Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék a barátom édesany...

Mit tehetnék a barátom édesanyjával? Megfojt minket, tapad, és úgy érzem hogy féltékeny is rám.

Figyelt kérdés
A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Nekem ő az első barátom,igazából jól megvagyunk az eleje óta. Persze voltak viták,de kijelenthetem,hogy harmonikus a kapcsolatunk. Az édesanyja viszont az eleje óta ellenzi a kapcsolatunkat. Kíváncsi voltam hogy csak velem ilyen ellenséges-e,vagy voltak-e még lányok akikkel ilyen volt,és kiderült,hogy több lányt tulajdonképpen elüldözött a barátom mellől. Én próbálok barátságos lenni,a barátom édesapjával nagyon jó a kapcsolatom,de az anyja egyszerűen kiszámíthatatlan,és merem állítani,hogy aljas dolgokkal akar engem rossznak beállítani. Turkál a fehérneműim között,hogy én mit viselek,ránknyitott többször szex közben,és szándékosan rámol,hangoskodik az ajtó előtt ha nem is nyit be hozzánk. Együtt vacsorázunk,ebédelünk ha úgy alakul,vannak családi programok,de neki ez nem elég,mert a kapcsolatunkban harmadik akar lenni. Lassan már az ágyba is befekhetne mellénk,annyira tapad :( már nem mehetünk sehova nélküle,mert jön a passzív agressziójával,és megsértődötten ül,ameddig ki nem szedi belőle a fia, hogy mi bántja éppen. A barátomnak ezt már többször megemlítettem finoman,és egy kis idő után belátta hogy tényleg aljasan,célozgatva próbál szurkálódni... Mindig lebutáz,aláássa az önbizalmam az apró megjegyzéseivel. Ha vásárolok valami ruhát magamnak,akkor addig hisztizik ameddig meg nem mutatom meg neki. Szóval tényleg nem tudom hogy ebben a helyzetben mit tegyek, mert már kezdek tőle szorongani,akármikor a barátomnál vagyok és ő is ott van :( segítsetek kérlek. Köszönöm
2020. jan. 31. 22:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Zárkózattok be a szobába amikor kettesben akartok lenni.

Ha mentek valahova, anyósnak nem kell tudnia róla.

Ha veszel valami ruhát, ne tudjon róla, hogy vásárolni voltál (ezt nem is értem).

Ha nem vagytok otthon, zárjátok be a hálószobátokat, hogy ne tudjon turkálni a fehérneműid között.

Költözzetek el, amilyen hamar csak tudtok, tudom, hogy nehéz, de muszáj lesz megoldani valahogy. És csökkentsd anyóskával a kommunikációt, ne egyetek együtt, mondjátok, hogy ti a szobában vacsoráztok inkább kettesben, filmnézés közben, vagy bármi.

2020. febr. 1. 00:48
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Ahogy értem, félig meddig becuccoltál anyóshoz. Ezt ne tedd. Vagy költözzetek össze, külön lakásba, vagy lakj otthon. Annyi eszetek pedig nincs, ha már ilyen kultúrlények vagytok, hogy akkor szexeltek napközben mikor más is van a lakásban, hogy bezárjátok az ajtót?

Ne ott éld az életed, és akkor nem kíváncsiskodik, hogy mikor mit veszel.

2020. febr. 1. 06:18
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

Ne tartsd a fehérnemüdet a hazában /lakásában

Ne lakj ott

2020. febr. 1. 07:45
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
Mondd meg a barátodnak, hogy beszéljen vele, mert ez így nem egészséges. Hosszú távon rá ehet a kapcsolatotok.
2020. febr. 1. 08:46
 15/18 anonim válasza:
76%
Koltozzetek kulon. Ha a baratod nem hajlando, hagyd ott minel hamarabb.
2020. febr. 1. 10:29
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
Amíg ott laksz még ha csak félig is ez nem fog változni. Dolgoztok vagy tanulok? Ha még nem engedhetitek meg magatoknak hogy külön költözzetek akkor legyetek nálatok. Ha dolgoztok ideje külön költözni. A barátodnak pedig határozottabban nemet kell mondani amikor az anyja ilyeneket csinál, mert ebből még sok problémátok lesz a jövőben.
2020. febr. 1. 10:38
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

Barátod anyukájának a viselkedése iszonyú beteg, gáz és szánalmas! Jó lenne, ha elengedné végre a fiacskáját!

Költözzetek el onnan, ha tehetitek, ha nem, akkor máshol, máshogy találkozzatok!

FONTOS: a barátodnak is a sarkára kell állnia, ez nem egy emberes meló! Ketten tartsatok össze, ha olyan szitu van, a barátod mindig védjen meg és álljon ki melletted! Te pedig kerüld az anyóst, nem kell vele mindent megosztani, minimalizáld a vele való kontaktot, kommunikációt, stb. Nem kell beavatni őt semmibe.

2020. febr. 1. 12:49
 18/18 anonim ***** válasza:
38%
Mar reg helyre tehette volNA az anyjat. Nem tette eddig sem. Most sem. Annyit tehetsz h lelepsz es a kovi csajait is kicsinalja. Mind lelecel! Az exed meg ott marad 40 evesen is az anyja mellet. Erre merget vehetsz! 100%! Az elso kicsi jel utan jeleztem pasimnak h ez az elso es utso. O lekoptatta az anyjat. Tudta ha nem teszi en nem turok. Te turted. Itt az eredmenye. Mindenki megeheti amit fozott. Amugy engem nem bantott!! Csak rank tapadt az elejen.
2020. febr. 1. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!