Mi volt anyósod/apósod eddigi legaljasabb húzása veled szemben?
A kérdés adott.
Félreértés ne essék, nem szidni-hordani akarom az anyóst/apóst, pusztán kíváncsiságból kérdezem.
Köszönöm ha válaszolsz!
Ha valami nem tetszik nekik vágjàk a pofàkat és megjegyzéseket tesznek.
A szüleim a nagy táv miatt ritkàn jönnek inkàbb mi megyünk hozzàjuk,
teszik a megjegyzéseket a hátam mögött
Szànalmas mind a 2.Manipulativ narcisztikus anyos megspecizve az alkoholista apossal.
Tökelet emberek tökeles multal.Aha elsülyednek szegyenemben miket tettek nem hogy még verem a melem h ki vagyok én.
Ha adnak valamit(hiaba tiltakozol)üzletböl adjak
Cserebe kemenyen visszavarnak
az ilyen nem anya es apa szerintem...
Ketto volt ami nagyon rosszul esett, masnap mentunk volna idopontot foglalni az anyakonyvi hivatalba az eskuvonkre, erre csorog a telefonom h ott van, delben van idopont es este 6kor, valasszak. Vmi ismerose dolgozott ott.
Mondtam h 18ora tokeletes mert akkor szertartas utan atsetalunk vacsorazni, nem kell a vendegeket sem szorakoztatni estig, sem elkuldeni h jojjenek vissza este. Visszahivott 5perc mulva h lefoglalta a deli 12 orat. Egesz nap zokogtam.
A masik,amikor az osszes felretett penzunket odaadtuk neki kolcsonbe, majd honapokkal kesobb,amikor megszorultunk,megkerdeztuk h vissza tudja-e adni, kozolte h felvesz egy atfogo hitelt az osszes tartozasara csak irjuk ala a kezesseget es akkor visszaadja a mienket... vegul elvaltunk es az ugyved belefogalmazta ezt az osszeget is az ex tartozasaiba, aki a munkahelyetol vett fel kolcsont h az anyja tartozasat visszaadja nekem (eredetileg a szuleimtol kaptuk a penzt).
De volt kismillio bosszusag,a valas legnagyobb pozitivuma az volt h nem szerepel tobbe napi szinten az eletemben.
Jah es persze ne felejtsuk el h az eskuvon, amikor vonultunk befele, karon ragadta apamat es athuzta a volegeny oldalara,maganak pasinak. Apam vagy nem volt eleg tokos v nem akart balhet csinalni 5mp-el azelott h odaerunk az anyakonyvvezeto ele,de vegig azon az oldalon maradt a szertartas alatt, anyam pedig leforrazva a ket nagymamaval az en oldalamon, ezzel meg is alapozta anyam egesz esti hangulatat:/
Legaljasabb az volt, mikor megszületett fiunk, masnap bejött megnezni a babát, ablakon keresztül, fia ott állt nagybüszkén mellette, anyós meg közölte fiávak, ez nem is hasonlít rád, nem a te gyereked, hülye vagy ha felneveled .
Volt még pár dolog, de én nem foglalkoztqm vele, az bántotta a legjobban, levegőnek neztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!