Elfutottam "elbújtam" anyósjelölt elől, nagyon gyerekes volt, vagy csináltatok ilyet?
Ez azért durva....
Hány éves vagy? Már ha nem titok.
Bele, bele olvasgattam a kérdező válaszaiba, de besokkaltam hamar. Mondták már neked, hogy durva megfelelési kényszered van? Ezzel kéne valamit kezdened.
Érdekesek a hozzászólások.
De én megkérdezném mindenkitől:
- sosem igazítottad meg a hajad ?
- sosem nyúltál oda a nyakkendődhöz ?
- sosem ellenőrizted a sminkedet ?
... stb...stb
Ezek nem azért voltak, mert nem voltál biztos abban, hogy tökéletes e a toaletted , vagy általánosságban jól nézel e ki ?
A kérdező sem volt biztos benne, hogy éppen rendben van e a megjelenése, vagy a kommunikációs képessége.
Ez kivétel nélkül mindenkinél előfordul, csak még nem gondolkodtatok el rajta mélyebben.
Ugyanez történik, mikor egy idegen nyelvet nem mersz beszélni társaságban, mert nem tudod, hogy helyesen mondod e a szavakat.
Annyi mindent lehetne még említeni, ami ugyanerre a dologra vezethető vissza, mint a kérdező esete.
Köszi nektek! Azért nem úgy nézett ez ki,hogy én vért izzadva rohantam és félrelöktem az utcán sétálókat. Csak nem arra volt dolgom messze volt én nem voltam a legjobban fájt a fejem és HA nem muszáj..így elsiettem.
12:29 azért ezt ne hagyd hogy a hátad mögött kibeszéljen ez nagyon nem fair! Szólj a párodnak meg az anyjának,hogy húzza meg magát mert nem adtál okot erre. 1 vagy 2 korrekt beszélgetésből ha több az IQ-ja mint 85 akkor megérti!:)
Amúgy mi számtalanszor arra kértük párom anyját hogy ha mesélünk akkor azt ne mesélje már tovább.. :)) de hiába több az IQ-ja mint 85 vagy akármennyi..érzelmileg nincs ott hogy,megértse. Így mi nem mesélünk már nekik magunkról. :( Egyébként én is hülye voltam mert évekig nem raktam össze ha nekünk megállás nélkül másokról pletykált sőt rokonok magánéleti dolgait felhozta úgy,hogy szerintünk azt csak neki mondták bizalmasan, akkor minket is tuti elfecseg.. de aztán megtapasztaltam. Ugyhogy nem mesélünk többet párommal nekik, hanem beszéltetjük. Az elvonja a figyelmét. Inkább hallgatunk számunkra érdektelen dolgokat mint elmesélni a magánügyeinket,kitéve magunkat annak a veszélynek hogy mindenki tudja másnap reggelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!