Szülők!Mi lenne a véleményetek ha a lányotok udvarlója egy drága autóval menne hozzátok?
Magasról teszek a lányom udvarlójának a kocsijára. Tőlem aztán bkk-val is közlekedhet, csak szeresse a lányomat és bánjon vele jól.
Számomra közömbös, az autó ára. Általában a magamutogató embereket érdeklik az autók árait.
Off: egy 4 milliós autó nem nagy szám. :)
Ha úgy van, anyám WagonR-jével járok. A Babettám most készülget, külvárosban, tanyán tervezem használni.
Ha lesz elég pénzem és saját keresetem, valamilyen régebbi Swiftet vagy Astrát, esetleg Golfot fogok vásárolni.
Vagy ezek már túl "gáz" járművek? Hol van az egyensúly? Milyen autóval jelenjen meg a fiú, hogy jó legyen? 😂
Esetleg egy IFA? Kék, kétüléses, 6000 cc-s, mi kell még..m
😂😂😂
20F
Höh, hát hol nem tojom én le, milyen kocsija van? Nem szokásom mások pénztárcájában kutakodni. Szeresse a gyereket, oszt jónapot! Nekem sem igazán tetszett volna, ha anyósomék anno a kocsimat lesik, ahogyan az is rosszul esett volna, ha az én szüleim a választottam járgányát mustrálják.
Egyrészt, nincs ráírva a kocsira, hogy ki vette. Honnan, s miért kéne tudnom? Vagy ez ilyen első bemutatós kérdés, hogy haver, honnan a verda, mennyibe fájt, kinek a nevén van, hol van a biztosításod és mennyit fizetsz rá? Asszem, jó, hogy még nincs a vezető korban a gyerek, sokat kell mégtanulnom :D
Másrészt a suzuki.hu alapján pillanatnyilag az új Swiftek is 4 millás verdák, szóval az már nem is olyan sok autók terén.
Harmadrészt, ha bántja a lányom, kitekerem a nyakát, akkor is, ha övé a Porsche Hungária, ha pedig rendesen megbecsüli őt, felőlem aztán használt rollerrel is járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!