Párom édesapjának mindig mindenbe segíteni kell, és ez kezd nagyon zavaró lenni. Hogy beszéljem meg ezt a párommal?
Három éve vagyunk együtt, de mindenki otthon lakik amíg nincs kész a lakás. Apósom bármit csinál mindig kell segíteni neki, nem számít hogy a párom reggel 7-tol estig dolgozik, keljen fel hajnali 5-kor hogy segítsen (Persze utánna az apja pihen). Megsérült parom lába, ezért betegszabadsagra ment egy hétre és pihenés helyett egész nap otthon dolgozott az apjával a műhelybe. Mikor felhoztam a temat azt mondta hogy az apja sokmindent megtett értük, amiatt segít ennyit.
De hogy várja el egy apa hogy a fia napi 10-12 óra munka után még helyette is dolgozzon?
A páromat kényesen érinti ez a téma, nem tudom hogy beszéljek róla.
25/Nő
Azert megkerdeznem a valaszoloktol oket mennyire zavarna h a parjuk csak aludni jarna haza?
Nem toltene vele idot es a gyogyulasi ido alatt sem pihenne?
Engem zavarna. A parom a kedvesem es van igenyem a vele valo idore amit kettesben toltunk.
Imádom azt, amikor valaki segít valakinek, és az elvárja a viszonzást, még ha beteg is. Oké, hálás a fiú a sok segítségért, de állandóan ott lesz ez adok-kapok, semmit nem várhat szegény önzetlenül, folyton feszeng, hogy majd segítenie kell neki.
Ez majd ha később családot alapítasz vele, nagy gond lesz, szegény szét fog szakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!