Hogyan lehet kibírni egy kibírhatatlan embert?
Olyan sok önsegítő könyv létezik. Nincs olyan ami arról szól, hogyan lehet elviselni egy olyan embert, akit nem lehet kikerülni? Nem lehet megszakítani vele a kapcsolatot?
Egy hétvége után kész idegroncs vagyok, rendesen regenerálódnom kell 2-3 napig.
Most ráadásul sanszos h még többet ki leszek téve ennek a légkörnek.
Vagy elválok vagy elviselem valahogy... de a férjemet nagyon szeretem és sajnos ez a "csomag" vele jár.
Írtam egy hosszú hozzászólást erre elment a net és nem tudtam elküldeni..
pff akkor csak röviden, azt a pénzt tudjuk félrerakni amit megspórolunk a lakhatáson, hogy ne kelljen hónapról hónapra élni, ezért csak ZS terv a költözés :(
10 éve vagyunk együtt, anyós mindig ilyen volt, de egyetemistaként más volt kibírni, mint dolgozóként.
Ha nem vagyok ott, folyton azzal cseszegetik h én miért nem megyek, milyen ez már..
Most beszéltem a férjemmel, hogy változtatnunk kell, mert nem bírom. Nagyon ki voltam borulva, kifáradva lelkileg és szellemileg. Úgy érzem hogy most értette amit mondok és miért mondom.
Nyáron van hétvégi "másodállásfélém" és folyton cseszegetik én miattam, hogy ezt mégis hogyan tehetem... mert inkább hobbi, mint pénzkereset.
De a hétvégi munka is jó ötlet, elég azt mondani h dolgozom, nem kell valójában... gépen dolgozok, azt mondom vállaltam plusz dolgokat, amiket otthon csinálhatok..
köszönöm a tanácsokat, hozzászólásokat ❤️
Konkrét dolgokat azért nem írtam mert nem akartam h elmenjen arrafelé a dolog, hogy panaszkodom miket csinál az anyósom.
Sajna azokra nincs megoldás, tényleg csak az elkerülés.
Hát lesz ami lesz, muszáj a lelki egészségem miatt leredukálni a látogatásokat és befejezni az ottalvásokat.
Lehet h balhé lesz belőle, de akkor azt kell átvészelni, mert ez nem mehet így.
Aztán majd lehet végül úgy kell döntenünk h tartsa meg magának a lakását, túl nagy árat fizetünk ezért.
#23 és 24 válaszaidra Kérdező
Mivel nem én élek benne és a részleteket sem ismerjük, így azt vagyok kénytelen mondani, hogy olyan baromi nagy dolgok azért mégsem történhetnek, ha a férjed nem is érti, hogy mi a gondod, még amikor beszélsz is erről vele.
Tényleg 2 eset lehetséges:
Veled van valami probléma, vagy a férjed totál hülye!
Szerintem inkább az első, mert leírtad, téged nem bánt az anyósod, csak feltételezed, hogy a hátad mögött igen, de erről semmi bizonyíték. Legalábbis nem írtál róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!