Balhé amiatt h az unoka keresztszülei nem az ő családjuk tagja?
Gondolkodunk a gyermek keresztszulein.
Az anyosomek,sogorom teljesen biztosak abban hogy a ferjem testvere es felesege lesz a keresztszulo.
Viszont nem oket szeretnenk.Vagy a hugom es a volegenye.Vagy mindkettonk gyerekkori baratjat kernenk fel.
Akik gyerekkorunk ota mellettunk alltak,tamogattak minket lelkileg.
Akikre mindig szamithattunk.Szeretnenk ha a gyermekunknek ok lennenek a keresztszuleik.Hogy o mellette is legyen ott 2 ember akire barmikor szamithat.
A sogorom egy sunyi aljas ember,aki a testveret is sokszor a maga javara akarná ugràltatni.Nem megbizhato.Semmit sem tud csinalni segitseg nelkul mert neki kenyelmesebb a csaladjat rangatnia.
Az a lenyeg h tegnap errol beszeltek en meg mondtam h miben gondolkodunk.Es teljesen kibuktak h mi az h nem a ferjem testvere lesz a gyerek keresztapja.
En meg mondtam h amugyis a nagybatyja.
Keresztszuloket meg mast szeretnenk.
Lehet a hugom es a volegenye is.Jo emberek.Imadjak a gyerekeket.
Most én vagyok a szemét h nem rájuk gondoltunk először?
A húgod meg amúgy is a nagynénje, az nem zavaró körülmény? A vőlegény meg lehet még ex is.
Ettől függetlenül, azt kértek fel, akit akartok.
3!
Idióta kifogást talált. Miért nem lehet megmondani az igazat?
A te ROKONAID jó emberek! A párodé gonoszak! Azta mindenit! Legyen a férjed testvére a keresztapa, a húgod meg a keresztanya!
A párod helyében, utálnálak! S az áldott jó rokonaidat is!
Nem tudom, mi nem sértődtünk meg, amikor nem minket kértek fel keresztszülőnek sógorék, kevesebb kötelesség.
Ha tényleg ilyen a sógorod, akkor a férjed sem kedvelheti, tehát ő is dönt, innentől kezdve téged békén hagyhatnak anyósék.
Sza.r.d le az anyósék óbégatását. Nyilván a sógorod hatása alatt állnak.
Javaslom, hogy olyant válasszatok, aki nagy eséllyel segíteni akar a gyereknek, és akiket kedveltek. Akik szükség esetén örökbefogadók lehetnek.
A keresztszülőségnek igen csekély a jelentősége hitéleti szempontból, legalábbis az én elsőáldozásomat, bérmálkozásomat, hittanomat nem segítette, nem gátolta.
Régen volt még olyan jelentősége, hogy ha a szülő(k) meghalt(ak), akkor ő(k) segített(ek) a lagzinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!