Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen érzés az anyósékkal...

Milyen érzés az anyósékkal lakni? Nagyon félek de sajnos muszáj, annyi negatívumot olvastam,bár hátha mi lennénk a kivételek.

Figyelt kérdés
Úgy alakult ,hogy a COVID miatt párom elvesztette az állását, nemtudjuk fizetni a dolgainkat,az albérletet és visz lefelé a lejtő. Anyósék felajánlották költözzünk oda,anyagilag pénzben nemtudnak segíteni de ezzel igen. Sosem laktam másokkal nagyon félek,milyen lesz. Kedvesek a szülei vagyis inkább az anyós kedves após kicsit magának való, de együtt élni velük azért más mint ami eddig volt.

2020. aug. 19. 10:43
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
10 Átmenetire tervezzük ezt, csak egyszerűen anynira padlóra küldött a COVID minket. Ha meg én vissza állnék dolgozni akkor férjemnek kellene maradnia hiszen kisgyerekünk van nem maradhat egyedül. De azt se tudom vissza vennének e így műszakba hogy egy éves gyerekem van.
2020. aug. 19. 12:02
 12/51 anonim ***** válasza:
32%
Pokol.
2020. aug. 19. 12:05
 13/51 A kérdező kommentje:
12 lehet ,de ha tartozásokat csinálnánk akkor abból hogy lábalunk ki?felre kell tenni a büszkeséget egy időre amíg nem lesz jobb
2020. aug. 19. 12:10
 14/51 anonim ***** válasza:
92%
Ha anyósodék is, ti is intelligens módon kezelitek a helyzetet, nem lesz gond!
2020. aug. 19. 12:18
 15/51 anonim ***** válasza:
88%
Menjetek oda. Nem lesz a legkényelmesebb,de így tudnak segíteni rajtatok. Nekik is áldozattal és alkalmazkodással jár ám ez nem csak nektek. Ideig óráig ki kell bírni, most ez az élethelyzet adódott,fogadjátok el éljetek vele. Aztán majd alakul valahogy. Ne kattogj előre!
2020. aug. 19. 12:21
 16/51 anonim ***** válasza:
75%
Sztem is felesleges agyalni ezen, beszéljétek meg a főbb elvárásokat egymás irányába és ti tartsátok magatokat ehhez, remélhetőleg ők is így tesznek majd. Emellett ezerrel dolgozzatok azon, hogy kilábaljatok ebből a helyzetből, és újra a magatok urai lehessetek.
2020. aug. 19. 12:28
 17/51 anonim ***** válasza:
68%

Unoka vagy férj miatt, tök mindegy, akkor is te leszel a rangsor alján. Férjed egyel fölötted.

Én visszamennék melózni, sőt, férjemet is elküldeném, HA(!!!) a papa meg a mama már nem melózik és testilag-szellemileg ép. Mert akkor ők el tudnák látni az unokát, ti meg dolgozhattok. Vagy legalább valami otthoni melót, vagy 6 órást bevállalnék, mert férjed otthon lesz így is úgy is, akkor prüntyögjön a gyerekkel. Vagy a mama. Biztosan jól is esne neki, ha éreztetned vele, hogy rá mered bízni.

2020. aug. 19. 13:11
 18/51 anonim ***** válasza:
79%

" főbb elvárásokat egymás irányába"

Szerintem inkább csak azt kellene megbeszélni, hogy anyósknak milyen elvárásaik vannak, mert hát...mégiscsak ők tesznek hatalmas szívességet. Ahogy írtad, após inkább magánakvaló, szóval tuti útban lesztek, így inkább arra kellene helyezni a hangsúlyt, hogy nekik a lehető legjobban megmaradjon a kényelmük, nyugalmuk, nemhogy még ők alkalmazkodjanak, és nektek legyen elvárásotok, mert abból tutibiztos harag lesz.

Azt nem értem, hogy egy éves gyerek mellett miért nem tudsz visszamenni dolgozni, főleg, ha a COVID miatt ott is átszervezések vannak? Ha megszüntetik a pozíciódat, akkor értem, hogy miért ragaszkodsz a gyedhez, de ha kis esély is van rá, hogy megmarad, akkor én a helyedben inkább ugranék a munkám után, biztosítva azt, hogy legalább az egyikőtöknek legyen munkája!

2020. aug. 19. 13:14
 19/51 A kérdező kommentje:

17 Vagy én tudok menni dolgozni ,vagy a férjem ,1 éves gyereket nem hagyhatunk magára.Csak mivel férjem nem talált munkát gondoltam akkor lépek én, de én előtte is műszakoztam és nemtudom a gyerek hogy viselné ha Nappalos napokon nem is lát.Otthoni meló itt nincs,csak MLM.

Anyósom dolgozik apósomra pedig nem lehet bízni mert beteges nehezen tud mozogni,azért az,hogy helyet adnak nem jelenti,hogy a gyereket is lőcsöljem rájuk.

2020. aug. 19. 13:17
 20/51 A kérdező kommentje:
18 Azért nem mert még egy éves még most all le a cicizésről is, meg Nappalos napokon egyáltalán nem látnám a lányom. Ehhez ő Mèg nagyon pici.
2020. aug. 19. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!