Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom folyton a szüleimet...

Anyósom folyton a szüleimet szidja, engedjem el a fülem mellett?

Figyelt kérdés
Ha valami gondolattal, elmélettel, cselekedettel nem ért egyet, nem engem szid, hanem a szüleimet. Hogy én nem tehetek róla hogy ilyen olyan amolyan vagyok, még milyen rosszul gondolkozom, meg rosszul csinálom a dolgokat, nem az én hibám hogy ezt láttam otthon, meg hogy ilyennek neveltek. Ez nekem rosszabbul esik, mintha engem szekálna. Pedig a szüleimmel egyszer találkozott az esküvőn, alig tud róluk valamit, meg a nevelésemről is, én meg hiába mondom hogy nem a nevelés teszi, sőt a legtöbb dologban különbözöm a családomtól, nem érdekli, engem a szüleim akkor is rosszul neveltek. Engedjem el? Veszekedjek? Vagy kell emiatt megszakítani a kapcsolatot? Mert ezt leszámítva egész jó a kapcsolatunk.
2020. júl. 29. 09:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én megjegyezném neki, hogy nem az ő hibája hogy nem tudja, hogy más szüleit nem szidjuk, az anyja a hibás, aki nem tanította ezt meg neki.
2020. júl. 29. 10:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
11-es, ez kiváló válasz! :D
2020. júl. 29. 10:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el a férjednek ezeket akkor is, ha a háta mögött hangzanak ezek el! Ha ő erre nem tesz semmi érdemit, akkor mondd meg, hogy mostantól nem látogatod a szüleit, és hozzátok se jöjjön, amikor te otthon vagy.

Ööööööööö.... ugye nem náluk laktok?

2020. júl. 29. 11:17
 14/21 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem, de hetente járunk ebédre. Páromnak ez nagyon fontos hogy gyakran tartsuk a kapcsolatot, de nem vagyunk ott olyan sok ideig csak pár órát.
2020. júl. 29. 12:23
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

Hetente ebédre?

Ez önmagában abnormális! Még akkor is az lenne, ha semmi konfliktus nem lenne!

Ugorjon ő fel a szüleihez hetente beszélgetni 1-2 órát (lehetőleg hétköznap), de a hétvége legyen kettőtöké. Ti már egy külön család vagytok, ezt kéne megértenie.

Pl. a te szüleidhez is hetente jártok ebédelni?

De ettől függetlenül szerintem mondd meg neki, hogy te ezeket hallgatod tőle, és állítsa le az anyját, mert ha nem tudja, vagy nem akarja, akkor ezután te nem mész a hétvégi szeánszokra, de még névnapi, születésnapi köszöntésekre sem.

2020. júl. 29. 12:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fordítva van, anyám szidja anyóst, (3 év alatt sosem találkozott vele, esküvőnkre sem volt hajlandó eljönni mert ott volt anyós)

Anyám ugyanilyen típusú mint a te anyosod, utál mindenkit, én meg kapok mert nem vagyok hajlandó vele szidni az embereket, és alapvetően kedvesen állok az emberekhez.

Mivel most jön a baba ezért megszakitottam anyámmal a kapcsolatot, sok más egyéb dolog volt amúgy is a "számláján".

Ilyen emberrel nem lehet kijönni békésen.

Férjednek kéne rendet tennie. Sztem csinálj hangfelvételt ha épp tudsz vagy valami, de csak hisz neked anélkül is.

Utoljára anyám telefonban a férjemnek szidta az anyját, az meg csak kedvesen csitittgatta, na kiosztottam anyám hogy szégyelje magát. De sajnos menthetetlen.

Van gyerkőcötök? Mert ha lesz akkor még durvább lesz az anyós, nehogy tiltsa a te szüleidtől a gyerekeket, meg ellenük hangolja őket... Addig kell rendet tenni, vagy kapcsolatot megszakítani vele legalább ideiglenesen, hátha abból tanul ( nálunk sajnos ez se jött be).

2020. júl. 29. 12:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Már az első sértésnél helyére raktam volna az anyóst... Az én szüleim sem tökéletesek, de biztos nem hagynám hogy egy rosszindulatú megkeseredett banya szájára vegye őket.

Én se bírom anyósom, anyum szintúgy, de nem szidjuk minden egyes alkalommal a férjemnek őket, hiszen mégiscsak az anyja akármilyen is

2020. júl. 29. 15:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám, hogy az ő szülei se váltak valami nagyágyúk.

Hogy lehet ilyen sunyira nevelni a gyereküket, hogy a háta mögött beszél ki embereket?

2020. júl. 29. 18:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A hugom ferjenek is a szulei lenezik apukamat mert barnaboru meg azt mondtak neki amikor apu meg akarta nezni az unokajat hogy akkor majd aludjon hotelben mivel a hugom irorszagban lakik de nem szabad hagynod magad mert annal jobban rad szall
2020. júl. 31. 10:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én az első alkalommal, mikor a szüleimet szidta volna, erősen helyreraktam volna. Nem is tudom, te hogy engedhetsz meg neki ilyesmit! Mi vagy te, a szolgája, hogy így mer viselkedni veled?!
2020. júl. 31. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!