1/41 A kérdező kommentje:
Ad receptet volt amit el is készítettem :) erre: azt CSAK ebbe vagy abba tarthatod másban Nem mert én is úgy szoktam. Mondom oké..úgysem jön át ellenőrizni.-Amúgy ő tényleg nem jön! Mi szoktunk menni. 1 városban vagyunk. Mikor költöztünk kioktatott hogy mosta a kisfia ruháit..majd kiteregette csipesszel a pólót a cigarettaszagban.. Mi nem cigizünk és vállfára teregetem a pólóinkat.
Bosszantó, de ha okos vagy (én nem voltam), ráhagyod, aztán azt csináltok, amit akartok. Nagyon nagy szerencse, ha nem mennek hozzátok sose...
2020. máj. 31. 12:26
3/41 A kérdező kommentje:
😊 Mindig mi megyünk. Semmi szégyellnivaló nincs a lakásunkban látták is! De egy kioktatós látogatás után úgy kanyarítottam h mi menjünk ne ők jöjjenek. Mert én nem oktatom ki a párom anyját mit hova pakoljon. De ő 1x kioktatott. Azóta mi megyünk. :D párom partner ebben. Bár többször felhozta hogy ez nem fair. Így az én rokonságommal is ezt csináljunk hogy mi megyünk. De zabálni járunk át..
4/41 A kérdező kommentje:
* NEM zabálni járunk át. Bocsi elírtam!!
Bárgyún mosolyogj, otthon úgy is úgy csinálod, ahogyan Neked jó.
Anno a férjem szerint az anyja jól főzött. Aztán eltelt félév és, ha mentünk hozzájuk, már alkudozott, hogy mit főzzön az anyja, mert lassan a rántott hús sült krumplival ételen kívül mást nem szeretett az anyja repertoárjából.
2020. máj. 31. 12:39
6/41 A kérdező kommentje:
:D Azért több jó kaja van az én anyósjelöltem tarsolyában de van pár amit nem bírok pl káposzta, zöldségek megfőzve, olajban sült ez az. Teljes a gyomorideg. Ma is lesznek okos dolgai: meg fogja mondani mit és mikor főzzek..ő hogyan szokta. Ő hol jart én miért nem stb stb. Aztán megkéri a párom h kenje be a hátát meg ilyen beteg dolgok. Persze null ruhaa felső testen. Ez az amitől falnak megyek. Megbeszéltük h nem fogja! Már lassan fél éve mindig nemet mondd és kéri hogy kenesse a férjével vagy masszőr.. ki tudja fizetni és lassan újra fogadnak vendéget a szalonok is.. Nekem ez nagyon kiveri a biztosítékot: odahajol és megkéri kenje a hátát be úgy hogy háttal ül..felül semmi.. Mi meg apósjelölttel ülünk kinn mint egy f. Aztán párom mondta h ezt nem fogja csinálni..van masszőr, van férje. Nem a fia dolga. De anyós be bepróbálkozik.. Mindig nem a válasz. Mintha én átmennék apámhoz párommal majd levetkőzne és masszíroznám..persze..fu..
Már megint egy sztori a tökéles menyről és a rohadék anyósról.
Biztos nincs semmi túlzás benne, az is igaz, hogy bár ritkán mennek, de azért az após már 20.000-szer mondta el ugyanazt.
Mikor?
Ja, és a főzés!
Tényleg elképzelhető, hogy miközben a mama főz, nem ízlik a gyereknek, ezért saját magára fog főzni...ja...egyszer előfordult...de ezt úgy kommunikálja a meny, hogy mindig...?
Tudod én is anyós vagyok és rohadtul utálom, hogy miközben a menyeim itt esznek minden hétvégén, de kritizálják, hogy nem főzök elég "modernül".
2020. máj. 31. 12:56
8/41 A kérdező kommentje:
A párom saját magára főzött mikor ott élt. :D Ő mondta. Főleg h sokszor láttam mikor náluk voltam h magára főzött. Nem ízlett az anyukájáé. Nem bántotta meg azt mondta anyu főzök én. Ennyi. Képzeld van h a fia főz. :D Tényleg van. Hát minek mennem hetente oda enni a menyeid ha kritizálni tudnak csak?
Ezt én se értem. Ha nem jó miért eszik nálatok.
Hű de fontos információ hogy te "ápoltan" ülsz. Ápolt vagy, illetve kellene, hogy legyél, de nem úgy, ahogy te gondolod.
Iszonyatosan unalmas vagy.
2020. máj. 31. 13:03
10/41 A kérdező kommentje:
Valaki intelligens választ írna?
Kapcsolódó kérdések: