Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek? Oltás ellenesek,...

Mit tennétek? Oltás ellenesek, vírusokban nem hisznek, kamu orvoslásokban hisznek csak, összeesküvés elméleteket néznek folyton, 5G stb... Minket hülyének néznek, mert mi nem ebben hiszünk.

Figyelt kérdés
Legutóbb össze is szólalkoztunk emiatt és a Facebookon anyós megosztott egy képet azzal a szöveggel, hogy “nem tudsz fényt gyújtani ott, ahol ragaszkodnak a sötétséghez...”. Folyton küldik nekünk fbon az összeeskuvos videókat. Ferjem se ért egyet velük természetesen. Lassan már féltjük tőlük a gyerekünket, mert minden szar kamu bogyókat is beszednek, meg hidrogén-peroxidot isznak stb. Ti mit tennétek? Nyilván eltiltani nem akarjuk tőlük, de nagyon nem értünk egyet a nézetekkel, amit ránk akarnak eröltetni és nagyon idegesítő plusz hülyének tartanak minket és sötétnek mert mi nem ebbe hiszünk.

2020. aug. 2. 12:37
1 2 3 4 5
 21/47 Tevenyereggyarto ***** válasza:
90%

Elsőre szinte bevettem, aztán leesett ,hogy csak trollkodsz (remélem). De már az első mondat aranyat ér :D “Az oltást népességcsökkentés végett találták fel.”. Jah, ezek a “tugyukkik” ezt is jól elb@szták mint mindig mindent. Védőoltásokkal megpróbálják csökkenteni a lakósságot erre eltünik egy halom betegség és megugrik a népességszám. Manapság már a háttérhatalom se a régi :/

2020. okt. 9. 09:09
 22/47 anonim ***** válasza:
34%

Tudsz mondani egyetlen egy dolgot, ami eltűnt a gyilkos otlásoktól? Nem? Köszönjünk. :)

Látom a tények nagyon triggerelik az agymosott, dilettáns csürhét. :D

2020. okt. 15. 11:52
 23/47 Tevenyereggyarto ***** válasza:
65%

Gyilkos oltás, az :D Engem is beoltottak ezzel-azzal, meg is haltam de azóta jobban vagyok. A családtagjaim, ismerőseim, szomszédaim is oltva vannak. Ők is meghaltak, de szerencsére már jobban érzik magukat.

Ezek aprópóján idézve egy másik kérdésnél levő válaszból:

“"Nem bízom az oltásokban.

Nem adatnám be magamnak."

Ugye te nem bénultál le gyermekbénulásban (köszönhetően a szabin-cseppeknek)?

Ugye nem volt sem diftériád, sem szamárköhögésed, sem merevgörcsöd? Akkor te is kaptál Di-Per-Te oltást.

TBC-s sem lettél, igaz-e? Akkor a BCG oltás is jól működött.

Ugye a bárányhimlő is elkerült? Akkor ez ellen is kaptál oltást 16 hónaposan.

És ha jól látom, fertőző májgyulladásban sem szenvedsz, hiszen beoltottak Hepatitis B oltással ellene.

De tudom, te nem bízol az oltásokban...”

2020. okt. 15. 13:11
 24/47 anonim ***** válasza:
90%

Jó isten...

Az ALAP KUTATÁSOK mellett nem lenne elsajátítani az alap, általános iskolai biológiát sem annak az egy-két birkázó válaszolónak.

Persze, nem oltatjuk be a gyerekeket, mert “az orvos rosszat akar”, meg mi jobban tudjuk, aztán csodálkozunk, ha Dzsenike, meg Mátéka kipusztítottnak hitt betegségekben szenved, esetleg meg is hal bennük még az általános iskolai beiratkozás előtt...

