt valaki hasonló cipőben,mit érdemes tenni?

Mire figyeljek?

A férjemmel beszéltem erről.Ő mondta evente 2 szer max 1 hétre jo lenne ha jönnének.De ezt bőven túllépi.Amikor helyzet van nem mondja nekik,ahogy 3 napja se,mikor mondtam neki hiszen nem rég mentek el,csak annyi a válasz h a szülei,most mit csináljon.

Nekem rossz a meglátásom?én gondolhatom ezt túl soknak?

Van aki hasonló távolságban lakik?milyen gyakoriak a találkozások?

Ja és jövőre nyugdijasok lesznek mindketten,szóval félek h mégdurvább lesz.

2020. aug. 19. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
100%

Volt már erről kérdésed, ugye?

A vitrinből kiveszi a piát a papa te meg beszólsz neki sztorira emlékszem, hogy olvastam itt.

Szomorú, hogy a férjed ennyire nem tud a sarkára állni.

2020. aug. 19. 11:49
 22/87 A kérdező kommentje:

Igen persze csak ilyenkor mi is pihennenk nem utaznánk,és igen volt példa rá h nemet mondtunk egyszer,h ne jöjjenek,és megjelentek h meglepetés.

Nah akkor is elég ideges voltam.Akkor el is mondtam erről a vélemenyem,de nem igazán hatja meg őket.

2020. aug. 19. 11:50
 23/87 anonim ***** válasza:
100%
Nekem apám mikor meglátogatott, mindig berúgva érkezett, mert útközben benézett a presszóba. Bevezettem azt, hogy mindig én mentem látogatóba őhozzá, és mit ad isten, mindig józanon találtam. Attól fogva ő nem jött, én jártam oda.
2020. aug. 19. 11:51
 24/87 anonim ***** válasza:
70%
Lehet választani, hogy jönnek 10 napra, mert ti nem szeretnétek utazni, vagy utaztok, és nincs turkálás a lakásban. Úgysem fogják azt tenni, amit ti akartok, megmutatták, csak azért is beállítottak, mikor kértétek, hogy ne. Szemétkedésből járnak oda, ebből az derült ki.
2020. aug. 19. 11:52
 25/87 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jó, hogy jönnek, de nincs eredménye a kérésnek, akkor csak ezek a megoldások maradnak, amiket itt olvashattál. Ha egyik sem felel meg, akkor marad minden, ahogy van.
2020. aug. 19. 11:55
 26/87 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van.
2020. aug. 19. 12:01
 27/87 anonim ***** válasza:
88%
Én a helyetekben elmennék a másik szülőkhöz a többnapos ünnepeken, ha a férjed szereti őket, az a legolcsóbb, és persze a ha a te szüleidnek ez nem kényelmetlen. Csak, jézusmária, nehogy oda is utánatok menjenek!!!
2020. aug. 19. 12:03
 28/87 anonim ***** válasza:
79%
És ha kérdik anyósék, mikor mentek már haza, sumákolni, hogy majd meglátjátok.
2020. aug. 19. 12:05
 29/87 anonim ***** válasza:
95%

Szóval odaállítottak a kifejezett kérésetek ellenére, te meg engedelmesen beengedted őket.

Mondom én hogy birka vagy...

2020. aug. 19. 12:09
 30/87 anonim ***** válasza:
97%
Megmondom őszintén nem is értem ez hogy megy? Hozzánk a saját anyám se jön csak úgy , felhív hogy átjönne, okés-e? Pedig itt lakik a szomszédba. Nem hogy szó nélkül valaki beköltözzön hozzám 11 napra :O . De ha nem mertek nemet mondani, akkor talán nem kéne kiszolgálni őket, te rendelj magadnak kaját a melóba , mond hogy nincs erőd már este főzni. Ők oldják meg. Sört nem kell venni, após vegyen ha inni akar. Vásárolni és kirándulni is mehetnek nélküled, te pihensz meló után. Vagy vigye őket a férjed.
2020. aug. 19. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!