Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan tudnám kicsit visszaszo...

Hogyan tudnám kicsit visszaszorítani?

Figyelt kérdés

Nos elég közel vagyok a férjem családjához két testvér és az anyóshoz. Viszont úgy érzem nekem ez egy teher lett. Nagyon szeretem az anyósóm és a párom öccsét ( a bátyját nem kedvelem) de besokaltam. Zavar hogy mindenről tudnak, ha veszekszünj arról is, anyagiakról anyosómmal olyan a kapcsolat hogy mindent tud az egészségemről sőt igazából már mind tudjak hogy pcos-em van, tudjak a családi viszonyaimat mindenkivel. Tudom hibás vagyok én is hogy ennyire közel kerültek anyosom nagyon kérdezősködés fajta én meg “sajna” nyitott vagyok amit sokszor meg bánok,de nekem ez terhes lett az évek alatt. Mostmár nagyon fusztrall mert egyből ha történik valami az jön elem na mit fognak gondolni erről közbe meg igazából semmi közük hozza. Hogy szoríthatnam vissza ezt úgy hogy ne legyek bunkó és ne úgy jöjjön le hogy haragszom rájuk vagy bármi.

Alapból én szeretek titokzatos lenni, úgy érzem jól magam ha azért ismernek de nem vagyok kiszámítható most ez nyilván már nem opció de szeretnek valahogy ebből vissza venni illedelmesen. Remelem ertitek.

2020. jún. 16. 01:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindig mond azt h semmi nem tortent. Ha eroskodik mondj valami bagatel hulyeseget es mindig ugyan azt a bagatel hulyeseget mond el. Ha kell napi 3x is

Majd elunja

2020. jún. 16. 05:35
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Látom okosan kitörölgetted a többi 30 kérdést, ezzel a témával kapcsolatban. Nem unod még, meddig akarod James Bondot játszani?
2020. jún. 16. 06:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy koteles elmondani mindent. Ezt fekezd meg sajat magadban. A ferjednek meg mondd meg h ez meg az csak ratok tartozik ha eljar a szaja pakolhat. Ez mindig mukodik. En se teregek ki a csaladjanak. Olyan szinten semmit h az iskolsi vegzettsegeimet tudjak sorban,annyit h majd akarunk kesobb gyereket. Es ezzel teljes koruen lezarult amit rolam tudnak. A tobbihez nincs kozuk. Engem is faggat parom apja h mondjam mi van velem de mindig azt valaszolom : koszonom jol vagyok. :)
2020. jún. 16. 11:09
 4/11 anonim ***** válasza:
*iskolai vegzettsegeim tudjak,jogositvanyom. Hogy neha vezetek erre arra. Es bo 7 ev alatt ennyit tudtak meg az eletemrol. Mert parom partner ebben, en meg nem bontakozok ki nekik. Ettol meg lehet beszelgetni csak a nagy semmirol.
2020. jún. 16. 11:11
 5/11 A kérdező kommentje:
2. Neharagudj de miről beszelsz? :D
2020. jún. 16. 14:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez az első kérdésem ezzel kapcsolatban. 😅
2020. jún. 16. 14:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek is jobb úgy ha keveset tudnak rólatok? :)
2020. jún. 16. 15:01
 8/11 anonim ***** válasza:
2020. jún. 16. 16:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Hat a belinkelt kerdesnek semmiiiiii koze ehhez! De jogos es ki a franc rohanna at X metert ha szembe se jott a kerdezo anyosa. Ha ott van 2 meterre..koszonni kell. De ez volt 50 meter is szerintem!
2020. jún. 16. 16:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Semmi közöm ehhez a kérdéshez, olyan szinten hogy végig sem olvasom miről szól. Nagyon unatkozhatsz ha nyomoznak által de legalább ne lennel ennyire béna.
2020. jún. 16. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!