Milyen érzés az anyósékkal lakni? Nagyon félek de sajnos muszáj, annyi negatívumot olvastam,bár hátha mi lennénk a kivételek.
Unoka vagy férj miatt, tök mindegy, akkor is te leszel a rangsor alján. Férjed egyel fölötted.
Én visszamennék melózni, sőt, férjemet is elküldeném, HA(!!!) a papa meg a mama már nem melózik és testilag-szellemileg ép. Mert akkor ők el tudnák látni az unokát, ti meg dolgozhattok. Vagy legalább valami otthoni melót, vagy 6 órást bevállalnék, mert férjed otthon lesz így is úgy is, akkor prüntyögjön a gyerekkel. Vagy a mama. Biztosan jól is esne neki, ha éreztetned vele, hogy rá mered bízni.
" főbb elvárásokat egymás irányába"
Szerintem inkább csak azt kellene megbeszélni, hogy anyósknak milyen elvárásaik vannak, mert hát...mégiscsak ők tesznek hatalmas szívességet. Ahogy írtad, após inkább magánakvaló, szóval tuti útban lesztek, így inkább arra kellene helyezni a hangsúlyt, hogy nekik a lehető legjobban megmaradjon a kényelmük, nyugalmuk, nemhogy még ők alkalmazkodjanak, és nektek legyen elvárásotok, mert abból tutibiztos harag lesz.
Azt nem értem, hogy egy éves gyerek mellett miért nem tudsz visszamenni dolgozni, főleg, ha a COVID miatt ott is átszervezések vannak? Ha megszüntetik a pozíciódat, akkor értem, hogy miért ragaszkodsz a gyedhez, de ha kis esély is van rá, hogy megmarad, akkor én a helyedben inkább ugranék a munkám után, biztosítva azt, hogy legalább az egyikőtöknek legyen munkája!
17 Vagy én tudok menni dolgozni ,vagy a férjem ,1 éves gyereket nem hagyhatunk magára.Csak mivel férjem nem talált munkát gondoltam akkor lépek én, de én előtte is műszakoztam és nemtudom a gyerek hogy viselné ha Nappalos napokon nem is lát.Otthoni meló itt nincs,csak MLM.
Anyósom dolgozik apósomra pedig nem lehet bízni mert beteges nehezen tud mozogni,azért az,hogy helyet adnak nem jelenti,hogy a gyereket is lőcsöljem rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!