Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek? Oltás ellenesek,...

Mit tennétek? Oltás ellenesek, vírusokban nem hisznek, kamu orvoslásokban hisznek csak, összeesküvés elméleteket néznek folyton, 5G stb... Minket hülyének néznek, mert mi nem ebben hiszünk.

Figyelt kérdés
Legutóbb össze is szólalkoztunk emiatt és a Facebookon anyós megosztott egy képet azzal a szöveggel, hogy “nem tudsz fényt gyújtani ott, ahol ragaszkodnak a sötétséghez...”. Folyton küldik nekünk fbon az összeeskuvos videókat. Ferjem se ért egyet velük természetesen. Lassan már féltjük tőlük a gyerekünket, mert minden szar kamu bogyókat is beszednek, meg hidrogén-peroxidot isznak stb. Ti mit tennétek? Nyilván eltiltani nem akarjuk tőlük, de nagyon nem értünk egyet a nézetekkel, amit ránk akarnak eröltetni és nagyon idegesítő plusz hülyének tartanak minket és sötétnek mert mi nem ebbe hiszünk.

2020. aug. 2. 12:37
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
37. Vagyok. Hát, 40-es, a szövegértelmezéssel, értőolvasással komoly gondjaid vannak. Ezt a fogadást amúgy nagyon elvesztetted, de ok. Nem igazán értelek, de szerintem te saját magadat se. Na, mindegy.
2021. ápr. 7. 16:55
 42/47 anonim ***** válasza:
0%
Tudjuk, hogy gondjaid vannak, kedves 41-eske. :) És, mint látod, a többmillió oltás által MEGÖLT ember, és a további soksok millió STERILIZÁLT ember esete bizony azt mutatja, hogy nekem volt igazam... :-) Elmebeteg csürhe.
2021. jún. 23. 16:01
 43/47 Tevenyereggyarto ***** válasza:
10%

“a többmillió oltás által MEGÖLT ember, és a további soksok millió STERILIZÁLT ember”

Oh, már megint? Remélem ezt a világvége-emberiségkiirtást nem cseszi el a háttérhatalom mert már unom ,hogy minden évben valamivel ki akarják nyírni a saját bevételi forrásukat de sose sikerül. Hogy lehetnek ennyire szerencsétlenek azok a gyíkemberek? 20+ éve náci-bázisuk van a Holdon és a Marson de vírusokkal meg nem kötelező oltásokkal szerencsétlenkednek ahelyett ,hogy csak itt-ott ledobálnának pár nagyobb atombombát.

2021. jún. 23. 16:39
 44/47 anonim ***** válasza:
62%

Ijesztő és szomorú hogy mennyi ember él tévképzetekkel és üldözési mániával úgy, hogy nem kap pszichiátriai segítséget. Egy szint felett már nem csak butaság a konteózás, hanem szerintem már betegség is.

Vigyázzatok, én is billgéc embere vagyok, pénzelnek jujujj

2021. jún. 23. 16:54
 45/47 anonim ***** válasza:

@43 látom nem tetszenek a tények, kedes agymosott. :)

Nem kell nekik bevételi forrás, okoska, mert minden az ő kezükben van. :)

2021. jún. 29. 17:53
 46/47 Tevenyereggyarto ***** válasza:

“látom nem tetszenek a tények, kedes agymosott. :)”

Mi nem tetszett nekem? Épp azt kérdeztem ,hogy ha ki akarják nyírni az emberiséget akkor meg mit szerencsétlenkednek ilyenekkel? Minden évben (akár évente többször is) jön a világvége, már évtizedek óta. Várom, de semmi. Mindig előrukkolnak valamivel amibe most aztán jól belehal az emberiség. Rákot okozó mobiltelefonok, Wifi, mikrohullámú sütő, 4G most meg az 5G, kemtrél/ chemtrail stb, napestig lehetne sorolni, de még mindig itt vagyunk. Folyton elcseszik, hát nem?

“Nem kell nekik bevételi forrás, okoska, mert minden az ő kezükben van. :)”

Na most végképp összezavartál. Eddig arról volt szó ,hogy mindent a pénzért csinálnak mert ebből meg abból ők profitálnak stb-stb. Most meg azt mondod ,hogy ha nem csinálnak semmit akkor is van elég pénzük. Akkor most mi van? Most akkor a háttérhatalmi gyíkemberek szoktak beleavatkozni a világ dolgaiba vagy sem? Elvégre minek tennének bármit is ha akkor is jó nekik ha nem csinálnak semmit.

Te azon kevesek közé tartozol akinek minden titkos infót elmondanak s ahelyett ,hogy felvilágosítanád a buksi fejemet itt ködösítesz meg össze-vissza beszélsz.

2021. jún. 29. 18:13
 47/47 anonim ***** válasza:
1. OK, akkor onnantól a TB-t se fizetjük. Megnézném mekkora lenne az arcod. :D
2021. jún. 29. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!