Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülők!Mi lenne a véleményetek...

Szülők!Mi lenne a véleményetek ha a lányotok udvarlója egy drága autóval menne hozzátok?

Figyelt kérdés
Tehát a korához képest drága autója van.Egy 22 éves fiúnak olyan 3,5-4 milliós autó úgy hogy a szülei nem gazdagok.
2020. aug. 3. 18:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9%
Ha egy 22 éves fiúnak 4 millás autója van szülői támogatás nélkül az azért nem tisztességes munkára vall. Vagy érettségi után elment dolgozni és félretett évi 1 millát, ami eléggé hihetetlen egy érettségivel, vagy még egsetemre jár.. Szóval nekem gyanús lenne, de nem szólnék.
2020. aug. 3. 19:30
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
ha ilyen baromságokon kiakadnak, inkább hagyja a srác a csajt a pcsába, semmi jó nem származik abból, ha két előítéletes hisztérika kölykével kezd az ember. és ha hitelre vette? az ilyen korú unokanővérem is hitelre vette a mustangját, de majd visszafizeti. ha ezzel boldog, akkor még örülök is neki.
2020. aug. 3. 19:49
 13/24 anonim ***** válasza:
95%
11. Szakmunkával lehet.
2020. aug. 3. 19:51
 14/24 anonim ***** válasza:
19%
Hàt ha hitelre vette akkor nem sok esze van.
2020. aug. 3. 19:52
 15/24 anonim ***** válasza:
98%

Magasról teszek a lányom udvarlójának a kocsijára. Tőlem aztán bkk-val is közlekedhet, csak szeresse a lányomat és bánjon vele jól.

Számomra közömbös, az autó ára. Általában a magamutogató embereket érdeklik az autók árait.

Off: egy 4 milliós autó nem nagy szám. :)

2020. aug. 3. 20:58
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem érdekelne különösebben. Öcsém szakmát tanult, 18 évesen elment dolgozni, elég jól keresett, két év múlva hitelre vett egy igen szép autót. Nincs senkire ráírva, hogy hiteles e az autója. Legtöbb ember nem fog zsebből kifizetni 3-4 milliót egy autóra. Sajnos.
2020. aug. 3. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy megsugom hogy 3,5-4 millás kocsi az nem a drága árkategória.
2020. aug. 3. 22:14
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy van, anyám WagonR-jével járok. A Babettám most készülget, külvárosban, tanyán tervezem használni.

Ha lesz elég pénzem és saját keresetem, valamilyen régebbi Swiftet vagy Astrát, esetleg Golfot fogok vásárolni.

Vagy ezek már túl "gáz" járművek? Hol van az egyensúly? Milyen autóval jelenjen meg a fiú, hogy jó legyen? 😂

Esetleg egy IFA? Kék, kétüléses, 6000 cc-s, mi kell még..m

😂😂😂

20F

2020. aug. 3. 22:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Höh, hát hol nem tojom én le, milyen kocsija van? Nem szokásom mások pénztárcájában kutakodni. Szeresse a gyereket, oszt jónapot! Nekem sem igazán tetszett volna, ha anyósomék anno a kocsimat lesik, ahogyan az is rosszul esett volna, ha az én szüleim a választottam járgányát mustrálják.

Egyrészt, nincs ráírva a kocsira, hogy ki vette. Honnan, s miért kéne tudnom? Vagy ez ilyen első bemutatós kérdés, hogy haver, honnan a verda, mennyibe fájt, kinek a nevén van, hol van a biztosításod és mennyit fizetsz rá? Asszem, jó, hogy még nincs a vezető korban a gyerek, sokat kell mégtanulnom :D

Másrészt a suzuki.hu alapján pillanatnyilag az új Swiftek is 4 millás verdák, szóval az már nem is olyan sok autók terén.

Harmadrészt, ha bántja a lányom, kitekerem a nyakát, akkor is, ha övé a Porsche Hungária, ha pedig rendesen megbecsüli őt, felőlem aztán használt rollerrel is járhat.

2020. aug. 4. 16:32
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy , az nem drága autó. A másik lehet ennyi pénze, nem tudod mi van mögötte, örökölhetett is pl.
2020. aug. 6. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!