Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan érzem azt, hogy...

Jogosan érzem azt, hogy semmibe vett anyósom és kihasznált minket?

Figyelt kérdés

A hétvégén ünnepelte a sógornőm a 30. születésnapját, anyósom szervezte.. Azért ő mert ő a főnök otthon. A sógornőm hajadon és az is marad mert szegénykém anyós magának nevelte, még otthon él, barátja sose volt) A bulin 80 fő volt ott család barátok ismerősök(persze mind anyoseomé) Mint egy kis lakodalom. Nincs is ezzel gond de a szervezéshez nem ért, mert erre a mennyiségre 1 pincért fogadott mondván majd megoldjuk mi csaladilag.

Én jelenleg 6 hónapos terhes vagyok, a második babámmal, rosszulléteim még néha vannak. De alapvetően jól viselem a várandósságot. A férjem másik húga lett volna a "segítség", anyósom, meg még pár rokon. A buli elején a párom húga, aki már szabad gyeplőn van egyetemista(nem az ünnepelt) lelépett inni a többi vendéggel, így én egész végig egy másik lánnyal segítettem a pincér csajnak, mert anyósom fel-alá rohangált, meg néha volt aki be segített de konkrétan mintha egész este dolgoztam volna. A hasam így persze durván bekemenyedett, már estére fájt mindenem. Miután feltálaltuk a levest, pörköltet, sültest, sütit, tortát, én mentem utána a fiamhoz.

Anyósom egy szót nem mondott, hogy üljek le vagy bármi amikor megkérdeztem hogy a sültest elvihetjuk e az asztalokról kioktatott hogy ő még nem is evett ideje sem volt. Meg se kérdezte én vagy a kisfiam ettünk e. A férjem segített addig a fiúnkra figyelni, ő 3 éves.

Az este folyamán sem mondott semmit ha leültem már láttam a megvető pillantasokat. Sőt a tortánál előkerült anyósom "szorgos" kislánya is, akinek rögtön vitte a tortát, bár már szomjas nem volt a leányzó. Minket meg se kérdezett kérünk e. Ami megmaradt mind csomagolta el, nehogy kárba menjen bármi is.

Másnap egy jó szót, köszönömet semmit se kaptunk. Nekem rendkívül fájt az éjszaka végére mindenem. Majd mikor a pici fiam vittem elaltatni 10 óra körül a férjem váltott, mert ő vitte haza a vendégek java részét kocsival, így ő is fél 2re került ágyba. Nagyon rosszul esett mindkettőnknek ez az egész. Szerintetek miért volt ilyen? A viszony semleges, elviseljuk a másikat, de különbözünk ezt mindketten tudjuk. Normális ez a viselkedés a részéről?

2020. febr. 2. 23:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
98%
Én nem akarlak bántani, de tényleg te voltál a buta hogy ezt csináltad. Le kellett volna ülnöd a kanapéra és foglalkoznod a kisfiaddal. Mondjuk a férjed is megéri a pénzét, hogyha végig nézte hogy te fel-alá rohangálsz terhesen, ő meg szórakoztatta a gyereket. Miért nem ő rohangált?
2020. febr. 3. 09:11
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Balek vagy, nem tudok mit mondani. A párod sem normális, hogy hagyta, hogy cipekedj. Miért nem csinálta a felszolgálást a férjed, miért nem te vigyáztal a gyerekre?

Ne haragudj de ti is hülyék voltatok. Nem is értem a párod miért nézte ezt végig

Nyilván anyósod egy bunkó paraszt, aki leszarta a terhességed, de nem kellett volna belemenni.

Az én anyósom a műtétem után 1 héttel költözködött. Elvarta, hogy segítsek pakolni. Én kerek-perec megmondtam, hogy nem emelhetek 2 hétig, elindulhat a vérzés különben. Nem érdekelt, hogy megsértődött. Az egészség az első, főleg ha itt a babátokról is van szó.

Nem értem miért kell kockáztatni egy ilyen ember miatt. Értelmes ember nem biz meg ilyen feladattal egy terhes nőt.

