Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megfontolandó a szakítás a...

Megfontolandó a szakítás a párom szülei miatt?

Figyelt kérdés

Elegem lett belőlük!

Anyósról: Amióta hozzám költözött a fia egyre furcsább a viselkedése. Vagy csak nekem tűnik úgy?! Nem is tudom. Folyamatosan befizeti a párom tb-jét, plusz a kocsi biztosítását. Aztán elkéri a pénzt+ szívességek. (Páromnak elmondtam, hogy jó lenne ha átvenné a saját csekkjeit az anyjától és maga intézkedne)

Példák: Nőnapra kaptam egy csokor orgonát aminek nagyon örültem mert a párom szedte. Majd kicsúszott a száján, hogy a kedves mama felhívta, hogy neki orchidea kell de nem is akármilyen. Még a kaspónak a színét is kiválasztotta. A picike fia meg ugrott és meg is kapta. Mondanom sem kell, hogy "ideges" lettem, hogy a mama fontosabb mint a párja. Ebből veszekedés lett.

2. Példa: Anyák napjára szintén leadta a rendelését az anyukája. Meg is kapta a 10.000 ft-os virágot+ csokoládé. Én venni akartam édesanyámnak a (saját fizetésemből) egy csokrot, majd rámförmedt, hogy ez nagyon drága ennyit nem ér meg. Jó itt még nyeltem, megvettem aztán letojtam mit mond. Majd jön az újabb jó hír, anyuka feladta a biztosítást, cserébe rendelt egy szekrényt menjen el érte budapestre és hozza el neki. Vidékiek vagyunk, budapest 60kmre van. 25 ezer biztosítása, 25 ezer a szekrény is. De a kedves mama nem számolta fel, az útiköltséget. Tőlünk fel pestre, onnan a mama. Ugyanis tőlünk az anyja 30 kilóméterre lakik. 50+50+30+30= 160km míg leér oda a s**rja. Plusz a kocsi használódik. Azt meg ugye nem kell kifizetni.

Anyósról egyelőre ennyit.

Após: kint van külföldön, mikor először találkoztam vele azt mondta a fiának, hogy ronda vagyok és nem illek hozzá. Meg ne tudja, hogy bármi komoly lesz köztünk. Ők ezen úgy összevesztek, hogy kisebb verekedés alakult ki. Majd fogott és hazahozott. Minden nap felhívja a páromat, és cseszteti hogy menjen át az anyjához. MINDENNAP... Azt mondta, nem rám kellene költenie és akkor lenne pénze leutazgatni. Nonszensz. Hasonló mondatai voltak még. Lenézi a családomat, engem, a fiát amiért velem van.

Nagyjából ezek lennének most amik miatt elegem van a családjából. Nem tudom, merjek-e vele hosszútávra tervezni. Sokat veszekszünk. Szakítanunk kellene? 2 év alatt bújt ki a szög a zsákból. 1 éve élünk együtt.

21L/ 21F

2020. máj. 1. 14:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Tégy egy utoljára is utolsó újrakezdést?

Fizesse anyuci neki amit akar legalább nem a te pénzed megy el rá, és neki se lehet szava,.hogy mert a tb vagy ez meg ez miatt nincs pénze!

Ha pasid tankolja saját pénzén az autót akkor menjen.

Mondd meg neki, hogy.x meg.z feltétellel nem szólsz bele de ő se. Te pénzed költsd arra amire akarod ő meg az övét.

Egyenlő félként kezeljétek egymást és mondja meg a szüleinek, hogy hagyjanak téged békén. 21 évesen még anyuci szoknyája alatt van elképzelhető, hogy 35 évesen se fog alóla kibújni.

Adj neki 1-2 hónapot a változtatásra ha nem akkor repüljön, mint a szél!

Apuka szerint mégis mi van rád költve? Te pl. mit költesz rá? ( Szülinap, kari gondolom de ezeken kívül)

2020. máj. 1. 22:32
 22/24 anonim ***** válasza:
70%

En otthagynam a csavot. Az en anyosom is egy cimeres dijnyertes peldany de mi a ferjemmel kozosen kuldjuk el melegebb eghajlatra, ha nem fer a bőrébe es nekiall keverni a szart. A páromnak is tele van vele altalaban a faxa.. Nem ugralunk neki, nekem nem kell programot sem csinalnia, van eleg dolgom..segiteni se szokott, akkor nekem programot se csinaljon.

Mi nem jarkalunk naponta hozza. (Minek..??) Eleg hetente 2 hetente belole egy fel delutan. (Neha meg ennyi sem)

Ha akar jonni a gyerekeinkhez, (mert nekunk van mar) akkor szoljon idoben, mert en siman nem engedem be a kapun ha csak ugy ideallit. Es meg csak nem is erzem magam ettol rosszul meg akkor sem ha a venlany bnoivel a szajukra vesznek. (Volt olyan, hogy nem engedtuk be aztan azt mondta "biztos volt nálam valaki"... Jol rabszott mert a ferjem is otthon volt es aludt, mert ejszakas volt csak anyospajti nem tudta..)

Mi mar 12 eve vagyunk egy par. Eleinte kemenyen nekem jott parszor. Meguntuk. Sertve ereztem magam es allandoan elerte a celjat hogy feszültség legyen koztem es a ferjem kozt. (En meg akartam felelni o meg ismeri az anyjat es leszarja.. Es azt mondta nekem is hogy szarjam le mert ez a celja, hogy idegesitsem magam a hulyesegein es veszekedjunk..)

Sokaig jellemzoen kiforgatta a mondanivalomat. Volt egy idoszak amikor felvettem a telefonbeszelgeteseinket mert osszevissza hazudott arrol miket mondott vagy én neki. (Egyszer aztan szembesitettem.. Azota nem keres gyakran)

Engem sosem hivott meg meg egy hetvegi ebedre vagy sosem koszont fel ha szulinapom/névnapom van. Mi meg mindig szandekosan nagyon nyajasan nagyon draga csokoladeval es viraggal, udvozlolappal, draga tortával stb. szoktuk. Hadd egjen csak a kicsinyes viselkesldese miatt.

2020. máj. 2. 00:39
 23/24 anonim válasza:
87%

nem a párod szülei miatt megfontolandó első sorban, hanem a párod miatt... aki ennyire önállótlan, hogy egyáltalán felmerül, anyja fizet neki bármit is, az már önmagában elég furcsa....

összességében tényleg úgy tűnik a párod nem egy érett férfi, hanem még anyuci kisfia.

2020. máj. 2. 03:04
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
A 20-as válaszoló nagyon bölcsen megfogalmazta a lényeget, gratulálok! Tanulni lehet belőle.
2020. máj. 4. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!