Hogyan lehetne visszaszorítani a nacionalizmust a világban és uralkodóvá tenni az internacionalizmust, globalizmust, elfogadtatni egy világkormányt?
Mint liberális én már régóta mondom:
1. be kell tiltani a fehérek közötti terhességet, mert a világban a fehér nacionalizmus okozta a legtöbb gondot
2. minden náci gyanús személyt Mosoly Táborba kell zárni ahol megtanulhatják a politikai korrektséget és a helyes liberális viselkedést
3. minden kisgyereket el kell szakítani a szüleitől és liberális állami iskolába adni ahol korán megtanulhatják az elfogadást, toleranciát, a szólás és személyi szabadságot
4. betiltani a jobboldali médiumokat és pártokat, csak liberális jelöltre lehessen szavazni
5. betiltani a vallásokat kivéve az iszlámot
Kezdetnek ez a négy pont elég is hogy a világ újra szabad legyen az ilyen Orbánoktól, Putyinoktól meg Erdoganoktól.
sehogy!
miert is kellene?
nem kell.
#2 érdekesen vagy te liberális! A javaslatait egy részét Marx propagálta a Kommunista Kiáltvány 2. Fejezetébek.
A válság azt mutatta meg, hogy még az európai állam is álom, úgy eltűntek, mintha sose lettek volna
Világirodalom olyan 1000 év múlva lesz, mire a kínaiak belátják az egész Földet.
Szépen csendben, szorgalmasan, megbecsülték mennek, Afrika, Dél-Amerika, Európa felé, már tízmilliós nagyságrenben.
És nem keverednek!
Szóval én nem várom annyira a világállamot
#2 Te tényleg ennyire hülye vagy vagy gyakorolsz hozzá? Kicsit sem zavar hogy a Föld ma már nem olyan, mint volt akár 100 évvel ezelőtt? Hogy olan, mint fehér többség, meg fehér felsőbbrendűség csak a vicc kategória manapság? Nem tanultál arról hoyg mekkora is a Föld? Hogy mennyien élnek rajta és milyen kicsiny részén élnek ma már fehérek?
Nyilván nem tudsz arról hogy mi mindent tettek a nem-fehérek a történelemben, ezt már fel sem vetem.
A hülyeséget kellene büntetni és akkor te nagyon jól be lennél zárva, hosszú időre.
Késében vagy, kérdező!
Már sínen van a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!