Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek? Kimentenétek...

Mit tennétek? Kimentenétek magatokat?

Figyelt kérdés

Anyósommal katasztrófa a kapcsolatunk. Férjemet gyerekként eldobta, sosem törődött vele. Mióta megvan a fiunk, azóta bukkant fel, akkor is mindig csak beszólogatott, hogy rosszul nevelem a gyereket, szaranya vagyok, nekem nem való gyerek, férjem akkor volt hülye, mikor az exe helyett (aki meglopta, csalta) engem választott...

Márciusban láttuk utoljára, akkor hívatlanul eljött az esküvőnkre. Nagyon szűk körü volt (2 tanu, párjaik, egy babysitter, meg egy fotós). Az én szüleim megértették, ő nem... eljött pofátlanul. De az hagyján, mert utána még a hisztit is kicsapta, mert nem róla szolt minden, nem lett körbeugrálva. Fogta, azt köszönés nélkül a balhé után lelépett. Azóta nem láttuk, beszéltünk vele.

Ám féejemnek van egy ikerpár testvére, 15 évesek. A hetvégére jönnek hozzánk nyaralni. Úgy volt, busszal jönnek, de férjem kitalálta, busszal hosszu az út, át is kell szállni, elmegy értük.

Tegnap már azt mondta, hogy mi is menjünk a gyerekkel.

Nekem semmi kedvem ahhoz a nőhöz, nem tudom megbocsátani neki amit az esküvőnkön tett.

Férjem a gyereket akarja vinni,de egyedül úgysem fogja. 10hónapos, ketten sokáig nincsenek el.

Ha azt mondom, hogy nem megyek, már most tudom, hogy oltári sértődés lenne belőle, férjem tuti kiakadna.

Az, hogy hirtelen valami programom legyen addigra, az meg olyan átlátszó.

Ti mit tennétek?

2020. júl. 21. 09:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A férjedről van szó, akivel elvileg jóban-rosszban. Minek kell ilyen piti dologban hazudozni meg kifogásokat találni?

Szivem, anyád elbaxta az esküvőnket, én nem vagyok rá kíváncsi, maradok itthon, majd főzők egy jó ebédet/vacsit, mire megjössz a srácokkal.

Ennyi.

2020. júl. 21. 09:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy a férjed miért akar elrángatni egy olyan emberhez akivel tudhatóan nem jó a viszonyotok? Ha el akar onnan hozni két gyereket, ahhoz miért kell ekkora díszkíséret? Én simán megmondanám, hogy nem akarok menni. A 10 hónapos gyereket miért akarná magával vinni?

Ha megsértődik akkor így járt. Úgy akarsz létezni egy családban, hogy mindenkit körülugrálsz, te meg közben csendben szenvedsz? Ennek szerinted van bármi értelme? Önálló felnőtt ember vagy, megmondod, hogy te nem mész, ennyi. A többi legyen az ő bajuk.

2020. júl. 21. 09:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám, hogy az esküvőn történtek után semmi kedvem nézni az anyósom fejét, plusz nem akarom a 10 hónapos gyereket kocsikáztatni sem. Ha ő kitalálta, hogy elmegy a gyerekekért, akkor menjen, szó se volt róla, hogy te is mész, amíg ő ezt ki nem találta. Nem is értem, min lenne sértődés.
2020. júl. 21. 09:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék. A férjed ezen miért sértődne meg? Hiszen az anyja eldobta és nem foglalkozott vele és amikor felbukkant, akkor is balhézott.

Egy ilyen anyához minek vinné a feleségét és a gyerekét?

2020. júl. 21. 09:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A férjed szerint nem probléma, ami az esküvőtökön történt? Ő simán elfelejtené, és azt várja el, hogy továbbra is jópofizz az anyjával?

Szerintem ez a leglényegesebb kérdés. Ha oltári sértődés van annak ellenére is, hogy elmondod az érveidet, akkor ott a férjeddel is gáz van.

2020. júl. 21. 09:45
 6/12 anonim ***** válasza:
5%
azt azért én is nehezen fogadnám el szülőként, hogy a bébiszittyó ott az esküvőn, a szülőnek nincs hely. Pláne márciusban, amikor nem is lehetett ott csak a pár és a két tanuú, ha érted, mire gondolok...
2020. júl. 21. 09:48
 7/12 A kérdező kommentje:

A férjem is kiakadt az esküvőn, de ő nem is vart úgymond mást az anyjátol, neki nem esett olyan szarul, mint nekem. Az ilyen megjegyzéseit anyósnak sem mindet tudja, hisz a drága mama mindig olyankor vágta hozzám, mikor férjem jó messze volt, en meg nem roha tam egyből hozzá, hogy te szivem, anyád ez meg ezt mondta...

Kedves 6!

Igen, nem lettek meghívva. Pont ezért...mert anyossal mar akkor sem volt rózsás a viszony. Bébiszitter, aki barátnőm, akire bármikor rá birom bízni a fiamat, mert heti szinten látják egymást, nem úgy mint anyóssal, aki 3x látta addig...

És csak tudom már, hányan voltunk az esküvőnkön 😉 igen képzeld, egy március 6.ai pénteki nap volt, amikor még csak a szele volt itt a veszélyhelyzetnek, és annyi emberre ltarthattuk volna, amennyivel akarjuk.... utánunk pl egy 150fős szertartás volt 😉

2020. júl. 21. 09:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyet látni, hogy a gyerekként eldobott, lecart emberek még felnőttkorban is hogy tepernek az anyjuk szeretetéért. Persze hiába. Amit gyerekkorban nem kapotteg, az felnőttkorban már nem pótolható. Talán nem is tudatosul benne, de a férjed azért akarja vinni a gyereket, hogy az anyja kedvében járjon. A gyereken keresztül próbál egy kis szeretetet kicsikarni. Jó lenne ezzel szembenéznie, mert így mindig úgy fog táncolni, ahogy anyós fütyül.
2020. júl. 21. 10:02
 9/12 A kérdező kommentje:

8as!

Ebben van igazság amit írtál. Hiaba keserítette meg a gyerekkorát, hiába dobta el magától, a ferfiak fontosabbak voltak mindig is mint a saját gyerekei, mégis mindig mindent meg tud neki bocsátani. Hisz az anyám, most utáljam? Mindig ezt hajtogatja...

A gyereket is azért vinné, mert az unokája, hisz büszke anyós a gyerekre, joga van látni... totál nem úgy fogja fel ezt az egészet mint én.

2020. júl. 21. 10:14
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Én biztos nem mennék, ha a férjem megsértődik, akkor így járt. Felőlem a gyereket vihetné, lehet fejni előre meg tápszer is létezik, oldja meg ha annyira azt szeretné, hogy láthassa az anyós. Nekem meg legalább lenne pár szabad órám. De senki nem kényszerítene olyan emberhez, akit utálok.
2020. júl. 21. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!