Mi köze hozzá, hogy mennyit járok boltba?
Figyelt kérdés
Anyósom már kikészít. Egyébként jó a viszonyunk, csak az állandó fillérba$zása öl meg. Pl. Nemrég ettem pár darabot az aszalt szilvájából, erre kifizettette. Az mondjuk részéröl oké, ha valamit fözök, eszik belöle. De én nem vagyok olyan, hogy egy darab csirkemellen vesszek össze vele. Együtt élünk én, anyós, párom, párom testvére,külföldön. Egész egyszerüen így gazdaságos. Rezsit elosszuk, ki-ki magának bevásárol. Párom valóban többet jár boltba, mint én csak anyós nem hajlandó elhinni, hogy 90%-ban az én pénzem költjük. Most is az volt a baja, hogy miért a párom megy boltba. Ha nekem kell kenyér menjek oszt vegyek. Ami oké is, csak éppen elötte zuhanyoztam és úgy nem szeretek kimenni. Nem fogta fel szerintem. Miért csinálja ezt? Nem mindegy neki mit csinálunk? Semmi köze hozzá szerintem. Nektek mi a véleményetek?2020. febr. 17. 09:49
11/12 anonim válasza:
Az, hogy vele laktok. Nem kell anyós nyakára költözni, ha nyugodt életet akarsz.
Amúgy az én párom anyja is hasonló. Én csak látogatóba jártam hozzájuk, párom az én házamban lakott.
Mindig megszólt az anyja, ha vettem magamnak valamit a saját pénzemből, pl új nadrágot.
Egyetlen egy alkalommal ittam náluk egy pohár csapvizet (soha nem ettem, ittam náluk semmit de akkor nagyon meleg volt és szomjas voltam). Azóta jó párszor rám kiabálta már azt a pohár vizet. Egy összeveszésnél megkérdeztem miből készült az a víz, a p1na levéből hogy olyan ritka és különleges kincs?
Azóta nem szól hozzám szerencsére.
12/12 anonim válasza:
Költözzetek el. Életed legszebb éveit pocsékolod el, ugye tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!