Mit tegyek hogy ne szóljanak bele az életünkbe?
Költözzön haza anyucihoz a férjed, te meg add be a válókeresetet.
Vagy csak simán szó nélkül húzz el valahova egy hétre, telefon kikapcs, nulla életjel, ne tudjon rólad, csak egy levelet hagyj neki otthon, hogyha majd képes lesz felnőtt férfiként viselkedni, akkor tárgyalhattok.
A helyzet az, hogy azzal, hogy a párod dolgokat részletesen elmesél, ezzel kvázi felhatalmazást ad a hozzászólásra.
Mert az ugye te is tudod, hogyha elhangzik két ember között egy közlés, akkor a másik nem néz kukán, hanem hozzászól. Ezt nevezik beszélgetésnek!
Mondjuk azt nem értem, hogyha kirándultok és elered az eső, akkor az miért baromi titkos,... de olvastunk már hasonlókat itt egy szegény dilinyóstól.
Szerintem ott rontod el, hogy piti ügyeknél is hírzárlatot rendelsz el valamiért, így a pénzügyek és egyéb fajsúlyosabb dolgokban is már lepereg a pasidról a kérésed.
Tudjál súlyozni!
Hogy mi volt az ebéd, vagy esett az eső elmondható, pénzügyek nem és akkor a párod is komolyabban fog venni!
Add meg a pasid számát, felhívom és elbeszélgetek a fejével! :D
Vagy most mit akarsz?
Írjuk le 20 oldalon keresztül, hogy ülj le vele és beszéljétek meg?
Gondolom 100x megtetted.
Írjuk le 20 oldalon keresztül, hogy hagyd ott a pasit?
Ott fogod hagyni?
Nem!
Akkor most mi van, mit szeretnél?
Szapuljuk az anyósodat, vagy mi a fene?
Egyertelmu, hogy a ferjed a hibas. Ultra gaz amit csinal.
Az anyos itt a kisebb problema szerintem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!