Hogy tehetik ezt a saját gyerekükkel? Miért viselkednek így?
A férjemmel 2 gyermekünk van, mi szeretetben, békességben élünk. Sajnos engem a családja nem nagyon bírt bevenni, mert nem a faluból származom. A sógornőm mindig "úri asszonynak" hívott mint utóbb megtudtam.
Közös vállalkozásban dolgozik a férjem és az apja. Szeretnénk mi viszont egy nagyobb házba költözni, ami miatt szükségünk lenne hitelre, de mint kiderült a férjem nem igazán úgy volt bejelentve ahogy állították, így semmit se kapunk, a várthoz képest. Pedig rengeteget dolgozik, segít nekik mindenben, a ház körül is pluszban.
Felvetették, hogy a ház vásárlásba segítenek, de akkor a házban ők is tulajdonjogot akarnak.
A férjemmel azt hittük csak viccelnek, de ők komolyan gondolták, (en azt hiszem azért, mert mi van ha én 10év házasság után lelépek és mindenből követelem a részem.)
Amit teljesen abszurdnak tartunk, hisz a férjem testvére ingyen minden ilyen szankció nélkül kapott egy üzlethelyiséget bérbe mert fodrász, ezt anyósék fizetik, illetve egy lakást a nevére.
Nem vártuk hogy segítsenek, meg is mondtuk, nem is fogadjuk el, de maga ez a feltevés felháborító és mindketten rájöttünk milyen gonoszak. Hazudnak a bejelentésről, közbe meg minden legyen írásba foglalva, mert mi kiforgatjuk őket. Vicc.
Hozzá teszem soha nem bántottam/uk őket, de ők engem nem fogadnak el. Az egyik gyerekük a minden, pedig semmit se csinált életében se, a másik meg aki dolgozik folyamatosan, csak ki van használva.
Szerintetek ezek után hogy viszonyuljunk hozzájuk? A férjem gondolkozott azon hogy új állást keres. Mit gondoltok?
Na most közös vállalkozás vagy az apjánál dolgozik? Nem mindegy.
De bármelyik, áruld el, hogy nem derült ki pl az éves bevallásnál, hogy kevés a bér...
1. Az éves adó bevallásnál láttátok mennyire van bejelentve a férjed. Ne mond már, hogy nem tudta. Max te nem tudtad. :)
2. Nem értem miért gondolod, hogy alanyi jogon jár a szülők segítsége csak mert a másik testvérnek segítettel. Miért ne szabhatnának feltételeket ha már több millió forintot felajánlanak.
3. Ha nem jó a viszony akkor a járvány után másik allást kell keresni és végre a saját lábatokra állni. Olyanokkal kár közösködni akikkel nem jó a viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!