Elfutottam "elbújtam" anyósjelölt elől, nagyon gyerekes volt, vagy csináltatok ilyet?

Én is van, hogy kikerülnék egyeseket , de ilyen esetben megvan a kockázat , hogy meglát és a hozzáállásom is , és emiatt köszönök mindig , mert ciki lenne utána egyutt ebédelni egy asztalnál , ha látta volna, hogy az utcán inkább meg sem ismerem
Ezt nem lehet kimagyarázni

Nekem nagyon rosszulesett mikor láttam , hogy egyes ismeröseimnek egyszerubb tenni magát , hogy nem lát , elfordulni , minthogy köszönjön
Parasztság

Ha baromi messze volt és nem látott, akkor nem értem, hogy mi a gondod?
Nyilván nem kell az úti célodtól ellenkező irányba visszaloholnod teli szatyrokkal fél kilométert, hogy köszönj!
Tényleg olyan baromságokkal hergeled magad és fárasztasz le minket, hogy ahhoz már külön tehetség kell!
Megmondtuk neked 100x, MENJ ORVOSHOZ, mert anyóstól függetlenül komoly gondok vannak veled és be fogsz teljesen csavarodni!
Egyébként a régi terápiát amire jártál, miért hagytad abba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!