2020. febr. 3. 09:25
 23/31 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem jogosság kérdése. Azt lehet kihasználni, aki hagyja magát, illetve azt, akit áldoztatnak neveltek. Neki segítség kell, mindenképpen, neked pedig az, hogy egyszer az eszedet is hazsnáld meg a saját akaratodat.

A más kérdés, és árnyalja a témát, hogy minek is pedálozol egy szörnyetegnek? Miért foglalkozol a "megvető pillantásiaval"? Kire hasonlít, kedves? Anyucira, igaz?

A 30 éves lány nem marardt le semmiről, ha most azonnal elmnegy pszichológushoz vagy pszichiáterhez, hogy anyuciról segítsen az leválni. Említsd meg neki, hogy mehet segítséget kérni (rég megtehette volna!), vagy maradhat anyuka örök rabszolgája. Ez az ő döntése, te csak besegíthetsz. És nem, nem lesz kevesebb, mint te, hiába írsz róla megvetően és lekicsinylően (és miért is volna egy nő kevesebb, mint te, csak mert nem megy férjehez? ne utáld, hanem segíts neki - az anyja egy állat, pont te írod, hogy mit művelt).

Legyen ez a lecke jó tanulság neked és úgy vésd a fejedbe férjestől, hogy nagyon nagy szerencséd van, hogy nem indult meg a koraszülés, ami 6 hónap korban egyenlő a halállal legtöbbször. Tehát te olyan mártír vagy, aki a leendő gyerekét is kockára tette egy szörnyegeg anyósnak való hülye pedálozás miatt.

Megéri?

2020. febr. 3. 09:49
 24/31 anonim ***** válasza:
21%
Bocs az sok elütés miatt, fáradt vagyok. Próbáld meg kibogarászni, mit akartam írni. :)
2020. febr. 3. 09:50
 25/31 anonim ***** válasza:
81%
Nem kellett volna segitened, viszont te jó szinben akartad feltüntetni magadat az anyósod elõtt.Meg akartál felelni neki.Na akkor most ki a hibás az anyósod csak élvezte,hogy vzendégei vannak, te meg élvezted,hogy segithetsz.A férjeddel sincs minden rendben, hogy fuvarozgatott.Azt mondják jó tett helyébe jót várj,hát most megkaptad.
2020. febr. 3. 09:58
 26/31 anonim ***** válasza:
80%
Hát így jár, aki csontig be akar nyalni, az anyósának terhesen, azzal, hogy "segít". Meg se kért az anyósod, akkor mit ugrálsz? Neki honnan kéne tudnia, hogy nem bírod, amikor önként futkorásztál? 80 ember között ne várd, hogy anyósod téged figyelget, hogy bírod e még, vagy mi van veled, totál más világban volt, szerintem azt is elfelejtette, hogy terhes vagy.
2020. febr. 3. 12:18
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálatok az egész család degenerált? 80 ember végig nézte, hogy végig te cipekedsz és rohangálsz nagy pocakkal?

A férjedet hagyjuk is, kabaré.

Sajnálom, hogy ilyen családba hazasodtal.

2020. febr. 3. 12:27
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem, 80 vendég közül senkinek se jutott eszébe szólni neked, hogy ne csináld, ülj le, mert terhes vagy? Esetleg néha páran segíthettek volna. Nálunk régen nagy ebédeknél segítettek anyukámnak, pedig akkor nem volt terhes.
2020. febr. 3. 20:57
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Férjeddel is van gond, nem kevés. Ő nem tudott volna tálalni stb. , segédkezni, pláne,hogy az Ő tesója bulija. Az meg nem segítség, hogy a közös gyereketekre vigyázott, az neki pont annyira feladat, mint Neked. Jó,hogy meg nem köszönöd neki. Nem anyóssal van itt a legnagyobb gond.
2020. febr. 19. 13:03
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Férjed vett semmibe, de az nagyon.
2020. febr. 19. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!