Szerintetek ez jogos az ""anyos"" reszerol?
Azert tettem idezojelbe, mert nem szeretem, ha valaki ugy mondja magat vagy mast anyosnak/aposnak, hogy a gyerekek csak jarnak, es nem hazasok, de ez reszletkerdes.
En (22) es a volt baratom (25) jartunk ket evig, az anyjaval jo volt a viszonyunk, minden sikeremnel (jogsi, munka, egyetem, koltozes) buszke volt ram, dicsert stb, tehat tenyleg nem volt semmi gond.
Van egy masik fia, az o baratnoje teljesen az ellentetem, eltartja a baratja, mukormos, szempillas, vasarlas, stb, vele nincs kibekulve, de a szemebe is mondja. Ezt amiatt meselem, hogy tenyleg okes koztunk a viszony.
Adodtak kisebb problemak, o, az ""anyos"" ajanlotta fel, hogy addig nyugodtan koltozzek hozzajuk, amig nem talalok megoldast, meg amugy is, barmikor szivesen lat. Ekkor mi mar nem jartunk a fiaval, de elvagyunk, nem oljuk meg egymast, nincs harag, de nincs nyalakodas sem, tehat nem kezdtuk ujra a dolgot.
Eltem a lehetoseggel, ugyanugy bevasaroltam, takaritottam, segitettem mindenbe, mert nem all ez tolem messze, meg egyaltalan nem teher, tehat itt sem volt gond. Beszelgettunk sokat, teljesen okes volt minden.
De a fia, az exem nagyon rendetlen, es hanyag, ezt regen is utaltam. Amit levett magarol, azt otthagyta, soha nem takaritott, szemetet nem birt kivinni, oke, hogy a kutya a hazban van mindig, de befekteti az agyba, most epp hullik a szore, de agynemut nem cserel. Nem egyutt alszunk, de ha epp az en agyamon ul, magahoz veszi a kutyat, es ott a szore stb. Tenyleg hanyag, meg igenytelen is.
Sikerult megoldanom a problemam, megkoszontem a vendeglatast stb. Aztan ok ketten, a fia meg o osszevesztek, de nem durvan, ez ilyen mindennapos kis civakodas, es mondta, hogy ennyi idosen miert nem koltozik el, meg miert nem koltozik ossze velem.
En meg mondtam, hogy ez lehetetlen, en nem viselnem el, meg igazabol alaptalannak tartottam, hiszen nem voltunk egyutt. Ha ugy van, hogy tenyleg kidobja otthonrol, es nincs hova mennie, oke, befogadom persze, bar van testvere, akihez mehetne, nekem senkim nem volt, de igy nem is ertettem. Es ezen o felhaborodott, hogy miert ne johetne hozzam. Ez volt a vita kifejtve, hogy miert ne koltozhetne hozzam a fia.
De miert koltozne? Ertitek?
semmi rossz nincs abban, hogy odamentél. Maradtál volba fedél nélkül? Anyós jelölted nem akart az utcán hagyni, miután megismert és megkedvelt. Te pedig nem terhelted tovább, miután talpra álltál. Ez így helyes! Kirepültél az új szüleidtől. Légy hálás neki és ezért engedd el a füled mellett ezt a nagyon rossz ötletet.
Ha nem tágít, vesd fel, hogy a fia nem talál majd új barátnőt ha veled lakik. Melyik lánynak tetszene, hogy a pasijánál az ex nő az új lakótárs?
Tessek?????
": A lany nagyon sokaig nem dolgozott, akkor a fiu fizetett mindent, a mukormost, es a pillast. A lany foglalkozasa nem ez."
Ember! Mi a f kozod ahhoz h fizeti e neki a mukormot es pillat???? Es ha fizeti??? Mi kozod ehhez ember?? Jezusom de gaz. Azt fizet neki amit AKAR ez az o dolguk !!!!! Hol jossz te vagy anyos ehhez!!
Meg ok is idiotak h elmondtak h a fiu fizeti. Minek pofazta ki..
Te odamesz eloskodni ugy h nem jartok... Undorito.
Vastagon van bor a kepeden kerdezo! Neha reszelj le belole hogy kilass!!!!
N
Te meg csoro vagy es nem az a szegyen hogy csoro vagy. Es h mar vegre van hol laknod. Hanem az a szegyen hogy undorito is. Mi a fenenek laktal EX anyosekkal meg EX-szel. Hja mert csak ok tudtak segiteni kulonben a sarki padon aludtal volna. Hogy csak ok segithettek ez a gaz.
Amugy meg a masik csajra ne legyel ennyire irigy. Neki nem kell vert izzadnia hogy kifizessen valamit mert mellette van egy ferfi. Melletted sosem volt. Neeem nem aranyaso nem arra gondoltam hogy mindent a pasi fizessen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!