Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek hogy ne szóljanak...

Mit tegyek hogy ne szóljanak bele az életünkbe?

Figyelt kérdés
Amiket itt olvastam, hogy ne mondjunk el nekik mindent és engedjem el a fülem mellett. Csipcsup ügyeknél sikerül, nagyobb dolgoknál nem. Az információmegosztással az a baj, hogy párom minden kérésem ellenére mindent elmond az anyjának, onnan kezdve hogy mit főztem a héten, a jövőbeli terveinken keresztül addig hogy mennyi pénzünk van és hogyan osztjuk be. Hogy mit főztem az tökmindegy, közük nem sok van hozzá, de nem bizalmas, az nem zavar, a becsmérlő megjegyzéseire sem figyelek. A terveinket nem kéne megosztani, mert a miénk, nem akarom hogy beleszóljanak vagy manipulálják a párom, de a pénzügyeinkhez pl szerintem semmi közük. Főleg hogy azt is anyósom akarja beosztani nekünk. De párom úgy van vele hogy mégiscsak az anyjáról van szó, joga van tudni mindenről. Pl volt olyan, hogy elmentünk kirándulni, de elkezdett szakadni az eső és megfáztunk. Párom elmondta az anyjának, apró részletekkel együtt, aztán halgathattuk hogy milyen hülyék vagyunk, miért nem csinálunk más programot. Pedig kértem páromat hogy ne mondja el, hiszen várható volt hogy ez lesz belőle. Szóval én hiába nem mondok el semmit, ha párom mindent kitereget, és vannak dolgok amik fölött nem tudok elsiklani, főleg ha nem csak párszor elmondja az ellenvélenényét hanem folyamatosan zaklat vele.
2020. júl. 28. 16:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
Ez a nyolvanhatmilliomodik ilyen sztori, minden háztartásban ez megy. Szerencsére nem tartok férjet, így nem kell ilyen csipcsup ostobaságokkal nyomorítani az életem évtizedeken át. Félelmetes, hogy felnőtt embereknek ilyesmivel telnek a mindennapjaik.
2020. júl. 28. 16:50
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Most erre milyen választ vársz? A partnered semmibe veszi a kérésedet, nem hallgat rád semmiben, anyuci szoknyáján ücsörög. Megszoksz vagy megszöksz.
2020. júl. 28. 16:50
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

Költözzön haza anyucihoz a férjed, te meg add be a válókeresetet.

Vagy csak simán szó nélkül húzz el valahova egy hétre, telefon kikapcs, nulla életjel, ne tudjon rólad, csak egy levelet hagyj neki otthon, hogyha majd képes lesz felnőtt férfiként viselkedni, akkor tárgyalhattok.

2020. júl. 28. 16:55
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Anyósod a legkisebb probléma a történetben. A párod tesz arra, amit kértél tőle, erre a jövőre számíthatsz tőle, anyós rendezi az esküvőtől kezdve a gyereknevelésig az életeteket, te meg sírdogálhatsz egész életedben.
2020. júl. 28. 16:58
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos itt nem az anyós, hanem a férjed a kulcs, ha ő nem képes a sarkára állni és önállóan, az anyukája bevonása nélkül élni az életét, akkor előtted 2 út áll: vagy küzdesz azért, hogy megértesd vele, hogy neki most már van egy saját családja, amibe senkinek nincs beleszólása rajtatok kívül, vagy feladod és keresel mást.
2020. júl. 28. 16:59
 6/18 anonim ***** válasza:
50%

A helyzet az, hogy azzal, hogy a párod dolgokat részletesen elmesél, ezzel kvázi felhatalmazást ad a hozzászólásra.

Mert az ugye te is tudod, hogyha elhangzik két ember között egy közlés, akkor a másik nem néz kukán, hanem hozzászól. Ezt nevezik beszélgetésnek!

Mondjuk azt nem értem, hogyha kirándultok és elered az eső, akkor az miért baromi titkos,... de olvastunk már hasonlókat itt egy szegény dilinyóstól.

Szerintem ott rontod el, hogy piti ügyeknél is hírzárlatot rendelsz el valamiért, így a pénzügyek és egyéb fajsúlyosabb dolgokban is már lepereg a pasidról a kérésed.

Tudjál súlyozni!

Hogy mi volt az ebéd, vagy esett az eső elmondható, pénzügyek nem és akkor a párod is komolyabban fog venni!

2020. júl. 28. 17:05
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

Add meg a pasid számát, felhívom és elbeszélgetek a fejével! :D

Vagy most mit akarsz?

Írjuk le 20 oldalon keresztül, hogy ülj le vele és beszéljétek meg?

Gondolom 100x megtetted.

Írjuk le 20 oldalon keresztül, hogy hagyd ott a pasit?

Ott fogod hagyni?

Nem!

Akkor most mi van, mit szeretnél?

Szapuljuk az anyósodat, vagy mi a fene?

2020. júl. 28. 17:19
 8/18 anonim ***** válasza:
73%

Egyertelmu, hogy a ferjed a hibas. Ultra gaz amit csinal.

Az anyos itt a kisebb problema szerintem is...

2020. júl. 28. 17:32
 9/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem itt szó sincs férjről ahogy anyósról sem, csak sok a hülye aki nincs tisztában a fogalmakkal. Könnyű dolgod van, még válnod sem kell, csak elhúzod a csíkot anyuci pici fia mellől, mert ez változni nem fog.
2020. júl. 28. 17:56
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
'De párom úgy van vele hogy mégiscsak az anyjáról van szó, joga van tudni mindenről.' - gondolom a nemi eleteteket is hasonlo reszletesseggel beszelik meg. Legkozelebb te is segithetsz, elmeselheted hogy mikor melyik nyilasba helyezte es anyukanak mi a velemenye, hogy lenne jobb, hatulrol vagy elolrol, lenyelni meg sajnos nem szereted, arra is tanacsolhatna valamit hogy hogyan lehetne jobb ize...
2020. júl. 28. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!