Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek hogy ne szóljanak...

Mit tegyek hogy ne szóljanak bele az életünkbe?

Figyelt kérdés
Amiket itt olvastam, hogy ne mondjunk el nekik mindent és engedjem el a fülem mellett. Csipcsup ügyeknél sikerül, nagyobb dolgoknál nem. Az információmegosztással az a baj, hogy párom minden kérésem ellenére mindent elmond az anyjának, onnan kezdve hogy mit főztem a héten, a jövőbeli terveinken keresztül addig hogy mennyi pénzünk van és hogyan osztjuk be. Hogy mit főztem az tökmindegy, közük nem sok van hozzá, de nem bizalmas, az nem zavar, a becsmérlő megjegyzéseire sem figyelek. A terveinket nem kéne megosztani, mert a miénk, nem akarom hogy beleszóljanak vagy manipulálják a párom, de a pénzügyeinkhez pl szerintem semmi közük. Főleg hogy azt is anyósom akarja beosztani nekünk. De párom úgy van vele hogy mégiscsak az anyjáról van szó, joga van tudni mindenről. Pl volt olyan, hogy elmentünk kirándulni, de elkezdett szakadni az eső és megfáztunk. Párom elmondta az anyjának, apró részletekkel együtt, aztán halgathattuk hogy milyen hülyék vagyunk, miért nem csinálunk más programot. Pedig kértem páromat hogy ne mondja el, hiszen várható volt hogy ez lesz belőle. Szóval én hiába nem mondok el semmit, ha párom mindent kitereget, és vannak dolgok amik fölött nem tudok elsiklani, főleg ha nem csak párszor elmondja az ellenvélenényét hanem folyamatosan zaklat vele.
2020. júl. 28. 16:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Mit tegyél? Ragaszd le a férjed száját!

Még ilyen hírharangot...

2020. júl. 28. 18:01
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

Eszembe nem jutna beleszólni, mit beszél meg a férjem a szüleivel, vagy barátaival.

Te itt idegeneknek tálalod ki a bajodat, ő meg nem beszélhet az anyjával?

Miért anyuci pici fia? Azért, mert olyan a kapcsolatuk, hogy tőle kér tanácsot? Na és? jobb lenne, ha egy kocsmában tenné haverokkal?

2020. júl. 28. 18:28
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

12.#: Ezért írja a kérdező, hogy a pénzügyeket is az anyós osztaná be nekik.

Lehet, hogy neked belefér az ilyesmi...

2020. júl. 28. 19:00
 14/18 anonim ***** válasza:
63%

Itt egyik se normális. Pasid elmond mindent, az anyja meg feljogosítva érzi magát, hogy újból felhozza a témát neked és még le is csesz. Minek? Jó, megáztatok, de minek ezt még az anyjának emlegetni? Max. egy rövid beszélgetés lenne ebből a fiával, de neeem, ő még neked is mondogat.

Nem is értem, minek mentél hozzá a pasashoz, az anyja mindenbe bele fog szólni, ha gyerek lesz, akkor neked annyi, semmit sem fogsz jól csinálni szerinte.

Ha a párod annyira nem felnőtt, hogy mindenről beszámol, legalább azt mondd meg neki, hogy olyanokról beszélgessen az anyjával, ami jó színben tüntet fel titeket. Ha abba is beleköt a banya, akkor nincs itt mit tenni, én nem is akarnék találkozni vele. Nekem ilyen volt az anyósom, minimalizáltam az ünnepekre a találkozást.

2020. júl. 29. 08:09
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, jól írta itt valaki. Tegyél különbséget. Piszlicsáré dolgokat hadd mondjon el a férjed az anyjának, hadd legyen meg az öröme (mit főztél, megáztatok, stb). Viszont pénzügyekről és tervekről NEM beszél az anyjának. Szóval beszélj vele, hogy húzzon egy határvonalat, és ezt a két témát ne beszélje meg az anyjával, ha az anyja kérdezi, akkor sem. Ha pedig ez nem használ, akkor én otthagynám, amíg nincs gyerek. Aztán akkor mindent megbeszélhet az anyjával.
2020. júl. 29. 10:24
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

"De párom úgy van vele hogy mégiscsak az anyjáról van szó, joga van tudni mindenről."

Nem, nincs joga.

Párod hülye.

Vagy még inkább: nem vált le az anyjáról. Nagyon nem!

Hagyd a csudába, éljen holta napjáig az anyjával, úgyse lesz képes soha párkapcsolatra.

2020. júl. 29. 11:23
 17/18 anonim ***** válasza:
35%
lépj le míg lehet! Ez sose lesz jobb, sőt. Anyuci pici fia. Amíg anyós a földalá nem kerül ez fog menni, max. rosszabb lesz. Menekülj és találj egy felnőtt férfit magadnak. Nem anyós a hibás. A pasid!
2020. júl. 29. 14:04
 18/18 anonim ***** válasza:
35%
Te tudsz az anyosod terveirol,penzugyi helyzeterol,szexualis szokasairol,vagy arrol hogy mit fozott a heten?Vagy anyad tud ezekrol a dolgokrol?Mert ha nem,a ferjednek nincs joga (egyebkent sem)mindezekbe beavatni a kedves mamat.
2020. júl. 29. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!