A párom szülei pénzt kérnének azért hogy itt vagyok náluk hetvegente?
Nos arról van szó hogy most a virus miatt nem nagyon tudok ide oda ingazni. Viszont meg beszeltuk parommal hogy valamennyit adok ide bele nekik haza. Ezzel még nincs probléma..de szerintetek az normalis hogy nem vagyok itt teljes honapot es megis annyt kérnének tőlem mint amennyoit a párom ad haza.? Mert ha azt nézem
Es nem lenne ez a virus csak hétvégente lennék itt szinte. Kérlek segítsetek hogy mit csináljak..
Természetes, hogy annyit kérnek, elvégre te sem fogyasztasz kevesebbet, mint a párod.
Ha nem tetszik, akkor ne legyél náluk, és nincs probléma!
Nem élösködésr van szó. Hanem a párom szülei mondták maradjak a virus helyzet miatt.. termeszetesen mem
Költöztem ide hiszen 2 honapja vagyunk együtt.. Es már szerdán megyek haza.. es nem tudom mikor talalkozunk ujra..ezert nem
Értem hogy miert adjak én is ide annyit amennyit a párom
Hisz nem egeszhonapban vagyok itt
Attól függ, mennyi az az annyi.
Lehet, hogy tőle kérnek irreálisan keveset, és akkor az a te tartózkodásod fedezésére jogos.
Lehet az is, hogy tényleg túl sok. Nem tudjuk, mert nem tudunk részleteket.
Az viszont természetes, hogy valamennyit illik beleadnod, ha ott vagy, hiszen te magad is mondod, hogy nem vagytok még hosszú ideje együtt, így kétlem, hogy már kialakult volna olyan viszonyod a szüleivel, hogy el akarjanak tartani téged is. (Akár csak pár napról legyen szó.)
Ha nő vagy, akkor a barátodnak ezt nem szabadna hagyni, ha pénzéhesek szülei, akkor neki kéne fizetnie többet.
Ha férfi vagy, akkor meg csak nagyon ritkán lógjál ott, ne kajáljál náluk (inkább látványosan rendelj kaját), alkalmanként hagyj ott borítékban egy ezrest, örüljenek...
Tényleg furcsa.
Ha nálam laknál és furcsának tartanád, megbeszélnénk, mennyivel kevesebbre gondolsz.
Miután ez megtörtént, következne az, hogy mennyi órabért kérjek a takarításért, főzésért stb.
.
"nem lenne ez a virus csak hétvégente lennék itt szinte."
Ez nem érv, mert ha nem ő lenne a párod, egyáltalán nem lennél ott, még látogatóban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!