Mielőtt bárki is elkezdene “birkázni”, tegye már meg, hogy alázattal végiggondolja, hogy tulajdonképpen hiteles-e a közlendője, legyen szíves. Legalábbis én vagyok annyira “birka”, hogy előbb hiszek el mérlegelés után bármit egy szaktudást felmutatni képes orvosnak, mint cukipopó89-nek Gyakorin, aki az előző hozzászólásában még a rántott karfiol elkészítéséről hadakozott az oldal női látogatóval mondjuk...

2020. okt. 15. 21:39
 25/47 anonim ***** válasza:
87%
*látogatóival
2020. okt. 15. 21:40
 26/47 anonim ***** válasza:
8%

@24 megjött az okos, aki szerint az iskolában igazat tanítanak... :'D

Tudsz mondani egyetlen egy "kipusztított" betegséget? Nem? Köszönjük, hogy csak a cnn meg hasonló kommunista braomságokat szajkózod. :)

Bármit felmutatni tudó orvos alatt gondolom faucira gondolsz, aki nem más, mint az AIDS hoax atyja, aki mellesleg 40 éve a lábát be nem tette kórházba, nem, hogy bárkit kezelt volna. Ráadásul folyamatosan ellent mond saját magának, közben persze a pofádba röhög, mert tudja, hogy tök mindegy mit mond, lenyeled. És ha ő mondja, akkor seggdugaszt fogsz hordani, hogy nehogy véletlenül a pukiddal nemlézető dolgokat terjessz. :D

2020. okt. 16. 17:51
 27/47 anonim ***** válasza:
12%

@23 Köszönjük tényektől mentes szósalátádat. :D Akkor egy két tényecske a buta fejecskédnek. :)

Nem, mivel a polio (nem gyermekbénulás, kedves, kortól független) csak akkor fordul elő, ha szó szerint kakát eszel, avagy... dundundun, oltást kapsz.

Nem, drágaságom, anyatej+vitamindús étkezés, és egyik mumus sem látogat meg.. bár tápon nevelkedett, alacsony kifejelettségű "agyad" ezt nem fogja fel. Nahát! :)

Megsúgom, drága, hogy a bárányhimlő az detox folyamat, amin MINDENKI átmegy. ;) Ja, és semmi ellen nem vagyok beoltva, mert nem vagyunk hülyék.

De nyugodtan állj sorba billgéc sterilizáló, gyilkos fosához. Legalább nem lesz utódod... :)

2020. okt. 16. 18:08
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Te orvosi eset vagy már 😴
2020. okt. 16. 18:54
 29/47 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

Az idei konteók közül ez a “mindenkit sterilizálós” az egyik kedvencem. Milyen kis előrelátó ez a háttérhatalom, nem ? Most elképzelem ahogy “Géccc” meg a többiek ~50 év múlva a tenyereiket gonoszul dörzsölve felkiáltanak ,hogy “YESSS! Megcsináltuk! Mindenki vagy halott vagy steril! Mi a következő napirendi pont ?

Másik háttérhatalmi: ööö, menjünk a mekibe ?

Mindenki halott, a tuggyukkiknek pénzük már nincs mert minek s kitől/ miből, kajájuk nincs mehetnek meghalni vagy vissza a középkor előtti szintekre s nekik kell újra benépesíteniük a Földet. Baromi sok értelme lenne mindenkit sterilizálni, de tényleg. Nem is értem mi ebben a buktató. Ha meg lenne nekik egy kis párszáz-párezer fős csapatuk akikkel életben maradnak ideig-óráig miután kimúlt majdnem 8 milliárd ember akkor annak is mi értelme ? Valahogy sose értettem ,hogy a nagyhatalmak miért akarnák kiírtani egy egyetlen bevételi forrásukat, az embereket ?

2020. okt. 16. 18:55
 30/47 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%
Meg ez az “az iskolákban minden hazugság” dolog. Szóval megtanítanak írni, olvasni, számolni stb stb, ez mind nem hazugság de minden más igen ? Nem az lenne a minimum ,hogy még olvasni se tudjunk ?
2020. okt. 16. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!