Anyósjelölt miért traktál unoka témával?
Párommal nagyon friss a kapcsolatunk, még egy éves sincs. A családja nagyon szimpatikus viszont mindig amikor átjönnek többször felhozzák az unoka témát, célozgatva.
Ez engem nagyon zavar mert még friss a kapcsolat, nagyon fiatal vagyok és még el sem kezdtem a fősulit.
Szeretnék minimum egy diplomát (5 év) plusz kiélvezni, hogy csak magunkra kell figyelni.
Rossz ember vagyok ezért?
Hogyan kezeljem a helyzetet?
Mit válaszoljak ilyenkor? Még 7-8 évig egészen biztos nem szeretnék teherbeesni.
19L
Tök gáz ilyeneket kérdezni, pláne ilyen fiataloktól. Ha meg megadjátok a "céldátumot", akkor meg majd jön a zaklatás meg a találgatás, ha addigra nem fogtok "felmutatni" semmit még.
Amúgy nekem apósomék egyszer hozták föl, elég bunkó nyomulós módon, azóta nem beszélek velük.
Addigra lehet együtt sem leszel a fiával.
Eleve milyen felnőtt az,akinél egy ilyen friss kapcsolatban felmerül a gyerekvállalás,vagy akár csak a házasság is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!