Most mihez kezdjek?
"Kérdező:Tudom milyen.. Engem 10 éve "csak dug" az enyém fia. Azóta várja szegény anyukája, hogy a fia túl legyen rajtam és jöjjön a következő, aki csak dugni kell. Mi szerencsére pár éve annyira messze élünk, hogy nem sok beleszólása van az életünkbe. Néha telefonon keresztül bepróbálkozik, de hát hajrá. 😃" Ezt NAGYOON Adom 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Én vagyok az első és egyetlen akit bemutatott a szüleinek máár 6+..éve. És engem "csak" dug ugye...😭😭😂😂 Óriási komment! Most hogy élettársak lettünk is ugye.."csak" dug. Aztán ja.. Tetszett nagyon a komment. Mikor hosszú évek után ami gimivel sulikkal továbbtanulással érettségi stb vel telt végig együtt voltunk majd..össze is költöztünk esett le a 20 fillér nekik hogy bizony..nem "csak" dug. 🤭🤭
❤️❤️❤️ Ez jól esik köszi!
Dehát mióta az élettársam is ugye.."csak" dug engem..hjajj nekem. 😂😂
Wow! Jóó! De ezt hogy csináljam? Fontos h párom nagyon gyakran és jól tud NEM-et momdani rengetegsok millió nagyobb és apróbb dologra ami az anyjáék agyából kipattan. Pl ide menjünk odamenjünk stb ekkor menjünk meg akkor is hozzájuk-nem nem nem és megyünk máskor. Ez megy! De az anyja baromira okoskodó viszont egy rém egyszerű asszony. Nem a legélesebb kés a fiókban..de mégis mindig megmondja mit hogyan csináljak és agyamra megy!
Ezekre lehetősége a találkozásokkor van de inkább ha kicsit kettesben maradok vele ezért már ügyelek h ez szinte sose forduljon elő.
Másik h nem a másik gyerekével való terhességéről hanem a párommal való terhességéről meg megejti a hülyeségeit. Azóta mióta megtudta h majd a fia + én akarunk majd gyereket! És h amikor ő szült mi volt. Lesz#rom. Pont nem izgat h szült h szoptatott. És család előtt felhozza h ő huszonsoksokX éve mikor terhes volt párommal mit csinált. De CSAK mióta tudja h majd lesz gyerekünk valamikor..
Teljesen gáz a nő. Legközelebb még 1x azt kell hallgatnom rávágom "jó már 10x mondtad és amikor én leszek terhes Nem ezt fogom tenni." Most csak kiröhögtem meg fintorogtam rá meg kinevettem h bénázott. Utána be is fejezte a témát.
Annyira unszimpatikus már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!