Hogyan tudnám kicsit visszaszorítani?
Nos elég közel vagyok a férjem családjához két testvér és az anyóshoz. Viszont úgy érzem nekem ez egy teher lett. Nagyon szeretem az anyósóm és a párom öccsét ( a bátyját nem kedvelem) de besokaltam. Zavar hogy mindenről tudnak, ha veszekszünj arról is, anyagiakról anyosómmal olyan a kapcsolat hogy mindent tud az egészségemről sőt igazából már mind tudjak hogy pcos-em van, tudjak a családi viszonyaimat mindenkivel. Tudom hibás vagyok én is hogy ennyire közel kerültek anyosom nagyon kérdezősködés fajta én meg “sajna” nyitott vagyok amit sokszor meg bánok,de nekem ez terhes lett az évek alatt. Mostmár nagyon fusztrall mert egyből ha történik valami az jön elem na mit fognak gondolni erről közbe meg igazából semmi közük hozza. Hogy szoríthatnam vissza ezt úgy hogy ne legyek bunkó és ne úgy jöjjön le hogy haragszom rájuk vagy bármi.
Alapból én szeretek titokzatos lenni, úgy érzem jól magam ha azért ismernek de nem vagyok kiszámítható most ez nyilván már nem opció de szeretnek valahogy ebből vissza venni illedelmesen. Remelem ertitek.
Mindig mond azt h semmi nem tortent. Ha eroskodik mondj valami bagatel hulyeseget es mindig ugyan azt a bagatel hulyeseget mond el. Ha kell napi 3x is
Majd elunja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!