Milyen az a meny,fiad párja barátnője,akin nem találsz fogást nem tudsz belekötni és mindenből ő jön ki jól? Mi bánt a legjobban ha te vagy az anyós,barátja anyja?
Nem arra gondolok ahol anyósjelölt ok nélkül rosszat akar,hanem ahol minden helyzetből a barátnő jön ki jól és az ő viselkedésének következménye eshet rosszul a fiú anyjának. Kérem aki abban hogy a fiú elköltözik csak azt látja hogy a lány elrabolta anyu kisfiát akinek az anyja mellett kellene megöregedni kíméljen.
N
Nekem is ilyen nyomulós anyósom van.
Lehet,hogy olyasmit csináltál,amivel észrevétlenül is a lelkébe tapostál.
Nálunk ilyenek voltak:
Férjem elszólta magát,hogy megyek forgalmi vizsgára,de anyóst kértük,ne mondja el senkinek,majd ha sikerült is. Nem sikerült. Nagyon kellemetlen volt a következő családi összeröffenésen minden huszadrangú rokonnak magyarázkodni.
Minden nap felhívta a férjemet,hogy hogy van,mit evett,főztem-e és mit.Ha véletlenül pizza vagy valami mirelit volt a menü,akkor mindjárt elmesélte fűnek-fának,hogy csak ennyire futotta tőlem.
Minden hétvégén természetesnek tekintette,hogy náluk alszunk,vagy közös programot csinálunk. A nyarakba csúnyán beletört a bicskája,férjem 6 napot dolgozott,a hetediket pedig Balatonra mentünk.
Nagyon sok ilyen volt még,ment a folyamatos elszámoltatás,pletykálkodás,kibeszélés...úgyhogy egyre kevesebb infót osztottam meg,elhidegültem tőlük,később már a férjem is,amikor látta hogy bármilyen apró infómorzsán hetekig képes volt anyós rágódni.
Most kb az időjárás és a gyerek a témánk. Szépen elmosolygunk havi 1-2 délutánon,de ennyi. Érezni rajta is,hogy érzi a mi pletykálkodásával szembeni ellenszenvünket. (5 év alatt sikerült idáig jutnunk)
Hagyjátok már, ez megint a "töknövesztős" elmebeteg!
Csak a múltkor úgy ki lett itt osztva,(menyektől is!!!) hogy most az anyósa nevében irkál!
42. Látom nem érted. Olvasd végig mégegy szer. A kérdező nem féltékeny, csak nagyon rosszul fogalmaz. Egyszerűen csak a fia barátnője valahogy, arra emlékezteti, hogy elmúlt a fiatalsága, eszébe juttatja hogy ő megöregedett Szerintem jópár ember, nem csak nő de férfi is kb 35-től kezdődően átmegy egy időszakon mikor rádöbben hogy el telt az idő. A lány személye valamiért erre emlékezteti.
Az hogy a fia és a barátnője rideg vele az egy másik dolog. Lehet higy ennek volt előzménye, mi ezt nem tudhatjuk.
Kérdező! Ha sejted hogy elrontottál valamit akkor próbálj változtatni rajta. Én javaslom beszélgess el a fiad dal erről, márcsak azért is mert még tudjátok beszélni hogy mi a baja, miért távolságtartó. Egy őszinte beszélgetés sokat jelent. Nem kell mindig kerülgetni a dolgokat. Egy olyan időpontot választanék amikor nincs ott a barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!