A párom szülei pénzt kérnének azért hogy itt vagyok náluk hetvegente?
Nos arról van szó hogy most a virus miatt nem nagyon tudok ide oda ingazni. Viszont meg beszeltuk parommal hogy valamennyit adok ide bele nekik haza. Ezzel még nincs probléma..de szerintetek az normalis hogy nem vagyok itt teljes honapot es megis annyt kérnének tőlem mint amennyoit a párom ad haza.? Mert ha azt nézem
Es nem lenne ez a virus csak hétvégente lennék itt szinte. Kérlek segítsetek hogy mit csináljak..
Párom szüleinél vagyunk heti 7 napból 3-at, főznek, mosnak ránk és egy vasat se kérnek, meg se fordul a fejükben. Párom dolgozik, én tanulok (magolós egyetemi szak).
Amikor az én szüleimnél vagyunk ott ugyanez a helyzet, sőt, nővérem és a férje most konkrétan odaköltöztek hozzá, ők belefizetnek minimálisat a rezsibe de csak mert ragaszkodtak hozzá.
Túlzás az amit a párod szülei kérnek. Örüljenek hogy van aki szereti a fiukat és vele akar élni.
Hadd találjam ki: ugye, svábok?
Ha igen, a számokból fognak érteni. Csinálj napi fogyasztás-leosztást és számold ki, ahány napot ott vagy, és tedd eléjük, hogy ennyit fizetsz és ezért. Nem viccelek. Csak ez működik velük.
2 hónap után eleve nem cuccolnék oda sehova! Egy hétre se!
Azt neked kell tudni, hogy miért kérték? Nélkülöznek?
De lehet, hogy csak így adják a tudtodra, hogy kényelmetlen nekik, hogy ott vagy
Olyan szegények, hogy éheznek? Nem derült ki hany napot vagy ott egy hónapban? Ott mosol e? Vásarolsz e magadra? Kiveszed a részed a házimunkákban?
Ezzel az égesszel együtt 2 hónap után egy ilyen szituban mint ez a járvány ez elég ciki. Furcsa, hogy a párod hagyja ezt szó nelkül. Én sokszor voltam a páromnál volt ahol ott is laktam. Sosem kértek pénzt. Ahol szegenyebb volt a család a párom adott a rezsibe pénzt és magamtól felajanlottam, hogy fizetem a felét/egy részét. Amit mi jasználtunk ettünk magunknak vettük. De a szülők sosem kértek semmit. Ez elég fura. A helyedben átgondolnám ezt a kapcsolatot. Vagy mondanám a páromnak, hogy 1 alkalom 40 000. Aután meglátjuk ki fizet kinek hó végén.
A kérdező biztos, hogy nő,
mert csak a nők szokták elvárni, hogy mindent ingyen kapjanak.
Még egy vadidegen családtól is.
Külföldön élünk a párommal. Ha hazalátogatunk 2 hétre, mindig náluk vagyunk. Az anyukája süt, főz ezerrel, ha valamit megemlítek, hogy majd venni akarok már másnap rohan, hogy megvegye mielött én megvenném, mindig vesz valamit, új ágyneműhuzat, törölköző stb. Pedig nincsenek hú de nagyon jó helyzetbe anyagilag.
Tény, hogy nagyon sok cuccot szoktam neki és a párjának hazavinni, de néha már én érzem magam kínosan, hogy mennyi mindent megvesz és megcsinál.
Viszont, apukám rosszul érzi magát amiatt, hogy hozzájuk nem mehetünk aludni, bár igazából egyáltalán nem megyünk, mert ő is inkább párom szüleihez jön át. Ő szokott adni a párom szüleinek pénzt vagy bevásárol ilyesmik.
Szerintem nem várhatnák el tőled, hogy pénzt adj nekik, én max a saját gyerekemtől várnám el, hogy adjon plusz pénzt a barátnője miatt. De konkrétan neked nem mondanám, bár én nem is kérnék pénzt.
Párom nagybátyja nemrég kiköltözött ide, segítettünk neki mindenbe, sokszor viszek át neki kaját, vagy átjön kajálni, nálunk is lakott 1 hétig, de semmit sem kértünk érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!