Fűnyírás gond nem is mindegy ki nyírja le?
Parom vasárnap bekajalt rendesen ebéd után egy jo nagy adag fagyi is stb és felhívta az apja h menjen le nála nyírja le a füvet
De paromnak nem Votl kedve monstam h akkor küldjön valakit és kifizetjük ha sürgős nekik a fűnyírás
erre az nemjo ha más nyírja le
És lehordta páromat mindenféle lusta dagadt disznónak ...
Mérges vagyok eléggé
Szombaton is leghamarabb 3kor tudna.Ha hazaér eszik is azért és fürdik atoltozik mert olyan a meloja. Nem lehet mindenkinek jót tenni sajnos.
De itt nem is erről volt szó,hanem
Hogy azonnal menjen és amikor nemet mondott vagy más lehetőséget az már baj.
Igen, tok normalis volt az is, amikor hajnali fel5 kor vagta, mindenki mas volt a hulye, akit zavart...
Ezert is gondolom, hogy felesleges szólni vagy utanozni. Az ilyennek nem tunik fel, nem zavarja. Irigylem amugy
Mindenkinek tényleg nem lehet jót tenni,nálunk az egyik szomszédban élők muszakoznak,a másik oldalon hasonló munkarend mint a Mienk.
Ahol kellett volna vagni ott meg az hiszem az egyik oldalon vállalkozó ,Gozom sincs milyen munkarenddel a másik oldalon nyugdíjas házaspár.
Erre irtam épp a megfelelést.Most paromnak a szombat 3-tol vagy a vasárnap is estig jo,nekem jo a szombat vasárnap egesznap.De lehet a szomszed épp máskor ér rá mert folyamatos műszak van a gyárban ahol dolgozik. Még ilyesmiből sose volt gond mondjuk.
A legjobb az egészben Azóta parom hívta őket és a telefont sem veszik fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!