Mit tegyek hogy ne szóljanak bele az életünkbe?
Mit tegyél? Ragaszd le a férjed száját!
Még ilyen hírharangot...
Eszembe nem jutna beleszólni, mit beszél meg a férjem a szüleivel, vagy barátaival.
Te itt idegeneknek tálalod ki a bajodat, ő meg nem beszélhet az anyjával?
Miért anyuci pici fia? Azért, mert olyan a kapcsolatuk, hogy tőle kér tanácsot? Na és? jobb lenne, ha egy kocsmában tenné haverokkal?
12.#: Ezért írja a kérdező, hogy a pénzügyeket is az anyós osztaná be nekik.
Lehet, hogy neked belefér az ilyesmi...
Itt egyik se normális. Pasid elmond mindent, az anyja meg feljogosítva érzi magát, hogy újból felhozza a témát neked és még le is csesz. Minek? Jó, megáztatok, de minek ezt még az anyjának emlegetni? Max. egy rövid beszélgetés lenne ebből a fiával, de neeem, ő még neked is mondogat.
Nem is értem, minek mentél hozzá a pasashoz, az anyja mindenbe bele fog szólni, ha gyerek lesz, akkor neked annyi, semmit sem fogsz jól csinálni szerinte.
Ha a párod annyira nem felnőtt, hogy mindenről beszámol, legalább azt mondd meg neki, hogy olyanokról beszélgessen az anyjával, ami jó színben tüntet fel titeket. Ha abba is beleköt a banya, akkor nincs itt mit tenni, én nem is akarnék találkozni vele. Nekem ilyen volt az anyósom, minimalizáltam az ünnepekre a találkozást.
"De párom úgy van vele hogy mégiscsak az anyjáról van szó, joga van tudni mindenről."
Nem, nincs joga.
Párod hülye.
Vagy még inkább: nem vált le az anyjáról. Nagyon nem!
Hagyd a csudába, éljen holta napjáig az anyjával, úgyse lesz képes soha párkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!