Mit tennétek? Kimentenétek magatokat?
Anyósommal katasztrófa a kapcsolatunk. Férjemet gyerekként eldobta, sosem törődött vele. Mióta megvan a fiunk, azóta bukkant fel, akkor is mindig csak beszólogatott, hogy rosszul nevelem a gyereket, szaranya vagyok, nekem nem való gyerek, férjem akkor volt hülye, mikor az exe helyett (aki meglopta, csalta) engem választott...
Márciusban láttuk utoljára, akkor hívatlanul eljött az esküvőnkre. Nagyon szűk körü volt (2 tanu, párjaik, egy babysitter, meg egy fotós). Az én szüleim megértették, ő nem... eljött pofátlanul. De az hagyján, mert utána még a hisztit is kicsapta, mert nem róla szolt minden, nem lett körbeugrálva. Fogta, azt köszönés nélkül a balhé után lelépett. Azóta nem láttuk, beszéltünk vele.
Ám féejemnek van egy ikerpár testvére, 15 évesek. A hetvégére jönnek hozzánk nyaralni. Úgy volt, busszal jönnek, de férjem kitalálta, busszal hosszu az út, át is kell szállni, elmegy értük.
Tegnap már azt mondta, hogy mi is menjünk a gyerekkel.
Nekem semmi kedvem ahhoz a nőhöz, nem tudom megbocsátani neki amit az esküvőnkön tett.
Férjem a gyereket akarja vinni,de egyedül úgysem fogja. 10hónapos, ketten sokáig nincsenek el.
Ha azt mondom, hogy nem megyek, már most tudom, hogy oltári sértődés lenne belőle, férjem tuti kiakadna.
Az, hogy hirtelen valami programom legyen addigra, az meg olyan átlátszó.
Ti mit tennétek?
Kerek perec megmondanám a férjemnek, miért neheztelek az anyósra, és látni sem akarom.
Tetszik, nem tetszik, ez van, rád erőltetni nem tudja, és jobb is, ha nem. A gyereket meg ne vigye, az írásod alapján előtte se nagyon volt kíváncsi rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!