Mit lehet tenni szerintetek?
Utolsó: Nyilvánvaló, ez látszik, ahogy a véleményét fejtegeti.
A helyzet az, hogy sokan úgy vélekednek járnak nekik dolgok.
Hát sajnos nem. Nem lehet elvárásokat támasztani, mert nem illetnek meg minket dolgok csak úgy illemből vagy mert úgy gondoljuk.
Neki viszont ennyi idősen már illene tudni elfogadni, hogy a világ nem a mi kis egyéni elképzeléseink szerint működik. En 50 éves koromra megértettem.
A kérdező nyilván nem egy szeretetre méltó személyiség, ha itt pityog és nem kap semmi viszonzást.
Engem kisértetiesen emlékeztet anyósomra. :D
Egy olyan kultúrából érkező személytől vársz el figyelmességet ahol eleve nem szokás nagyon az érzelem kinyílvánítás..
Ők nem azok akik szeretnek beilleszkedni,integrálódni.
Értem én, hogy figyelmességre vágysz és ha kellene totágast is állnál a menyed kedvéért csak, hogy kedveljen.. De ő ezt nem fogja viszonozni mert nekik ez messze áll a kultúrájuktól.
Lehet a tiszteletben az élen járnak, és fontos a család nekik, de ő kínai nem magyar.
A fiad reszortja magyar ünnepeket, szülinapokat észben tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!